Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 16-7-2014.

Σκίζονται τάχα οι γραικύλοι πολιτικάντηδες στα παράθυρα τής τηλοψίας και στους πολιτικούς διαλόγους για την ιδιωτικοποίηση δημόσιας περιουσίας, όταν αυτή συνδέεται με τα συνδικαλιστικά συμφέροντα και τις κομματικές γραμμές. Αλλά απλώνεται εκκωφαντική σιωπή, όταν ξεπουλιέται στα ξένα νεοταξικά συμφέροντα ο ιερός αρχαιολογικός χώρος όπου συντελέστηκε η Μάχη των Θερμοπυλών.

Μού ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι όταν πληροφορήθηκα πως μεταβιβάστηκε στο Ταμείο Ιδιωτικής Περιουσίας τού Δημοσίου, στο Ταμείο παραχωρήσεως τής Ελλάδος στους τοκογλύφους τού σιωνιστικού νεοταξισμού το θυσιαστήριο τού τρανού βασιλιά Λεωνίδα και των συνοδοιπόρων του Μαρτύρων και Μαχητών που αναπτέρωσαν με το Αίμα τους τις ελπίδες τής Φυλής μας για την κατοπινή νίκη σε βάρος τής βαρβαρικής περσικής αυτοκρατορίας.

Φυσικά για να κατανοήσει κάποιος την σημασία τού Αγώνα για την Ελευθερία των ανθρώπων του, για να κατανοήσει τον ρόλο τής ιστορίας στην πορεία των σύγχρονων Ελλήνων και την αποστολή τους, ακόμη και για να τού ανέβει το αίμα στο κεφάλι, πρέπει να έχει μέσα στις φλέβες του Ελληνικό Αίμα. Πρέπει να είναι αναπόσπαστο μέρος ο ίδιος, σάρκα και αίμα, πνεύμα και ψυχή, μα και συνείδηση και ανθρωπισμό, τού Όλου Ελληνισμού. Σε αντίθετη περίπτωση, το άθλιο σαρκίο τής άκρατης υλιστικής ηδονής και τής υπακοής στην σύγχρονη έκδοση τού βαρβαρισμού που λέγεται παγκοσμιοποίηση, είναι ο πολιτικάντης που βεβηλώνει σήμερα το Πεδίο τής Τιμής όπου ο Λεωνίδας είπε Όχι στους μισέλληνες εκεί που λένε άπειρα ναι τώρα φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές και αριστεροί.

Σκοτώνουν θαρρούν τάχα τις πέτρες για να σκοτώσουν τις μνήμες και ευθύς αμέσως την Ελλάδα που ετοιμάζονται να την τεμαχίσουν ανάμεσα σε ψευτοσυμμάχους και γειτονικά μορφώματα, με πρόσχημα στημένα χρέη και ανήθικη ειρήνευση. Όμως οι Ζωντανές Πέτρες των Θερμοπυλών θα πέσουν επί τής κεφαλής των προδοτών μαζί με το αιώνιο ανάθεμα τής Φυλής.

Οι Μνήμες των Θερμοπυλομάχων ξυπνούν και εγείρουν τούς Αληθινούς Έλληνες που ετοιμάζονται για την νέα εκστρατεία εθνικής καθάρσεως και ενότητας και σκληρότατης νεμέσεως που φέρει πάνω της την φλόγα και το ατσάλι αιώνων ακατάλυτου ελληνικού εθνικισμού στην υπηρεσία των παιδιών μας. Και η Ελλάς προορίζεται για να μεγαλώσει κι όχι για να μικρύνει. Προορίζεται για να μείνει Ελλάς.

Η άνοδος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι μια αναπόδραστη πραγματικότητα και μια φυσική νομοτέλεια που θα φτάσει σύντομα στην κορυφή των πολιτικών αποφάσεων και τής εξουσίας τής Ελλάδος μας. Η Πίστη των Ελλήνων στο Θεό και στους Προγόνους τους, η επιθυμία τους να διατηρήσουν τα αγαθά και τα προσκυνήματα που τούς ανήκουν στα δικά τους χέρια είναι τόση, που τρομάζει τούς πολιτικούς τοποτηρητές τού Νεοταξικού Κτήνους. Και έτσι δρομολογείται μαζί με τις διώξεις τού Εθνικού Φρονήματος και ο σχηματισμός τής συγκυβερνήσεως των υποτιθέμενων μεγάλων κομματικών αντιπάλων, των φιλελεύθερων και σοσιαλιστών μαζί με τούς αμερικανοκομμουνιστές.

