Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 29-5-2014.

Στρώσανε το έδαφος για τον σχηματισμό τού μεγάλου κυβερνητικού συνασπισμού οι νεοφιλελεύθεροι και οι μαρξιστές, ανοίγοντας παράλληλα την νέα κερκόπορτα τού Ελληνισμού. Θέλουν να διατηρήσουν την Ελλάδα στον δρόμο τής παγκοσμιοποιημένης «ανάπτυξης» και τουρκοποιούν την Θράκη δια τής δημοκρατικής ψήφου.

Μίλησαν λοιπόν μετά τις ευρωεκλογές για την βούληση τού λαού οι ψευτορωμιοί και ψευτοδημοκράτες, δίδοντας την δική τους ερμηνεία. Πήραν λένε το μήνυμα οι φιλελεύθεροι  και παραμένουν προσηλωμένοι μπροστά στον γκρεμό, αφού οι Έλληνες απέρριψαν την οπισθοχώρηση. Νίκησαν λένε οι αμερικανοκομμουνιστές, αφού η «κυβέρνηση» έχασε την πρώτη θέση και οι Έλληνες θέλουν να πέσουν στο αριστερό ρέμα. Οι δε σοσιαλιστές μείνανε λένε όρθιοι και στυλοβάτες τής δημοκρατίας. Και οι κομμουνιστές μιλάνε για λαϊκή προστασία σε μια Ελλάδα δίχως Έλληνες, όπως ολάκερο το κατοχικό καθεστώς.

Όλοι οι ψευτοταγοί τού ντόπιου νεοταξισμού διαπίστωσαν με τρόμο την άνοδο τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Αναφέρθηκαν στην ενσυνείδητη στροφή μεγάλης μερίδος τού ελληνικού λαού στην Χρυσή Αυγή και παραλήρησαν μιλώντας για «φασισμό» και «ξενοφοβία». Η καθαρή αλήθεια είναι ότι οι Έλληνες λένε ναι στο Εθνικό Φρόνημα και την Ορθόδοξη Πίστη. Οι Έλληνες λένε ναι στην Ελληνική Διοίκηση και στην επανεκκίνηση τής Εθνικής Παραγωγής.

Οι Έλληνες λένε ναι στην στρατιωτική θωράκιση τού Ελληνικού Έθνους, στην προάσπιση τής εθνικής κυριαρχίας και τής εδαφικής ακεραιότητας, στην ισχυροποίηση τής Ελλάδος. Οι Έλληνες λένε όχι στον οικονομικό ραγιαδισμό που φέρνει ξωπίσω του την στρατιωτική εισβολή Νεοταξισμού και Τούρκων.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι η Φωνή τής Ελλάδος. Αποτελεί την έμπρακτη δήλωση τής αποφάσεως των Ελλήνων για τον απεγκλωβισμό από τις σιωνιστικές δαγκάνες και τον επανελληνισμό τής Πατρίδος. Οι Έλληνες Εθνικιστές αποδίδουν εμπράκτως την οφειλόμενη Τιμή στον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τούς έσχατους υπερασπιστές τής Βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης και τής Αγίας Ρωμανίας Μας, προτάσσοντας την επέλαση τής Ελλάδος ενάντια στην νέα άλωση.

Μπροστά λοιπόν στην ιστορική επέτειο τής Αλώσεως τής Κωνσταντινουπόλεως, οι Τούρκοι προχωρούν, μετά την μετατροπή τής Αγίας Σοφίας σε μουσείο και την πρόθεση για Τζαμί, στην ανάδειξη τουρκικής εθνικής μειονότητας στην Ελεύθερη Θράκη Μας. Αντί να απομακρύνουμε τούς ισλαμιστές λαθρομετανάστες που μάς κουβαλούν οι Τούρκοι και να διεκδικήσουμε την ενσωμάτωση τής Ανατολικής Θράκης στην Μεγάλη Ελλάδα, οι γραικύλοι πολιτικάντηδες προώθησαν με νοθείες και ανίερες συμμαχίες τοπικούς άρχοντες που αποδέχονται πλήρως τα Τζαμιά, την ενσωμάτωση των γυρολόγων μπραίμηδων, τον τουρκικό «πολιτιστικό» χαρακτήρα τής Θεσσαλονίκης, την ψευτομακεδονική ταυτότητα και την τουρκική τάχα ταυτότητα τής Θράκης Μας.

