Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ



ΑΘΗΝΑ 26-5-2014.

Οι μισέλληνες επιζητούν τον διαμελισμό τής Ελλάδος. Κι εμείς θα απαντήσουμε με τον αφανισμό τους, μα και με το δικό μας εθνικό σχέδιο για την ανασύσταση τής Μεγάλης και Κραταιάς Ελλάδος. Ο αγώνας πλέον είναι μονόδρομος. Είναι αγώνας ζωής μονάχα για έναν. Για την Ελλάδα.

Έχουν χώσει το σαράκι μέσα στο κορμί τού Ελληνισμού χρόνια τώρα για να μάς αποδομήσουν άνευ αντιστάσεων. Και δεν έχουν χύσει μονάχα το δηλητήριο τής οικονομικής κρίσης. Είναι κι άλλα δηλητήρια χειρότερα. Είναι επιπλέον η αλλοίωση τής εθνικής ταυτότητας και ιστορίας. Μια αλλοίωση που την περνούν τόσο μέσα στην σχολική όσο και μέσα στην στρατιωτική εκπαίδευση.


Μαθαίνουμε λοιπόν πως θέλουν να τοποθετήσουν σταθερά μέσα στους διδάχους τής στρατιωτικής ιστορίας στην ένδοξη Σχολή Ευελπίδων, νεοταξίτες σπορείς τής μικρής και ανέντιμης μα και ανύπαρκτης τάχα Ελλάδος. Βάζουν ανθρωπάρια που δεν αναγνωρίζουν την φυλετική συνέχεια τού Έθνους μας, την ιστορική και βιολογική αλήθεια τού Έθνους, την θηριωδία τής τουρκοκρατίας και την Εθνεγερσία τού Εικοσιένα, τις σφαγές που υπέστησαν οι Έλληνες και τις εθνικές μας διεκδικήσεις στις σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες, όπου τα αδέρφια μας αναμένουν πάντα με καρτερία τον λυτρωμό.

Οι αναθεωρητές τού νεοταξισμού και θαυμαστές τής τουρκικής εξουσίας αποκαλούν τον Εθνάρχη μας Στρατηγό Θεόδωρο Κολοκοτρώνη «σχισματικό αντιπατριώτη» και θεωρούν θετικό γεγονός την ήττα του από τούς πολιτικούς προγόνους τού σημερινού κατοχικού καθεστώτος. Αποκαλούν μύθο την Άλωση τής Κωνσταντινούπολης που την ονομάζουν Ισταμπούλ. Και ταυτόχρονα αναγνωρίζουν όλες τις ανιστόρητες και αλυτρωτικές βλέψεις των αλβανοτσάμηδων, των ψευτομακεδόνων σκοπιανών και των Τούρκων στην Ήπειρο, την Μακεδονία και τη Θράκη Μας.

Τέτοιου είδους συνεργάτες τού Σόρος και τής παρέας του θέλουν οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες και συνεργάτες τού Παγκοσμιοποιητή Τυράννου να διδάσκουν ιστορία στους νέους Έλληνες Αξιωματικούς τού Στρατού μας. Γίνεται έτσι κατανοητό το θράσος των Τούρκων να οργανώσουν καραβάνια τουρκόψυχων από την Τουρκία και την Ευρώπη για να ψηφίσουν στις τελευταίες ευρωεκλογές το τουρκικό κόμμα των Γκρίζων Λύκων DEB. Θέλουν να πάρουν νομιμοποίηση τής δήθεν τουρκικής παρουσίας σε Θράκη, Δωδεκάνησα, Μακεδονία έως και Κρήτη. Και την ίδια στιγμή προχωρούν διαδικασίες ερευνών στα ελληνικά νερά.

Σκοπός τους είναι να εξυπηρετήσουν τα νεοταξικά αφεντικά τους, τεμαχίζοντας την Ελλάδα. Όλα τα διεθνιστικά αθύρματα τής ελληνικής τάχα πολιτικής ζωής μιλούνε για τουρκικές και «μακεδονικές» και αλβανικές και ισλαμιστικές ψευτομειονότητες. Κουβαλούν με τη λαθρομετανάστευση έμψυχο υλικό για να στηρίξουν τις ανθελληνικές προπαγάνδες τους και να μεταλλάξουν τον εθνολογικό πληθυσμιακό μας ιστό. Με την Τουρκία να εφαρμόζει παράλληλα την κρυφή συμφωνία τής συνεκμετάλλευσης και συγκυριαρχίας στο Αιγαίο, με την πλήρη αποδοχή τής τουρκικής εξέδρας ερευνών νοτιοανατολικά τού Καστελόριζου από τούς προδότες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας.