Κυβερνητικά στελέχη βαδίζουν σύρριζα με την αριστερά, δίδοντας την δική τους ερμηνεία τής βουλήσεως τάχα τού λαού. Πως τώρα που οι αυτοδυναμίες είναι δύσκολες, τώρα που ο ελληνικός λαός στην πραγματικότητα δεν θέλει τούς γραικύλους, κόντρα σε εκλογικές νοθείες και ψεύτικες δημοσκοπήσεις, πρέπει μνημονιακοί και ψευτοαντιμνημονιακοί να συνεργαστούν «για το συμφέρον τής Ελλάδας». Και να το πράξουν μάλιστα σε «πνεύμα κατανόησης», δηλαδή εκτελώντας πλήρως τις διαλυτικές εντολές τού αντίχριστου και μισελληνικού νεοταξισμού, αφού αποτελούν από κοινού το σώμα τού δήθεν συνταγματικού τόξου.

Βασική λοιπόν «κατανόηση» των ολετήρων τού λαού μας και συλητών τής ιστορίας και τής γης μας είναι η παροχή τής Πατρίδος μας στους διεθνείς πιστωτές τής αστικής δημοκρατίας ως ενυπόθηκης αξίας. Το «χρέος» σας δηλαδή μάς λένε οι γυρολόγοι εμποράκοι είναι τόσο σε χρήμα και αντιστοιχεί σε τόσα στρέμματα εδάφους, μνημείων και γεωφυσικού πλούτου.

Και ενώ δρομολογείται ο ανήθικος πλειστηριασμός, οι Τούρκοι στήνουν εξέδρα έρευνας υδρογονανθράκων στο σημείο συναντήσεως τής ελλαδικής, τής κυπριακής και τής τουρκικής ΑΟΖ, σε μια ξεκάθαρη κίνηση καταργήσεως τής ΑΟΖ τού Καστελόριζου. Με τούς διώκτες των Εθνικιστών τής Χρυσής Αυγής να αρκούνται σε διαβήματα σ’ αυτούς που μάς ζητούν να αναγνωρίσουμε τουρκική μειονότητα στη Θράκη Μας. Και όλα αυτά όταν η προς διάλυση οδεύουσα Τουρκία προσπαθεί να καλοπιάσει τούς Κούρδους που στήνουν κράτος από βόρειο Ιράκ έως Τουρκία. Η δε Βουλγαρία ετοιμάζεται να προχωρήσει τον αγωγό με τούς Ρώσους που διέκοψαν οι προσκυνημένοι γραικύλοι.

Η Ιστορία μας, το Ελληνικό Αίμα και το Ελληνικό Μέλλον είναι εκείνα που καθοδηγούν τα βήματά μας ως Έλληνες και ως Εθνικιστές. Η Ελλάς δεν πωλείται, γιατί φρουρείται από Έλληνες αποφασισμένους να εκφράσουν την δίκαιη οργή και την φωνή τής Ελληνικής Φυλής. Οι Εφιάλτες δεν έχουν καμία θέση στην εξουσία μήτε στην κοινωνία. Οι ιστορικές μνήμες ενώνονται με την ακατάλυτη επιθυμία μας να υπερισχύσουμε επάνω στα ερείπια τού μίσους με το χτίσιμο μιας Λαμπρής και Κυρίαρχης Ελληνικής Πολιτείας.

Το σμίξιμο των προδοτών θα είναι το έσχατο βήμα των πολιτικάντηδων. Το έσχατο ξυπνητήρι των συνειδήσεων και το σάλπισμα τής εθνικής μας εγέρσεως για να τσακίσουμε τούς σύγχρονους βάρβαρους και τούς συνεργάτες τους. Και οι κινήσεις των χαλαστήδων σε κοινωνία και γεωπολιτική γειτονιά θα πνιγούν από την επέλαση τής Φυσικής και Μεγάλης, Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...