Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ



ΑΘΗΝΑ 22-3-2014.

Ας μιλήσουμε για την Αληθινή Ελλάδα. Ας μιλήσουμε για το Εικοσιένα που την εκφράζει στον απόλυτο βαθμό. Να αναπολήσουμε, να βγάλουμε έξω από την νοητή φυλακή τις μνήμες από τα σχολικά βιβλία όταν ήταν ελληνικά βιβλία. Να τιμήσουμε τούς Ήρωες τής Μεγάλης Εθνεγερσίας κατά τού Τούρκου, δίνοντας τον Ιερό Όρκο πως θα συνεχίσουμε και θα ολοκληρώσουμε τον Εθνικοαπελευθερωτικό τους Αγώνα.

Η Ελλάδα των Ηρώων, η Ελλάδα των Θυσιών, η Μεγάλη Ελλάδα τού Αίματος και τής Τιμής είναι αυτή που μάς πρέπει. Μα και το μοναδικό χρέος στους προγόνους μας και στα παιδιά μας, το μοναδικό χρέος που έχει το Έθνος μας να ξεπληρώσει.

Να μην ξεχάσουμε τον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη, τον Ανδρούτσο, τον Νικηταρά και όλους τούς Γενναίους Έλληνες που φυλάκισαν και δολοφόνησαν οι ίδιοι μισέλληνες που διώκουν τον Ελληνισμό και τον Λαϊκό Εθνικισμό σήμερα, μαζί με τούς ίδιους ψευτοσυμμάχους. Να μην ξεχάσουμε τον Αθανάσιο Διάκο που προτίμησε να πεθάνει μαρτυρικά για να μην παραδώσει Ορθοδοξία και Ελληνικότητα στα τουρκικά κτήνη.

Να μην ξεχάσουμε ακόμη τον Πατροκοσμά τον Αιτωλό, τον σπουδαίο προφήτη τού νεότερου Ελληνισμού που επειδή ζητούσε ελληνική γνώση για να αποκατασταθεί η Μεγάλη Ελλάδα, τον κρέμασαν σιωνισμός και Τούρκοι. Να μην ξεχάσουμε τον Παπαφλέσσα που μέσα στις αδυναμίες τού καιρού και τούς εμφυλίους, πήρε πάνω του τις αμαρτίες στις νέες Θερμοπύλες, το Μανιάκι.

Να μην δώσουμε λαβή σε εμφυλίους που γυρεύουν επίμονα οι ελληνόφωνοι κοσμοπολίτες και διεθνιστές μήτε να δούμε νέες εδαφικές μειώσεις. Θα αφανίσουμε τούς διώκτες μας και θα σκορπίσουμε τούς βαρβάρους και τούς ψευτοσυμμάχους στα τέσσερα σημεία τού ορίζοντα και στον πατέρα τους τον διάβολο.

Να μην ξεχάσουμε κανέναν Έλληνα Επαναστάτη τής Φυσικής Ελλάδος που κίνησε για να έρθει στο Εικοσιένα και ανετράπη άνανδρα και βίαια. Ούτε τον Καποδίστρια που σκότωσε η Εσπερία ούτε κανέναν άλλο.

Και να πάμε απ’ απευθείας στις ορμήνιες και τις εντολές τού Στρατηγού Κολοκοτρώνη. Έλληνες, η Ελλάδα έχει δρόμο να διανύσει. Θα πάει στην Αιώνια και Αγία Πρωτεύουσά μας Κωνσταντινούπολη. Θα πάρει πίσω όλα τα εδάφη τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας. Θα το κάμει τούτο η Μεγάλη Μας Πατρίδα με Πίστη Θεού, Ενότητα, Στρατηγικό Προσανατολισμό Σταθερό, Ατσάλινη Θέληση και με τα Ελληνικά Χέρια. Μονάχα με Ελληνικά Χέρια. Όχι ξένα.

Πατήσαμε την Τριπολιτσά. Το Βαλτέτσι. Ανεβήκαμε τον χάρτη στο πεδίο των μαχών. Για να χάσουμε στο πεδίο των πολιτικών. Γιατί εκεί υπήρξαν και υπάρχουν πάντα προδότες. Μάς λένε μικρούς. Τούς λέμε ότι είμαστε Μεγάλοι. Μάς λένε Δημοκρατία. Τούς Λέμε Πατρίδα.

Μάς λένε πολιτική λογική. Τούς λέμε εθνική «τρέλα» για ελληνικό αγέρα και έδαφος πλατύ και θεόρατο. Μάς λένε για «φιλίες». Τούς λέμε πως θέλουμε ελληνική σκέπη για όλους τούς Έλληνες, δίχως δεσμά οικονομικά και δίχως σκλαβωμένα χώματα ελληνικά.

Μάς λένε τον Πατριωτισμό και τον Εθνικισμό εγκληματία. Το λένε οι εγκληματίες τύραννοι και προδότες τής Φυλής μας. Και στον καιρό τού Εικοσιένα λέγανε τούς Εθνεγέρτες Τραντέλληνες εγκληματίες. Λέγανε οι «Μεγάλες Δυνάμεις» τής Ιερής Συμμαχίας την Ελληνική Επανάσταση παράνομη και πως παραβιάζει την καθεστηκυία Τάξη τής σκλαβιάς και τής τυραννίας. Και οι κοτζαμπάσηδες πως είναι παραλογισμός ο σηκωμός των Ελλήνων.

Όμως ο δήθεν παραλογισμός, η εκτέλεση τού Χρέους προς την Ελληνική Φυλή έγινε πράξη. Ο ψεύτικος ορθολογισμός και οι προστάτες τάχα τής ζωής παραμερίστηκαν. Τα Ιερά Όπλα βρόντηξαν. Οι πρώτοι Έλληνες πέσανε, όπως και οι μανάδες με τα παιδιά τους στο Ζάλογγο. Για να παύσει να εξουσιάζει ο Βάρβαρος τον Αυτοκρατορικό Έλληνα. Για να ξαναγίνουν άνθρωποι φυσιολογικοί με αξιοπρέπεια. Και αυτός ο Άνθρωπος είναι εκείνος που συλλογάται, προσεύχεται, ενεργεί, πολεμά και ορθώνει Ανάστημα και Έθνος σε ολάκερο το εύρος. Ψυχικό και Φυσικό Εύρος.

Αυτή λοιπόν την εύρωστη Ελλάδα θα ανοικοδομήσουμε. Μονάχα έτσι μπορούμε να κοιτάμε ίσια στα μάτια τούς προγόνους μας. Μονάχα έτσι θα δείξουμε την σωστή στράτα στα παιδιά μας. Μονάχα έτσι αξίζει να λεγόμαστε Έλληνες. Και μονάχα έτσι θα ζήσει η Ελλάς. Για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Ορθοδοξία και Ελλάς ή Θάνατος. Ζήτω οι Ήρωες του Εθνικού Μας Αγώνα! Ζήτω η Μεγάλη και Αιώνια Ελλάς!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...