Νεοταξίτες, Σκοπιανοί, Τούρκοι, Αλβανοί, στηρίζονται μεταξύ τους και συνεργάζονται με τούς εγχώριους ολετήρες σε δημιουργία πολιτικών δικαιωμάτων, διαστρέβλωση τής αλήθειας και θανάτωση τού Ελληνικού Έθνους. Ο αληθινός Αγώνας που διεξάγεται λοιπόν είναι η αναμέτρηση τής Ελλάδος κατά των πάσης φύσεως Βαρβάρων. Σ’ αυτούς τούς βάρβαρους συμπεριλαμβάνονται φυσικά και οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες.

Οι όποιες κάλπες δεν είναι μήτε η κορύφωση τής μάχης μήτε η λύση, διότι η αναμέτρηση δεν είναι πολιτική, αλλά εθνική και απελευθερωτική. Η λύση είναι ο καθαρμός τής ζωής μας από την μολυσματική ασθένεια τού ραγιάδικου και ψεύτικου ορθολογισμού. Είναι η αποπομπή τής ξενοκίνητης κομματοκρατίας που διχάζει και καταστρέφει τα δικαιώματα των Ελλήνων και την κυριαρχία τής Ελλάδος.

Η λύση είναι η ένωση των Ελλήνων κάτω από τα λάβαρα τής μόνης υπαρκτής Ιδεολογίας που συνιστά η ίδια η Ελλάς και η ανάληψη όλων των ενεργειών που οφείλουμε για να αναπτύξουμε την Πατρίδα μας και να λευτερώσουμε τα ελληνικά εδάφη και τούς ελληνικούς πληθυσμούς από εκείνους που μάς απειλούν.

Δεν θα βρούμε χέρια και βοήθειες από έξω προς τα μέσα, αλλά αντίστροφα. Θα ξεκινήσουμε από την ελληνική αυλή, θα δυναμώσουμε εμείς με Πίστη και Ατσάλινη Θέληση και αξιοποιώντας τα εφόδια τής φύσης και τής ψυχής μας, θα φτάσουμε στο Εθνικό Σχέδιο τής Αυτοκρατορικής Ελλάδος που περιμένουν ολόγυρά μας πολύ περισσότεροι Έλληνες από όσους μάς λέγουν αυτοί που κοροϊδεύουν την Μεγάλη Ιδέα και μισούν την Ελλάδα μας.

Όσοι δεν πιστεύουν πως μπορούμε να τα καταφέρουμε, μπορούν να δουν ένα διαφωτιστικό οπτικοακουστικό υλικό που μιλάει για την ιστορία τής Μεγάλης Ελλάδος, τής γνωστής μας Μάγκνα Γκρέτσια στην Κάτω Ιταλία, που μιλάει για την διαχρονική και αναλλοίωτη ελληνικότητα πληθυσμών και περιοχών μέσα στους αιώνες. Έχει σημείο αναφορά επιπλέον τις αποσχιστικές τάσεις των καιρών και την επιθυμία από τούς ανθρώπους μας για την επανένωση τής Σικελίας, τής Μάγκνα Γκρέτσια, τής Ελλάδος και τής Κύπρου μας. https://www.youtube.com/watch?v=TvmcM_WBNcI . Η οδός που οδηγεί έως την Ιωνία και τον Πόντο Μας.

Μην μάς μιλάνε λοιπόν για λογική οι προδότες. Η προδοσία δεν έχει καμία σχέση με τη λογική. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το Ήθος, η Ανδρεία και η Ισχύς τού Ελληνικού Έθνους είναι που φοβίζει τον σιωνιστή εμποράκο των εθνών. Μ’ αυτό το Ήθος, την Ανδρεία και την Ισχύ θα κινηθούμε. Όταν γνωρίζεις πολύ καλά πως η θύελλα έρχεται, τότε δεν κρύβεσαι. Πολεμάς και νικάς! Είσαι Έλληνας σημαίνει πως πολεμάς το σκότος με το δικό σου φως.

Η ζωή είναι για τούς Δίκαιους και τούς Δυνατούς. Κι όταν σού βάζουν μπροστά γόρδιους και άλλους ψεύτικους δεσμούς, τραβάς το ξίφος και κάνεις το χρέος σου προς το Θεό και την Φυλή, όπως έκαμε ο Μεγαλέξανδρος. Ζήτω η Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...