Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ



ΑΘΗΝΑ 17-4-2014.

Οι έννοιες τού εθνικού συμφέροντος και τής κοινωνικής δικαιοσύνης έχουν τεθεί στο απόσπασμα από τούς δωσίλογους τυράννους τής νεοταξικής κατοχής. Οι νόμοι γράφονται, ξεγράφονται και ερμηνεύονται αναλόγως των εντολών για την νομή των εθνικών ιματίων και την ψυχολογική και βιολογική εξόντωση τού Ελληνισμού. Και το πλεόνασμα που υπάρχει αφορά την υποκρισία και την ανηθικότητα των κρατούντων.

Κανείς σε τούτη την καθημαγμένη Πολιτεία δεν φροντίζει τα εθνικά συμφέροντα. Κανείς δεν ενεργεί τα ωφελούμενα και τα πρέποντα για να ζήσει, να αναπτυχθεί και να παράξει έργο η ελληνική κοινωνία. Κανείς «άρχοντας» τού τόπου δεν θέλει να μείνει ελληνική η κοινωνία και το μόνο που τον νοιάζει είναι να μείνει όρθιο το σάπιο καθεστώς, ακόμη και με διαφορετική πληθυσμιακή σύνθεση και εδαφική έκταση.

Μα κανείς δεν δικαιολογείται να απορεί γι’ αυτήν την αδιαφορία για τον Ελληνισμό και τα συμφέροντά του, για το θάψιμο των δικαίων μας, αφού για να νοιαστείς για το Έθνος πρέπει να διαθέτεις απαραιτήτως Εθνικό Φρόνημα. Πράμα που σημαίνει πως πρέπει να ενεργείς κατά πάντα για το καλό τής Φυλής και την τήρηση των Αξιών και των Νόμων που την διέπουν. Να θες ακλόνητη την Πίστη Θεού, περισσότερα ελληνόπουλα, περισσότερα σχολεία, καλύτερη υγεία, περισσότερες δουλειές, περισσότερη Ελλάδα.

Κι όμως, στο ψευτορωμέϊκο έχουν άλλες δουλειές με τις οποίες ασχολούνται. Η συγκυβέρνηση καταργεί νόμους προκειμένου να μπορούν να κατέλθουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές εκλεκτοί τους που κωλύονται από πρότερες ασυμβίβαστες θέσεις που κατείχαν. Όταν όμως αυτοί αγνοούν τα ελληνικά ολοκαυτώματα για τα ξένα, όταν αντιλαμβάνονται την Μακεδονία ως πολυφυλετική με νόμιμα τα μνημεία των κατακτητών λόγω τουρισμού, τότε μπορούν να γίνουν δημοτική αρχή στη Θεσσαλονίκη.

Στη συγκυβέρνηση τσακώνονται αναμεταξύ τους για τούς νέους νόμους περί των επιχορηγήσεων των Τοπικών Αυτοδιοικήσεων και για το δικαίωμα τής καθόδου στις εκλογές τοπικών αρχόντων που ενέχονται σε ποινικά αδικήματα. Πρέπει λένε να τηρήσουν το τεκμήριο τής αθωότητας. Αυτό που καταργήσανε με τις προφυλακίσεις στην περίπτωση τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, παρά την ατράνταχτη απόδειξη τού στημένου κατηγορητηρίου.

Βλέπουμε το καθεστώς τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας να καταπέφτει μέσα στις αλληλοκατηγορίες των παλιάτσων που το αποτελούν. Να έχουν πάθει παράκρουση και να αλληλοεξευτελίζονται, όπως είχε προλέξει ο Άγιος Πατέρας Παίσιος, λίγο πριν τούς πάρει ο κόσμος με τις πέτρες. Ακριβώς όπως είχε επίσης πει ο Άγιος. Με τις αποκαλύψεις να τρέχουν για το πώς απέκλειαν από την ΕΥΠ Πατριώτες και Εθνικιστές, για τον διορισμό των βέβηλων στις επιτροπές των ψευτοευρωπαίων για τις δήθεν ισότητες και τούς αντιρατσισμούς και την πολυπολιτισμικότητα.

