Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΚΑΤΗΓΟΡΩ



ΑΘΗΝΑ 24-3-2014.

Ο ελληνικός λαός βρίσκεται μπροστά στο σταυροδρόμι των πιο σημαντικών αποφάσεων ολάκερης τής ζωής του. Οι επιθέσεις που δεχόμαστε από προδότες και νεοταξίτες είναι σε όλους γνωστές σε ένα μεγάλο μέρος τους. Τουλάχιστον αυτές που αφοράνε το ένα πιάτο φαγητό και την στέγη πάνω από τα κεφάλια μας.

Και φυσικά υπάρχουν ζητήματα που αφορούν την Πίστη, την Εκπαίδευση των παιδιών μας και το ψαλίδισμα τής εθνικής κυριαρχίας που φτάνει έως τον μελλοντικό εδαφικό μας ακρωτηριασμό. Αυτά δεν τα λέει κανείς πολιτικάντης, αφού το καθεστώς τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας είναι αυτό που δίδει γη και ύδωρ στο Νεοταξικό Κτήνος.

Τώρα λοιπόν πλέον είναι η ώρα τα λόγια να γίνουν και πράξεις απτές, γενναίες και επαναστατικές. Απευθύνουμε ένα δριμύ κατηγορώ. Συντάξαμε λοιπόν αυτό το αμείλικτο κατηγορητήριο με μόνους δικαιοκριτές τής Πατρίδος μας εμάς, τα παιδιά μας, τούς Έλληνες. Και στην δικαστική έδρα απόφαση τελική βγάζουν ο Άγιος Θεός Μας και οι  Έλληνες Ήρωες που χύσανε το Αίμα τους, που φυλακίστηκαν, που πόνεσαν, που χαλάστηκαν αγαπημένα τους πρόσωπα και οι ίδιοι για να μείνουμε εμείς Όρθιοι Έλληνες.

Αγωνιζόμαστε για την αξιοπρέπεια μας. Δεν είμαστε όμως λεύτεροι. Μάς στέλνουν στον θάνατο τής ψυχής και τού σώματος άχρηστοι, ανήθικοι, ανελλήνιστοι και προδότες τύποι. Τώρα λοιπόν θα μάς ακούσουν για μια ακόμη φορά για να ξέρουν ότι η απόφαση βγήκε και θα εφαρμοστεί.

Κατηγορώ τούς δωσίλογους τής Πατρίδος μου για την Ελληνίδα μάνα που έπεσε από δέκα μέτρα ύψος, διότι δεν άντεχε την ταλαιπωρία για ένα πιάτο φαγητό με αίμα. Είναι εκείνη η γυναίκα στην Κρήτη που πλήρωσε ενοίκιο και ΤΕΒΕ και άφησε πίσω γράμμα στον άντρα της να προσέχει και να σπουδάσει το παιδί τους, από το οποίο ζήτησε συγνώμη για την πράξη της.

Κατηγορώ τούς δωσίλογους τής Πατρίδος μου για διάπραξη χιλιάδων ανάλογων πράξεων απελπισίας που δεν τις θεωρώ αυτοκτονίες, αλλά δολοφονίες. Τούς κατηγορώ για την απώλεια τής ζωής αδελφών μου που φύγανε από απελπισία, επειδή είχαν ό,τι δεν έχουν οι πολιτικοί τύραννοι τής Ελλάδος Μας. Αξιοπρέπεια και Ελληνικότητα.

Κατηγορώ τούς δωσίλογους τής Πατρίδος μου για τις εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις Ελλήνων εργαζομένων, προκειμένου να κλείσουν τα σπίτια μας, να κλείσουν τα ασφαλιστικά ταμεία, να αντικατασταθούν οι Έλληνες από φτηνά ξένα εργατικά χέρια και νεοταξικές πολυεθνικές εταιρίες σκλάβων. Τούς κατηγορώ ότι ψεύδονται ενσυνείδητα για την ανάπτυξη που θα φέρουν τάχα, ενώ οι ενέργειες και οι παραλείψεις τους γίνονται για να καταργηθεί η Ελλάς ως εθνικό κράτος και να οδηγηθεί μαζί με τον πλούτο της δίχως Έλληνες στο επερχόμενο παγκόσμιο υπερκράτος.

