Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟ ΦΩΣ

ΑΘΗΝΑ 21-3-2014.

Ο κόσμος ολάκερος αλλάζει, γκρεμίζεται και χάνεται. Πυραυλικά συστήματα και στρατιές μετακινήθηκαν από Ρωσία και ΗΠΑ. Κινήσεις αντίστοιχες γίνονται σταδιακά και από τους συμμάχους τους. Αλλά η προσκυνημένη και δωσίλογη αστική δημοκρατία χτενίζεται για να φανούν όμορφα τα μέτρα στον εμποράκο των εθνών και στήνει αναχώματα τής κακιάς ώρας στον επελαύνοντα Λαϊκό Εθνικισμό τού Ελληνισμού.

Η Ρωσία φόρτωσε στην Κριμαία ό,τι πιο μάχιμο και ανταγωνιστικό διαθέτει. Μέχρι και υπερηχητικά βλήματα επάκτιας αμύνης. Κατέρριψε μάλιστα δύο αμερικανικά κατασκοπευτικά και άνευ επανδρώσεως αεροσκάφη. Στην δε Αλβανία συνελήφθησαν άτομα που στρατολογούσαν μισθοφόρους μουσουλμάνους για τη Συρία.

Στην Ελεύθερη Θράκη Μας και τον Έβρο συνελήφθη πριν λίγες μέρες για πολλοστή φορά Τούρκος πράκτορας που έβγαζε φωτογραφίες σε απαγορευμένη Ζώνη Αμυντικής Περιοχής πέριξ τής στρατιωτικής μας τάφρου. Στις αστυνομικές και στις στρατιωτικές μας αρχές που τον συνέλαβαν προσποιήθηκε τον ανήξερο, όταν βρέθηκαν πάνω του φωτογραφική μηχανή, χάρτης τής περιοχής και σημειώσεις! Κι όλα αυτά όταν ο Ελληνικός Στρατός έχει προετοιμαστεί να αποκρούσει την γεφύρωση τού ποταμού Έβρου για την οποία ασκούνται οι Τούρκοι.

Όμως την ίδια στιγμή όλοι οι υποψήφιοι τής αστικής δημοκρατίας κάνουν προεκλογικές εκστρατείες στην Θράκη μας στην τουρκική γλώσσα, όταν οι τουρκόψυχοι πράκτορες τής Άγκυρας και το κόμμα τους που αφήνει ασύδοτο το ψευτορωμέϊκο, ζητούν τουρκική ταυτότητα.

Παράλληλα εκπρόσωπος τού συστημικού κομματικού υβριδίου των παπαγάλων τού Συστήματος με το όνομα Ποτάμι δηλώνει πως έχουμε χάσει λέει το παιχνίδι με τα Σκόπια και να αφήσουμε το νεοταξικό μόρφωμα που πιάνει τον τόπο τής αλύτρωτης Βορείου Μακεδονίας Μας να ονομαστεί Μακεδονία. Για να ικανοποιηθούν προφανώς οι διεκδικήσεις των σιωνιστών νεοταξιτών μέσω των δούλων τους κομιτατζήδων.

Το κατοχικό και έκπτωτο καθεστώς τής ξενοκίνητης αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας τα έχει δώσει όλα στον Παγκοσμιοποιητή Τύραννο, όντας εσμός μισελλήνων και ανίκανων ταυτόχρονα. Όταν βλέπει κανείς σε επιτροπές για τα στρατιωτικά ζητήματα στην ψευτοευρώπη να αποστέλλεται ως εκπρόσωπος τής προεδρεύουσας Ελλάδος ο αντιπαραγωγικός και ολετήρας των Ιμίων Πάγκαλος, τότε η σοβαρότητα χάνει πάσα έννοια. Κι αφού βέβαια η κουβέντα που έγινε αφορούσε την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση σε θέματα γεωπολιτικής και στρατηγικής, τότε απλά θωρακίζεις πιο πολύ τον στρατό σου απέναντι στα αγκαλιάσματα των ψευτοσυμμάχων.

