Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΟΥΔΕΝ ΑΛΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ



ΑΘΗΝΑ 17-3-2014.

Τα αληθινά ελεύθερα έθνη διαθέτουν κυβερνήσεις και πολιτικά συστήματα που φροντίζουν για την απόδοση τής κοινωνικής δικαιοσύνης και την εφαρμογή των εθνικών δικαίων με τις δικές τους δυνάμεις. Είναι τα έθνη που λύνουν τα προβλήματα με ισχυρή βούληση. Και από την άλλη πλευρά υπάρχουν οι λαϊκές μάζες των σκλάβων που διαθέτουν ξενοκίνητες κυβερνήσεις που καταστρέφουν τις ίδιες λύσεις και επιβάλλουν τα προβλήματα για να διαλύσουν λαούς.

Τα στρατόπεδα λοιπόν τής επερχόμενης αντιπαράθεσης που θα διαβεί από το πολιτικό και οικονομικό σκέλος στο στρατιωτικό, είναι οι Ελεύθεροι και οι Δούλοι, οι Πιστοί και οι Άπιστοι. Όποιος πιστεύει στο Θεό και έχει ισχυρή αυτοπεποίθηση, όποιος θέλει να ζήσει ως προσωπικότητα ελεύθερη και κυρίαρχη, ας παραταχθεί δίχως ίχνος φόβου και με άσβεστο πάθος στις γραμμές τού Έθνους και τής Φυλής. Οι άλλοι με τις αλυσίδες που ακολουθούν τον ματαιόδοξο εκφραστή τού μίσους και τής αλαζονείας σιωνιστικό νεοταξισμό, αυτοί θα σβήσουν.

Ουδέν άλυτο υφίσταται για την επερχόμενη Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα. Όπως ακριβώς ουδέν άλυτο υπήρχε για τον μεγάλο Εθνάρχη και Εθνικοκοινωνιστή Ηγέτη Ιωάννη Μεταξά. Όταν γνωρίζεις τις Παραδόσεις τού Ελληνικού Γένους, την Ιστορία του, τούς ανθρώπους του και την γεωπολιτική ατμόσφαιρα που μάς περιβάλλει, τότε ξέρεις πολύ καλά πως η απόλυτη ηρεμία βρίσκεται μονάχα στα νεκροταφεία. Η ζωή τού Έλληνα είναι ένας διαρκής αγώνας για να κρατήσει καθαρό το Κάστρο τής Φυλής, απάτητο το περιβάλλον οικόπεδο σε γη και θάλασσα και έτοιμη τη γέννα τού Νέου και Καθάριου Πολιτισμού του.

Δεν μάς ξεγελάνε οι πολλές διαβουλεύσεις, τα λίγα λόγια και η φαινομενική ηρεμία που βλέπουμε τόσο στα εσωτερικά μας ζητήματα όσο και στις εξωτερικές υποθέσεις που τόσο πολύ σχετίζονται μεταξύ τους. Είναι απλώς η αναβλητικότητα και η προσποιητή νηνεμία πριν το ξέσπασμα τής καταιγίδας. Η προετοιμασία και η τελική στρατοπέδευση των δύο αντιμαχόμενων πλευρών.

Ο θρόνος χωράει έναν μονάχα βασιλέα. Και κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο η ελευθερία και η κυριαρχία τού ισχυρότερου είναι αγαθά δίδυμα που αντιστοιχούν μονάχα σ’ έναν αποφασισμένο να τα κατακτήσει άνευ ουδεμίας διαπραγματεύσεως.

Είδαμε στο ζήτημα τής Ουκρανίας που στήθηκε από τούς νεοταξίτες για να φέρουν παγκόσμιο πόλεμο και αλυσίδες σε όλα τα έθνη, τον εκ των βασικών μεντόρων τής παγκοσμιοποίησης και τού μισελληνισμού Κίσσινγκερ, να προτείνει την οδό που θα ακολουθήσουν οι προσωρινά ισχυροί. Είπε να μην μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ, να μην μπει η Ρωσία στην Κριμαία και να παραμείνει η Κριμαία στην Ουκρανία, διατηρώντας τούς δεσμούς με τη Ρωσία ως πιο αυτόνομη. Να διατηρηθεί δηλαδή το έδαφος για την έλευση τού νεοταξικού κτήνους ασάλευτο, να αγοραστεί λίγος χρόνος και να επιτεθεί ξαφνικά το Θηρίο.

