Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ – ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΟΚΙΑ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 8-3-2014.

Πολύ κακή συγκυρία διάλεξαν οι αναθεωρητές για να γκρεμίσουν τα Κάστρα τής Φυλής μας, είχε πει πολύ ορθά ο μακαριστός και εθνάρχης αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος στο τελευταίο του μήνυμα πριν φύγει από τον κόσμο τούτο. Είχε ζήσει αυτήν την αποδόμηση και την σκληρή πολεμική στο πρόσωπό του και ήξερε τι θα επακολουθήσει ακριβώς. Την εισβολή τού νεοταξισμού που μαζί με τον ελληνόφωνο πολιτικό επιστάτη του φρόντισαν να τον στερήσουν από τις γραμμές αμύνης τού Ελληνικού Έθνους.

Όλοι οι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή προσυπογράφουμε και έχουμε φωτεινό οδηγό μας τα λόγια τού μακαριστού και ισόβια παρόντα στις επάλξεις τού Ελληνικού Γένους Χριστόδουλου στο τελευταίο του μήνυμα. «Αντίσταση και ανάκαμψη. Για να ξαναβρούμε ό,τι έχουμε χάσει. Για να υπερασπιστούμε ό,τι κινδυνεύει».

Την Πίστη και την Πατρίδα μας σφιχτά δεμένες και αχώριστες Αξίες. Την Ιστορία μας απείραχτη. Την Κοινωνία μας ελληνική. Τα ελληνικά χώματα όλα ελεύθερα. Ιδού ο μέγας σκοπός.

Ο Χριστόδουλος τού Ελληνικού Έθνους όπως μού αρέσει να τον μνημονεύω, επανάφερε τούς δύο κύριους πυλώνες τού Ελληνισμού, την Ορθοδοξία και το Εθνικό Φρόνημα, στο ισοζύγιο τής Φυλής μας. Τον ένα πυλώνα στήριγμα τού άλλου, ώστε να μπορέσει να σταθεί με όρθιο ανάστημα το Γένος μας. Ήταν το πρώτο πράγμα που δεν τού συγχώρησαν οι ανθέλληνες και αντίχριστοι σιωνιστές. Έφερε τον λαό μας και τη νεολαία του πίσω στις εκκλησιές. Τοποθέτησε στο κεφάλι τού Ελληνικού Αγώνα την Εκκλησία. Μίλησε για τούς Ήρωες και τούς Άγιους τού Ελληνισμού. Και γύρεψε να μην λησμονήσουμε τις Σκλάβες Πατρίδες για να τις κάνουμε πάλι ελληνικές.

Θυμόμαστε το δημώδες τραγούδι για τα δώδεκα ευζωνάκια που είχε τραγουδήσει ο αξέχαστος Χριστόδουλος. Να έχουν την ευλογία τού Θεού σαν πάνε στον πόλεμο για την Αιώνια Πρωτεύουσα τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας, την Κωνσταντινούπολη. Θυμόμαστε πως είχε πει μια Μεγάλη Εβδομάδα πως δεν είμαστε εμείς που θα γίνουμε τάχα Ευρωπαίοι και πως οι Ευρωπαίοι είναι αυτοί που πρέπει να ξαναβρούν τις ελληνικές αξίες.

Κοιτάξτε τώρα τι συμβαίνει στη σημερινή δύσκολη συγκυρία που αναμφίβολα οδηγεί στην μητέρα των μαχών. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρωτοφανή εσωτερική γενοκτονία των Ελλήνων που πεθαίνουν με όλους τούς ανίερους τρόπους. Με την απώλεια σπιτιού, εργασίας, αξιών και οραμάτων προοπτικής και αντίστασης. Με την υπογεννητικότητα. Με την ξένη εγκληματικότητα που οι «δημοκράτες» θέλουν με «ναούς» και πολιτογραφημένη. Με την έλλειψη νοσηλείας και φαρμάκου, γιατί έχουν μείνει ανασφάλιστοι.

Στα εθνικά μας ζητήματα οι μισέλληνες μάς οδηγούν στον απόλυτο όλεθρο. Οι Τούρκοι αλωνίζουν στην Θράκη Μας για να την εκτουρκίσουν. Τα τουρκικά αεροσκάφη κάνουν εικονικούς βομβαρδισμούς πάνω από τα ακριτικά νησιά μας που μένουν χωρίς δασκάλους και γιατρούς.

Η Ορθοδοξία βάλλεται από Ουκρανία έως Συρία και στα ελληνικά σχολεία, μαζί με την Ιστορία και τις νόμιμες εδαφικές διεκδικήσεις μας, όταν οι πάντες ζητούν να μάς πάρουν Ελλάδα, από Βόρειο Ήπειρο έως Κύπρο. Και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναβάλλει λέει την μετάβαση στη Μόσχα επειδή γίνανε τα γεγονότα τής Ουκρανίας, ακολουθώντας την γραμμή τού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίου. Επειδή δηλαδή αντέδρασε η Μόσχα στην αρπαγή ρωσικού εδάφους και τον αποκλεισμό τής Ρωσίας. Με αποτέλεσμα βέβαια να ματαιώσει και ο Ρώσος Πατριάρχης την μετάβαση στο γεύμα τής ελληνικής πρεσβείας για την Κυριακή τής Ορθοδοξίας.

Το ψευτορωμέϊκο είναι βάρος ασήκωτο και νόσος ανίατη. Πρέπει να φύγει ολάκερο από την μέση. Να καθαρίσουν οι θεσμοί του. Δεν γίνεται η Ελλάς να στέκει μακριά από την πηγή τού ύδατος στην ίδια την πατρίδα του. Δεν γίνεται να έχουμε ανάμεσά μας αχαμνούς ανθρώπους, πολιτικούς και «πνευματικούς», που έχουν κάνει το κράτος μας φυλακή συνειδήσεων και μηχανισμό αφελληνισμού. Να ανεχτούμε να μπει στο περιθώριο το Εθνικό Φρόνημα προς δόξα τού διεθνισμού. Να μπει στο περιθώριο η Ορθή Πίστη προς δόξα τού οικουμενισμού. Να χάσουμε την Πατρίδα μας για λόγους «συνύπαρξης», «σωτηρίας» και «ανθρωπισμού».

Η Πίστη των Πατέρων μας θα διατηρηθεί άσβεστη κανδήλα να μας δείχνει το δρόμο. Το Αίμα των Ηρώων και των Αγίων μας θα βλαστήσει τον ανακαινισμένο Ελληνισμό που θα κάνει την Ιερή Γη μας λεύτερη, καθάρια, μεγαλύτερη και ελληνική. Τα κληρονομικά μας δικαιώματα, τα πρωτοτόκια μας που έλεγε ο Μακαριστός Χριστόδουλος, θα αναζωπυρωθούν και θα ανακτηθούν.

Οι υπερασπιστές τής Ελληνικής Πίστης και Φυλής έχουν πλέον πολλαπλασιαστεί. Ο πηγαίος και γνήσιος λαϊκός εθνικισμός μας δεν είναι το μίσος που λέγουν οι μισητές μας, αλλά το εφαλτήριο και ο κανόνας για την Θεία, Κραταιά και Μεγάλη Ελλάδα μας που ο δρόμος της περνάει από τις ελληνικές γειτονιές μας και φτάνει έως την Ιωνία και τον Πόντο Μας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...