Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ



ΑΘΗΝΑ 27-3-2014.

Οι δυνάμεις τού κακού είναι παντού ίδιες και απαράλλαχτες. Στην Ελλάδα και στον κόσμο. Στηρίζονται στην διασπορά τού φόβου και τής ρουφιανιάς. Σκορπούνε ξένα σώματα για αρχές, εφευρίσκουν προβλήματα τάχα αξεπέραστα, φακελώνουν και διώκουν λαό και αντιπάλους, επιδιώκουν διχασμό για να ανοίξουν τον δρόμο στην σκλαβιά τής Παγκοσμιοποίησης.


Κοινή γάρ η νεοταξική τους μήτρα και οι εντολείς. Κοινή όμως θα είναι και η μοίρα τους η κακή, διότι επέλεξαν να προκαλέσουν δύο έθνη που ξέρουν να πολεμούν για Ελευθερία και Αξίες. Στην κεφαλή τού ορθού δρόμου στέκει η Ελλάς που έχει ιστορία βαριά και θυσίες αιώνων που τώρα θα τις δικαιώσει μία προς μία, όλες τις αιμάτινες και ένδοξες στιγμές. Για Χριστό, Ελλάδα και Οικογένεια. Για Πολιτισμό, Φυλή και Τιμή. Και μαζί μας το ίδιο θα κάνει η Ρωσία.

Καθείς έχει το δικό του μονοπάτι στη ζωή. Έχει και τούς δικούς του σκοπούς. Εκείνος όμως που θα παραμείνει στην ευθεία τής διαδρομής είναι αυτός που θα συνδυάσει το σωστό με το πρέπον, αυτός που θα σεβαστεί το γράμμα τού Δικαίου μαζί με τον οδικό χάρτη των στόχων του για Εθνική Ισχύ. Και σ’ αυτόν τον τομέα μέχρι σήμερα εμείς οι Έλληνες απουσιάζαμε, γινόμενοι ενοικιαστές τής γης μας.

Τώρα λοιπόν που ο κόσμος παραδίδεται στην κόλαση των «δυνατών», οφείλουμε να γίνουμε ιδιοκτήτες τής Ιερής Γης μας και δυνατότεροι των δυνατών. Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι. Ένας είναι και τον λένε Πίστη. Να πιστέψουμε πιο πολύ ακόμη στον Θεό, στον ελληνικό λαό που μοιραζόμαστε την ίδια κληρονομιά, στον ίδιο μας τον εαυτό, ότι μπορούμε να χτίσουμε γερή κοινωνία και πατρίδα, γκρεμίζοντας όσα και όσους μάς προκαλούν.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τού παράνομου και έκπτωτου κατοχικού καθεστώτος τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας προσκυνούν τον αντίχριστο και μισέλληνα σιωνιστικό νεοταξισμό. Φέρνουν μέσα στην χώρα μας ξένα ήθη και ξένα σώματα. Πουλάνε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς και την Κύπρο στους Τούρκους.

Την ίδια στιγμή Αμερικανοί που έχουν διατελέσει στους μηχανισμούς πληροφοριών δηλώνουν ότι η Ουκρανία είναι το πρόσχημα, ώστε να προκληθεί το πρώτο πυρηνικό χτύπημα από την Ρωσία. Στην συνέχεια λένε ότι οι παγκοσμιοποιητές θα πάνε σε έναν ολοκληρωτικό θερμοπυρηνικό πόλεμο για να μειώσουν τον πληθυσμό τής γης και να τοποθετήσουν την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Η επαλήθευση τού τρόμου δεν αργεί να έρθει. Η Ουκρανία ετοιμάζεται για πόλεμο και πληρώνει εξοπλισμούς εν μέσω οικονομικών προβλημάτων. Το δε ΝΑΤΟ ακυρώνει τις συμφωνίες για τα πυρηνικά και εξοπλίζει με πυρηνικές κεφαλές έξι αεροπορίες που ελέγχει στην «Ευρώπη».

