Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ



ΑΘΗΝΑ 27-6-2014.

Πόσο πιο κάτω μπορεί να πέσει το ένδοξο Ελληνικό Έθνος; Πως μπορούμε και ανεχόμαστε την μετατροπή τής ανθρώπινης ζωής σε αναλώσιμη ύλη; Πως τολμάμε να επιτρέπουμε την αρπαγή τής γης, το βγάλσιμο τής ψυχής, κάτω από τα πόδια μας, σ’ έναν βρώμικο πόλεμο;

Μάς κονταίνουν στην εθνική, στη λαϊκή, στην εδαφική κυριαρχία. Η εποχή μας έχει όλα τα κατοχικά χαρακτηριστικά. Εκμηδένιση αυτονομίας σκέψης, οικειοποίηση ατομικής περιουσίας από τον κατακτητή. Νέκρωση υγείας, ψυχολογίας, ανθρώπινης ζωής. Προκλήσεις και διεκδικήσεις σε βάρος τής Πατρίδος μας.

Στην Ελλάδα τής νεοταξικής κατοχής απαγορεύεται να σκέφτεσαι πως θα διαφυλάξεις την ταυτότητά σου και πως θα εξασφαλίσεις το ψωμί τής οικογένειάς σου. Απαγορεύεται να είσαι Εθνικιστής και να ενεργείς για μια Ελλάδα Ορθόδοξη, Φυλετική, Ελληνική.

Νοσηλεύεσαι όταν αρρωσταίνεις, άμα έχεις χρήματα και πεθαίνεις όταν δεν έχεις χρήματα. Όταν όμως είσαι αλλοδαπός και έχεις φυματίωση ή άλλη θανατηφόρα ασθένεια, τότε παίρνεις ακόμη και άδειες παραμονής για να σε κάνει καλά ο ελληνικός λαός που βυθίζεται στα ανείπωτα δεινά του. Οι λαθρομετανάστες παίρνουν μερίσματα, ιθαγένεια, ψήφο.

Η κοσμοπλάστρα Πατρίδα μας έχει μετατραπεί σε σταχτοδοχείο τής οικουμένης. Σχηματοποίησε παλαιόθεν αρχές, ήθη, πολιτισμούς, αυτοκρατορίες. Για να βιώσει στους χρόνους τούς αμέτρητους τού «δημοκρατικού» βίου την διαρκή απώλεια εθνικών εδαφών που γίνεται με την σφραγίδα πλέον δεξιών, αριστερών και σοσιαλιστών πολιτικών.

Στη Θράκη το τουρκικό κόμμα έχει καταστεί πρώτο κόμμα σε Ξάνθη και Ροδόπη και ετοιμάζεται να μπει στις επόμενες εκλογές, αν γίνουν ποτέ αυτές, στην ελληνόφωνη βουλή άνευ εκλογικού ορίου. Κι όλα αυτά στην Ελεύθερη Θράκη Μας που με αίμα όπως φαίνεται θα μείνει ελληνική, εκείθε από όπου έφυγαν εσχάτως τουρκόσποροι πράκτορες για να πολεμήσουν στο πλευρό των ισλαμοδολοφόνων οικόσιτων τού σιωνιστικού νεοταξισμού σε Συρία και Ιράκ.

Και ας αναλογιστούμε τι θα συμβεί όταν το τουρκικό εν Ελλάδι κόμμα κατέλθει μαζί με ψευτομακεδόνες πράκτορες των Σκοπίων και λαθρομετανάστες. Να προσθέσουμε το άκουσμα τού Αρχηγού τού Τουρκικού Στρατού να μάς λέει κατάμουτρα πως υπάρχουν δεκάδες ελληνικά νησιά που θα αλλάξουν κυριότητα, γιατί είναι λέει τουρκικά και τα πήραμε χωρίς την άδεια τής Τουρκίας!

Όμως τα κόμματα ασχολούνται με έδρες και κατανομές εξουσίας, εξυπηρετώντας και υπηρετώντας τουρκικό κόμμα, διεθνείς τοκογλύφους και σιωνισμό που διατάζει τον διωγμό τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και το οικονομικό γδάρσιμο των Ελλήνων.

Η Τουρκία σπρώχνεται από τα γνωστά διεθνή οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα να μάς επιτεθεί, τόσο μέσω των ερευνών υδρογονανθράκων στο Αιγαίο, όσο και με την κρίση και το αίμα στην Μοσούλη για τον πλούτο τής περιοχής και τον σχηματισμό κουρδικού κράτους.

