Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Εντυπωσιακό βίντεο από τις δυνατότητες των ρωσικών ειδικών δυνάμεων

Η εκπαίδευση και ο τεχνικός εξοπλισμός τους δεν συγκρίνονται με κανέναν από εκείνους που χρησιμοποιούνται από τα αντίστοιχα σώματα της Δύσης. Μπορούν κυριολεκτικά να εμφανιστούν από το πουθενά και μέσα σε δευτερόλεπτα να σπείρουν τέτοια καταστροφή, που πρέπει να το δει κανείς για να το πιστέψει.
Ένα εντυπωσιακό βίντεο από τις δυνατότητες των ρωσικών ειδικών δυνάμεων έρχεται από την Ρωσία και "εξηγεί" πολλά για τον εκπληκτικό συγχρονισμό και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στην επιχείρηση προστασίας της αυτόνομης δημοκρατίας της Κριμαίας από την "κυβέρνηση" του Κιέβου.

Να σημειώσουμε ότι ανάλογες μονάδες ειδικών δυνάμεων διαθέτουν και οι δυτικοί και είναι εξίσου αποτελεσματικές, με μακρά εμπειρία και παράδοση σε εμπλοκή σε επιχειρήσεις.
Η διαφορά τους είναι καθαρά αριθμητική: Οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις και οι ειδικές δυνάμεις που εμπλέκονται στην εσωτερική ασφάλεια αριθμούν περί τις 150.000 άνδρες με τον στενό πυρήνα (Spetznaz, GRU, Alpha Team κλπ) που σε άλλα κράτη αριθμούς μερικές εκατοντάδες εδώ να ξεπερνούν τους 50.000 άνδρες!
Το βίντεο που ακολουθεί, με αγγλικούς υπότιτλους, αποτελεί τηλεοπτικό αφιέρωμα ρωσικού καναλιού στους πιο τρομακτικούς στρατιώτες που έχουν δημιουργηθεί ποτέ.
Russian Spetsnaz Army FSB ФСБ Centre 2013 Documentary (English Subtitles)22:56reEmbedit
Play
Current Time0:00
/
Duration Time0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
Fullscreen
00:00
Mute
Loading

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...