Όμως οι ψευτορωμιοί τής συγκυβέρνησης αναγνώρισαν τα διαβατήρια τού Κοσσυφοπεδίου και αρνούνται την ρωσική ταυτότητα τής Κριμαίας, για να δείξουν ψευτοευρώπη και ψευτορωμέϊκο «αποφασιστικότητα κατά τής Ρωσίας». Κι όλα αυτά όταν η Τουρκία βαθαίνει τις προκλήσεις και τις διεκδικήσεις της σε Αιγαίο και Θράκη. Τα δε ρωσικά κεφάλαια φεύγουν από «Ευρώπη» και Ελλάδα πηγαίνοντας σε Τουρκία και λοιπή Ασία.

Μάς φέρνουν επιπλέον οι γραικύλοι τις αισχρές βιοταυτότητες τού βδελύγματος τής Αποστασίας για να αποδεχτούμε τον διάβολο τής Παγκοσμιοποίησης. Καταργούν τις εθνικές μας ταυτότητες. Και μονιμοποιούν τούς κεφαλικούς φόρους των διεθνών τοκογλύφων στις φορολογικές δηλώσεις.

Κάνουν τα κέφια τού Νεοταξικού Κτήνους που μάς κουνιέται πως δεν θα ξεχρεώσουμε ποτέ. Ετοιμάζουν λαθρομεταναστευτικές πολιτογραφήσεις. Μασκαρεύονται με νέα ονόματα στα κομματικά τους μαντριά, όπως κάνουν οι απατεώνες και οι δωσίλογοι πάντα. Κινούνται μαζί, σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές, παιδιά τού Νεοταξισμού σε μια γραμμή συγκυβερνητική.

Απέναντι σ’ αυτόν τον εσμό των δούλων τού Άνομου, υπάρχει η ελεύθερη εθνικιστική Ελλάδα που έρχεται. Υπάρχουν οι Έλληνες που δεν προδίδουν τις Αρχές και τις Αξίες τους. Πορευόμαστε ως γεννήματα τού ελληνικού λαού, πιστοί στα ρήματα και τις εντολές των προγόνων μας. Έχουμε αποφασίσει να παραμείνει η Ελλάς Ανεξάρτητο, Αυτόβουλο και Κυρίαρχο Έθνος. Και είναι αυτή η σταθερή μας πεποίθηση που τής δίνουμε σχήμα με τον Λαϊκό Εθνικισμό μας.

Έχουμε επιπλέον και μια ιδιότυπη σχέση με τα χώματά μας, με τούς ανθρώπους μας, με τα μνημεία μας, με τα πράγματά μας. Δεν τα χαρίζουμε κανενός. Είναι μονάχα δικά μας. Έχουμε μεταλαμπαδεύσει παντού αξίες, αλλά την διαχείριση την έχουμε εμείς. Η δε ψυχή και η πατρίδα μας έχουν ως μόνους ιδιοκτήτες της Έλληνες στο Αίμα και το Πνεύμα. Κανείς άλλος, μήτε ξένος μήτε ελληνόφωνος διεθνιστής.

Καλύτεροι σύμμαχοί μας οι άνθρωποί μας. Έλληνες στο πλευρό Ελλήνων. Εργάτες και Πολεμιστές στα ίδια χαρακώματα. Τα χώματά μας δίδουν τα αγαθά τους αποκλειστικά στα ελληνόπουλα. Τα σύνορα είναι άδικα, αλλά θα διορθωθούν άμεσα, ερχόμενα στις σωστές διαστάσεις. Και όπου υπάρχει το ίχνος τής Ελληνικής Ιστορίας, εκεί υπάρχει και μια Ελλάδα.

Κανένας οίκτος για τούς βαρβάρους και τούς Εφιάλτες. Τα λάβαρα τής Φυλής και οι πυρωμένες μας καρδιές μάς οδηγούν μπροστά. Με τις δικές μας δυνάμεις σε μια κοινωνία δίκαιη, για μια Ελλάδα που θα τσακίσει τις πάσης φύσεως συμμορίες. Για μια Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα που θα δώσει ζωή στη γη και πίστη στα παιδιά της, επανερχόμενη στην κορυφή των εθνών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...