Όμως στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, τέσσερα υποβρύχια παραμένουν όμηροι, μαζί με τούς εργαζομένους που λιμοκτονούν. Η σύμβαση των υποβρυχίων σύμφωνα με εισαγγελική έρευνα που στάλθηκε στο κυνοβούλιο, αποπνέει ισχυρό το ενδεχόμενο πολιτικών και ποινικών ευθυνών σε δύο πρωτοκλασάτα στελέχη τής αστικής κοινοβουλευτικής συμμορίας.

Όμως το ψευτορωμέϊκο καλύπτει την κλίκα και τούς συνδαιτυμόνες. Κρατάει ακόμη τα δεσμά εργαζομένων αλλά και υποβρυχίων που υποτίθεται πως θέλει να παραλάβει  και κυνηγάει με εγκαλούμενο τής δικαιοσύνης «δημοκράτη» τούς εισαγγελείς που τιμούν τον όρκο τους!

Ερευνούν τούς ερευνητές που τολμούν να ερευνούν τούς γραικύλους! Αυτούς που βάζουν κάποιους άλλους δικαστές να νομολογήσουν δια δικαστικής απόφασης πως είναι τάχα νόμιμη η αφαίρεση μισθών και συντάξεων από τραπεζικούς λογαριασμούς, κρυφά από τούς κατόχους τους, μην τα πάρουν από τις τράπεζες! Όταν τα λαμόγια τής αστικής δημοκρατίας και δεν φορολογούνται και με χρηματικές εγγυήσεις κυκλοφορούν ελεύθεροι και κρύβουν σε άλλες γαίες τα πλούτη τους.   

Ποιες κάλπες και ποιος πρόεδρος, σε ποια δημοκρατία, όταν Πατρίδα και κοινωνία συρρικνώνονται. Εθνική και Λαϊκή επίθεση ανάκτησης κυριαρχίας και δικαιωμάτων. Ανακατάληψη τής ελληνικής κοινωνίας και ανασχηματισμός τού Ελληνικού Έθνους. Δίκη και καταδίκη όσων χρησιμοποίησαν και κατήργησαν νόμους και Ελλάδα.

Δίκη και καταδίκη όσων οδήγησαν τον Ελληνισμό και τα παιδιά του στο θάνατο είτε σε κάποιο ρημαγμένο νοσοκομείο είτε σε κάποια γειτονιά από λαθρομεταναστευτική βία είτε από ανεργία και αυτοκτονία. Δίκη και καταδίκη σε όσους ανοίγουν μέσα στη φωτιά που μάς έφεραν δρόμο για να περάσουν οι στρατοί και οι πόλεμοι των εχθρών μας σε ποτισμένη με αίμα γη ελληνική. Και επαναφορά τής θανατικής ποινής για τα εγκλήματα τής εσχάτης προδοσίας, τής ανηθικότητας και τής καταχρήσεως δημοσίου χρήματος.

Να γίνει άμεση διαγραφή σε ό,τι μάς πληγώνει και μάς κρατάει αιχμάλωτους ξένους ορέξεων. Διαγραφή των τοκογλυφικών χρεών. Και ακόμη διαγραφή των ψευτοσυμμαχιών. Επιστροφή στην Εθνική Παραγωγή και στην Εθνική Οικονομία. Επιστροφή στους καρπούς τής γης των πατέρων μας.

Και ακόμη Εθνική Εδαφική Διεκδίκηση απέναντι στα γειτονικά σκουπίδια που μάς απειλούν. Αφού μάς χτυπάει ο νεοταξισμός με τούς δορυφόρους του και το άδικο, ήρθε η ώρα να απαντήσουμε με το ελληνικό ατσάλι και την επιβολή τής δίκαιης Μεγάλης Ελλάδος.

Η πολεμική καταιγίδα που έρχεται είναι ορατή. Δεν θα περιμένουμε να μάς καταπιεί. Συντονισμένα μάς αλλοιώνουνε κοινωνικό ιστό, οικονομία, βόρεια και νησιωτική Ελλάδα. Συντονισμένα θα τα πάρουμε πίσω όλα με τον νόμιμο τόκο κοινωνικής δικαιοσύνης, φυλετικής συνοχής και εθνικής ισχύος. Έλληνες, Εθνικιστές και Πολεμιστές. Ελληνικός Λαός, Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνικός Στρατός.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...