Είδαμε λοιπόν όλοι το εγκεκριμένο από το ψευτορωμέϊκο τουρκικό κόμμα «Ειρήνης, Ισότητας και Φιλίας» να αυξάνει κατακόρυφα τα ποσοστά του μέσα από τις ευρωεκλογές. Είδαμε παραμονές τής Αλώσεως τής Πόλης των Κωνσταντίνων, το DEB να καταγράφει εκλογικά ποσοστά 42% στη Ροδόπη και 27% στην Ξάνθη. Είδαμε τα κόμματα που μάς φέρανε τούς απογόνους των Εφιαλτών τής Κερκόπορτας ως νεοταξίτες τοκογλύφους, τούς αιώνιους κοτζαμπάσηδες να μιλάνε για τις ψεύτικες σωτηρίες και τον εθνικιστικό «κίνδυνο», όταν μοιράζουνε τον αιγαιακό πλούτο σε Τούρκους και σιωνιστές και παράλληλα εγκαθιστούν τουρκική διοίκηση, κοσσυφοπεδοποιώντας την Θράκη.

Νέα οικονομικά μέτρα, άνοιγμα στην Τουρκία τής οποίας τις σε βάρος μας διεκδικήσεις στηρίζουν ψευτοευρώπη και ΗΠΑ, αποδοχή εντοπιότητας σε Τούρκους ψηφοφόρους. Αυτά είναι τα αποτελέσματα τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας.

Παγκοσμιοποίηση και τουρκοποίηση σε όλο το άθλιο μεγαλείο τους. Τουρκοσιωνιστικές πλατφόρμες αντλήσεως πετρελαίου, απόπειρα κατάργησης τής Συνθήκης τής Λοζάνης με την επίσημη καταγραφή Τούρκων στην Θράκη μέσω εκλογών και παράλληλα είσοδος μεγάλης τουρκικής δυνάμεως πολεμικών πλοίων και αεροσκαφών από την Εύβοια μέχρι την Σαντορίνη.  

Δεν ξεχνούμε τον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τούς τελευταίους υπερασπιστές τής Ρωμανίας Μας. Από εκείθε επέλασε μαζί με τον Οθωμανό ο Σιωνιστής, από εκείθε θα συντριφτούν από την αναγεννημένη Μεγάλη, Φυσική, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα. «Τ δ τν πόλιν σοι δοναι, οτ’ μόν στιν οτ’ λλου τν κατοικούντων ν ταύτ· κοιν γρ γνώμ πάντες ατοπροαιρέτως ποθανομεν κα ο φεισόμεθα τς ζως μν».

Η Ελλάς δεν υποτάσσεται στους Βαρβάρους και δεν ανήκει στους προδότες. Η Ελλάς είναι αντρειωμένη από το Αίμα Ελλήνων Ηρώων και ανήκει στα παιδιά Εκείνων των Γενναίων Ελλήνων. Η Ελλάς είναι το Έθνος τού Θεού, τού Πολιτισμού και τού Φωτός και θα κατακάψει τούς απογόνους των δυτικών σταυροφόρων και των Ασιατών μακελάρηδων.

Ελλάς ή ταν ή επί τας. Η Ελλάς για να μην διαμελιστεί όπως θέλουν οι νεοταξίτες, πρέπει να φροντίσει να κάμει δύο πράγματα. Πρώτον, να αποκτήσει Ελληνική Διοίκηση προσηλωμένη στην Μεγάλη Ιδέα τής Εθνικής μας Ολοκλήρωσης. Και δεύτερον, προβαίνοντας σε πολεμική προπαρασκευή, να ευνοήσει τον διαμελισμό τής Τουρκίας. Να προλειάνει το τέλος των απόβλητων τής μογγολικής στέπας και να τούς αποτελειώσει.

Η εθνική μνημοσύνη πρέπει να ακολουθηθεί από την εθνική ενέργεια και γεωπολιτική. Η λευτεριά έρχεται με πάλεμα κι όχι με κουβέντες. Τα τείχη τής Ελλάδος θωρακίζονται με κορμιά Ανδρείων Ελλήνων. Και οι Πύλες τής Κωνσταντινούπολης ανοίγουν με ξίφη και κλειδιά που βαστούν οι ίδιοι Ανδρείοι Έλληνες. Δόξα και Τιμή στους Μαχητές τής Βασιλεύουσας των Ελλήνων. Νίκη και Ισχύς στην Αυτοκρατορική Ελλάδα μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...