Κατηγορώ τούς δωσίλογους ελληνόφωνους πολιτικάντηδες για την σκόπιμη αποδοχή τού φαινομένου τής λαθρομετανάστευσης, προκειμένου να μάς οδηγήσουν σε εσωτερική γενοκτονία μέσω τής εγκληματικότητας και τής αντικατάστασης γενεών των Ελλήνων, όταν μάς οδηγούν σκοπίμως στην υπογεννητικότητα και την νεομετανάστευση.  

Τούς κατηγορώ για την περιθωριοποίηση και αποβολή τής Ορθοδοξίας από τα σχολεία μας. Τούς κατηγορώ για την αλλοίωση τής ιστορίας μας, όταν μετά από την συμφωνία αλλαγής των βιβλίων σε συνεργασία με την Τουρκία, τώρα προχωράνε σε ανάλογη συμφωνία παρόμοιας αλλοιώσεως των βιβλίων σε συνεργασία με την Αλβανία. Τζαμιά και αλβανική γλώσσα στα σχολεία και τάχιστη υποχώρηση στις προπαγάνδες και στα αιτήματα εκείνων που ζητούν ρητά γη ελληνική ως δική τους, είναι εσχάτη προδοσία.

Τούς κατηγορώ για εγκατάλειψη εθνικού εδάφους στην περίπτωση τής προκλήσεως νέου επεισοδίου τύπου Ιμίων στην Μύκονο, όταν τουρκικό φορτηγό πλοίο προσέκρουσε σε βράχους και αρνήθηκε να λάβει ελληνική διασωστική βοήθεια. Ο Τούρκος καπετάνιος έλαβε βοήθεια από αμερικάνικό σκάφος, λέγοντας ότι βρίσκεται σε διεθνή κι όχι ελληνικά ύδατα, ενέργεια την οποία αποδέχτηκε το ψευτορωμέϊκο, δρώντας ως Εφιάλτης.

Τούς κατηγορώ για την αναγνώριση μέσω διαβατηρίων τού ψευδοκράτους τού Κοσσυφοπεδίου, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο στους τουρκόψυχους τής Θράκης Μας που μιλάνε για τουρκική ταυτότητα τής ακριτικής γης μας και των Ελλήνων μουσουλμάνων. Η τουρκική προπαγάνδα οργιάζει και έχουν όπως ξέρουμε φτιάξει έως και «σημαία». Την ίδια ώρα που ο Τούρκος ανακοινώνει πως θα κάνει την Αγία Σοφία Τζαμί στις 30 Μαΐου, ευθύς μετά την επέτειο τής αλώσεως τής Πρωτεύουσάς Μας Κωνσταντινουπόλεως. Αλλά δεν θα προλάβετε κι εσείς άθλιοι βάρβαροι ούτε ο σιωνιστικός νεοταξισμός.

Τούς κατηγορώ διότι αφήνουν χιλιάδες ελληνικές οικογένειες δίχως ρεύμα, όταν οι τροϊκανοί μάς λέγουν να αυξήσουμε το λογαριασμό τής ΔΕΗ για να οδηγηθούν οι Έλληνες στο πανάκριβο πετρέλαιο. Και πως δεν θα μάς δώσουν άλλη βοήθεια αν δεν σκύψουμε την μούρη έως το χώμα.

Αλλά οι γραικύλοι κλείνουν δημόσιους οργανισμούς, με πρώτο ένα ίδρυμα στο όνομα τού Στρατηγού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Δεν κλείνουν τα ιδρύματα των πολιτικών ολετήρων που έχουν ματώσει σαν και τώρα την Ελλάδα. Κλείνουν όσα μνημεία θυμίζουν την Ιστορία τους στους Έλληνες. Και διώκουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, διότι θέλουν το Εθνικό Φρόνημα, τις Εθνικές Διεκδικήσεις και την Ελληνική Δημιουργικότητα, την Φυλή μας ολάκερη, νεκρές υπάρξεις.

Καμία άρση ασυλίας και καμία αφαίμαξη δια χειρών άνομων δεν είναι πάνω από την Δίκαιη Κρίση τού Θεού και την Φωνή τού Ελληνικού λαού. Φωνή λαού, οργή Θεού. Φωτιά και τσεκούρι και Γουδί. Οι δωσίλογοι θα δικαστούν. Και η Ελληνική Γη θα επιστρέψει στους νόμιμους κατόχους της. Στους Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών σε μια Πατρίδα που συντομότατα θα μεγαλώσει Ελληνικά και Αυτοκρατορικά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...