Προχωράνε λοιπόν στο ρίξιμο τού κράτους τού Θεού και τού Έθνους. Βάζουν τα θεσμικά τους όργανα και τα παπαγαλάκια τους στην δικαιοσύνη και στην ενημέρωση και στην πολιτική να μας πούνε πως το δίκαιο στην πατρίδα μας εφαρμόζεται παντού σε όλες τάχα τις κατευθύνσεις. Και ακόμη πως η επιμονή των Ελλήνων Εθνικιστών στην αποκάλυψη της αλήθειας αποπροσανατολίζει και αλλάζει τις «επιτυχίες» τής δοτής τους εξουσίας.

Στη φυλακή οι υπέρμαχοι τής αυγής τού Έθνους και από έξω οι ολετήρες τού σκότους. Αυτοκτονίες και ανεργία και ξεσπιτώματα οι δήθεν επιτυχίες. Η Μέρκελ, το γερμανικό ενεργούμενο τού εμποράκου των εθνών, να μάς τάζει νέο δανεικό χρήμα για να συνεχίσουμε στο πλεόνασμα τής εξαρτήσεως τής Πατρίδος μας.

Και στην Ελεύθερη Θράκη μας που σύντομα, είτε το θέλουν είτε όχι οι μισέλληνες, θα αγκαλιάσει και το σκλαβωμένο τμήμα της και ολάκερη την Αληθινή Ελλάδα, το κόμμα των Τούρκων κατεβαίνει στις ευρωεκλογές για να γίνουν γνωστά παντού και να αποκτηθούν τα «δικαιώματα» τής «τουρκικής» μειονότητας! Κι αυτό, όταν η Τουρκία που κατευθύνει τούς πράκτορές της, συγκρούεται στον αέρα ανοικτά με την πολεμική αεροπορία τής Ρωσίας που την απειλεί η Εσπερία!

Δεν μπορούμε μέσα στο περιβάλλον τής εισβολής τού σιωνιστικού νεοταξισμού να γυρεύουμε υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων. Τα συμφέροντά σου δεν εκλιπαρείς και δεν παζαρεύεις να στα δώσουν, αλλά εργάζεσαι, πολεμάς και τα κατακτάς. Δεν κάνεις συμμαχίες πολιτικές και στρατιωτικές με αυτούς που σού δηλητηριάζουν κοινωνία, αγορά και εθνική κυριαρχία, αλλά ενώνεις τον δικό σου λαό και φτιάχνεις σαν αφεντικό τής γης σου οικονομία, στρατιωτικές βλέψεις και διεθνείς παρέες.

Αυτή ακριβώς είναι η εθνική και κοινωνική εργασία τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Καθαρίζουμε άμεσα τον δρόμο τού Ελληνικού Έθνους από τα εξογκώματα και τις πέτρες τής προδοσίας που έχουν βάλει στον δρόμο μας. Θάβουμε τα σκουπίδια στον Καιάδα.

Καταλαμβάνουμε την εξουσία επαναστατικά και δικαιωματικά βάσει τής λαϊκής βουλήσεως και τής θωρακίσεως τού Έθνους. Κάνουμε πρώτο νόμο τού κράτους τον Νόμο τής Ελληνικής Φυλής. Η Πίστη, Το Εθνικό Φρόνημα, ο Πατριωτισμός και ο Εθνικισμός είναι συνταγματικά κατοχυρωμένος χαρακτήρας τής Αληθινής Ελλάδος.

Εθνικοποιούμε το κράτος και τις υποδομές του. Ξεσχίζουμε τα ψεύτικα χρέη και παίρνουμε πίσω τον κλεμμένο μόχθο τού ελληνικού λαού. Παράγουμε τον πλούτο τής γης μας. Κάνουμε συμμαχικές παρέες σαν κι αυτή με την ομόδοξη Ρωσία που τόσο ενοχλεί την Εσπερία. Και μεγαλώνουμε το Οικόπεδο τής Φυλής. Γινόμαστε Μεγάλη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...