Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΘΗΝΑ 3-3-2014.

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.
Μας φόρεσαν εκθέσεις που κατηγορούν την Ελλάδα και τον Λαϊκό Εθνικισμό μας ότι καταπιέζουμε τους λαθρομετανάστες, ότι πληγώνουμε τον ψευτοπεριούσιο εμποράκο, ότι κυνηγάμε «ευπαθείς».
Όμως οι Έλληνες που ουδέποτε μίσησαν ουδένα είναι που αυτοκτονούν, που χάνουν σπίτια και αξιοπρέπεια, που ωθούνται να εγκαταλείψουν την Πατρίδα τους. Ελληνίδες υπέργηρες ηρωίδες της ζωής με πρόβλημα άνοιας οδηγούνται στις φυλακές του κατοχικού καθεστώτος για χρέος προς τους ελληνόφωνους πωλητές γης ελληνικής. Λαθροεισβολείς είναι αυτοί που δολοφονούν Έλληνες Αστυνομικούς που το ψευτορωμέϊκο αρνείται σε αληθινούς Έλληνες και Εθνικιστές να τούς τιμήσουν. Στην Ελληνική και πάλι συντόμως Βόρειο Ήπειρό μας σπάζουν και καίνε εκκλησάκια οι δήθεν μετανάστες από Αλβανία έως Τουρκία που βαφτίζονται από τις νεοταξικές εκθέσεις ως δήθεν εθνικές και γλωσσικές μειονότητες για να ακρωτηριάσουν την Μεγάλη Πατρίδα Μας Ελλάδα οι διεθνείς παράφρονες που φτιάχνουν παγκόσμιο πόλεμο για να στήσουν την παγκόσμια διακυβέρνησή τους. Κι όλα αυτά όταν έσωθεν οι γραικύλοι δωσίλογοι φέρνουν το χάραγμα του Αντίχριστου Θηρίου με την ενοποίηση των κωδικών συναλλαγών των πολιτών σε έναν ενιαίο και η Τουρκία που ψυχορραγεί θέλει να μας επιτεθεί.
Η Ελλάς δεν χρειάζεται ξένους «νόμους», δεν της πάνε τα δεσμά των Άνομων. Έχει την δική της Εθνικιστική Αριστοκρατία των Αρίστων σε Ήθος, δεξιότητες και Πίστη στην Εξουσία που θα ξαναφέρει δια της βουλήσεως των Δικαίων που πιστεύουν στις ίδιες Αξίες. Έλληνες για τους Έλληνες με κοινωνική δικαιοσύνη και στρατηγικό σχέδιο για Ισχυρή και Μεγάλη Ελλάδα. Έχουμε τον Άγιο Θεό Μας. Έχουμε τον μαχόμενο λαό μας. Έχουμε τον ένδοξο Στρατό μας.
ΘΕΟΣ – ΕΛΛΑΣ – ΣΤΡΑΤΟΣ – ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...