Η Τουρκία όμως διατηρεί τις βλέψεις της ευθυγραμμισμένες με τις επιθυμίες τού παγκοσμιοποιητή τύραννου. Βλέπει στο πρόσωπο των Τατάρων τουρκικό έδαφος, όπως στο πρόσωπο των πρακτόρων της στη Θράκη και των ισλαμιστών λαθρομεταναστών το ίδιο ακριβώς πράγμα.

Στις Οινούσσες πρόσφατα και σε ολάκερο το ανατολικό Αιγαίο οι μάχες ανάμεσα σε σκάφη τού Ελληνικού Λιμενικού και τα τουρκικά δουλεμπορικά σκάφη είναι καθημερινή εικόνα. Στην δε Θράκη δεν ζητούν μονάχα μουφτήδες αλλά και τουρκικές ταυτότητες, όταν πιέζουν και δωροδοκούν τούς Έλληνες μουσουλμάνους. Και στα Σκόπια που έχουν πάρει το όνομα από τούς ψευτορωμιούς, στήνουν αγάλματα Ελλήνων Βασιλέων.

Στα ενδότερα, στην χειμαζόμενη ελληνική κοινωνία, η τρόικα δεν έχει αφήσει τίποτα από όσα βλέπουν τα μάτια μας ελληνικά. Εισοδήματα, καταθέσεις, μνημεία, νησάκια, λιμάνια, ελευθερία λόγου και δικαίωμα αμύνης τού Έθνους μας. Όλα στα χέρια τού εμποράκου των εθνών που με τα ψευτοπεριούσια όργανά του επιθεωρεί τα ελληνόφωνα πολιτικά του πιόνια και μεθοδεύει την μετατροπή τής Ελλάδος σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως σε βάρος τού Ελληνισμού και τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Αναβάλανε για λίγες ημέρες τον διωγμό τού Εθνικού Φρονήματος από τον «ναό» τής ψευτοδημοκρατίας. Αιτίες φαίνεται πως είναι ο κλυδωνισμός από την οργή τού λαού, οι φόβοι για την πλήρη επικράτηση τής αυγής τού Έθνους και η διαμόρφωση των ισορροπιών ανάμεσα στους πρόθυμους δούλους, ώστε να πειστούν να κάνουν το θέλημα τού ξένου αφέντη τους.

Όμως η Καρχηδόνα τού καιρού μας θα πέσει. Θα συμβεί αυτό ακριβώς που είχε πει ο Ρωμαίος πολιτικός Κάτων ο Γηραιός. Το υπενθύμιζε διαρκώς ο Κάτων στους συμπολίτες του, με την υπόμνηση τού ενός και μόνο θρόνου. Έτσι ακριβώς θα συμβεί και στις μέρες μας.

Στην Πίστη και στην Γεωπολιτική όταν γενούν τα πρώτα βήματα, δεν υπάρχει καμία απολύτως επιστροφή. Και όταν σαλευτούν τα νερά και σηκωθούν τα κύματα, πρέπει να είσαι στην σωστή όχθη τής ιστορίας για να φτιάξεις τον νέο κόσμο που έρχεται.

Η νομοτέλεια Φύσης, Έθνους και Γεωπολιτικής θα υπερισχύσει. Οι συγκρούσεις θα γίνουν και το Δίκαιο τής Φυλής μας θα συντρίψει το άδικο τού μίσους. Η Καρχηδόνα η καταρρέουσα εντός των ελληνικών συνόρων είναι οι ψευτορωμιοί «δημοκράτες» και το σάπιο καθεστώς τους. Εκτός των προσωρινών μας συνόρων η πίπτουσα συντόμως Καρχηδόνα είναι ο εμποράκος των εθνών και οι γειτονικοί μας δορυφόροι του.

Μέγας Βασιλέας ο Θεός μας. Η Ελλάς θα θριαμβεύσει. Τα ξένα σώματα και οι προδότες θα αντιμετωπιστούν ως σκώληκες. Και στην γεωπολιτική αυλή οι Ρώσοι θα αρχίσουν την νίκη και θα την ολοκληρώσει το Μεγάλο Έθνος Μας. Είναι η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς που θα ανατείλει σε ολάκερα τα προαιώνια εδάφη της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...