Όμως τα κόμματα τής ψευτοδημοκρατίας γεννήθηκαν μονάχα για να κομματιάσουν τον ελληνικό λαό σε διχαστικές μερίδες και τώρα τα εθνικά μας εδάφη ως αντιπαροχές ξένης εξουσίας και εξοφλητικά στημένου χρέους στα χέρια τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Φέρνουν μέτρα κεφαλικών φόρων, κλείνουν τις παραγωγικές στρόφιγγες τής Ελλάδος, δίδουν πλούτο και υποδομές καθιστώντας μας εξαρτώμενους ξένων αγωγών και χρημάτων που απλώς θα φύγουν, έχοντας πάρει τον στρατηγικό έλεγχο που τούς νοιάζει.

Και επειδή ο ελληνικός λαός αντιδράει, οι πολιτικάντηδες θέλουν να τον διατηρήσουν διαιρεμένο. Αλλά η τρέλα τους είναι μάταιη. Δεν έπιασε λοιπόν ο διωγμός τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και έτσι βάλθηκαν να φτιάξουν νέα κόμματα τής ίδιας σάπιας μήτρας και κοπής. Κοιτούνε ακόμη και προς το στέμμα και τα ποτάμια και τις ελιές και το κακό ριζικό που τούς τρέφει.

Η Ελλάς όμως έχει Στέμμα και είναι Ορθόδοξο και Εθνικιστικό. Έχουμε τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά Μας δια των ευχών τού Αγίου Θεού Μας. Έχουμε τού Ελληνισμού το Φως που θα μάς οδηγήσει στην Λευτεριά και στης Νέας Δόξης τον Καιρό. Τα μέτρα τα οικονομικά, τις γεωπολιτικές κινήσεις και τα γεωστρατηγικά συμφέροντα, τις Πολιτικές Αρχές και τις Εθνικές Εξουσίες, σε τούτον εδώ τον Ιερό Τόπο τα σχηματίζουν μονάχα Έλληνες στο Αίμα, την Ψυχή και την Πίστη.

Στους σκοταδιστές τυράννους και το καθεστώς τους μονάχα πολιτική εξόδιος ακολουθία τούς πρέπει. Θα έχουν τον «μισθό» τού Εφιάλτη που τούς ταιριάζει. Και τα σύνορά μας που τα έχουν κάνει διάτρητα από τούς στρατολόγους των γειτονικών διεκδικήσεων, των ψευτοθρησκειών και των νεοταξικών τζιχάντ, αυτά τα καθαγιασμένα από Αίμα Ελλήνων Ηρώων σύνορα θα ανοίξουν όπως συμβαίνει κάθε φορά που ανοίγουν. Για να μεγαλώσουν και να υποδεχτούν νέα ελληνικά εδάφη.

Μπροστά!!! Πάντα μπροστά και νικηφόρα θα κινηθούμε. Ένα απέραντο γαλανόλευκο, λαϊκό και εθνικιστικό ποτάμι που θα ξεπλύνει την βρωμιά, την ανηθικότητα και την βαρβαρότητα. Θα ανοίξουμε τα εργοστάσια, θα λειτουργήσουμε τα ναυπηγεία και τα χωράφια. Θα χρησιμοποιήσουμε ελληνικά όπλα και ελληνικό γεωφυσικό πλούτο και ελληνικά αγαθά. Θα εργαστούμε, θα δημιουργήσουμε, θα εξοπλιστούμε. Με έναν Νέο Ελληνικό Πολιτισμό από την μια πλευρά. Και με Πολεμική Αρετή ενάντια σε όσους πατούν χώματα ελληνικά από την άλλη.

Δεν υπάρχει φόβος στις καρδιές μας. Γιατί τις φλογίζει η Άγια Πίστη και το Εθνικό Φρόνημα ενός λαού καμωμένου να δίδει το έναυσμα για την επικράτηση των Δικαίων τής Φυλής Μας δίχως αναστολές και ψεύτικα κόστη.

Σ’ εμάς τούς Έλληνες μονάχα φωλιάζουν αντάμα ο Σεβασμός και η Δύναμη. Το Γνώθι σ’ Αυτόν και η προσήλωση στα Πάτρια. Η Ελληνική Εξουσία επάνω στον Άνομο Νεοταξισμό. Με τούς Αριστείς, τούς Δίκαιους και τούς Μαχητές τού Ελληνισμού ενάντια στους αχαμνούς, τούς αδίκους και τούς ξενηλάτες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...