Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΑΣΤΙΚΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"



ΑΘΗΝΑ 12-3-2014.

Οι υποκριτές και εντολοδόχοι ξένων εντολών και απόλυτου μισελληνισμού απέβαλλαν και τα έσχατα φύλλα συκής με τα οποία ντύσανε την ηθική γύμνια τους και τη βρώμικη ψυχή τους. Τα πολιτικά σχήματα, τα «σωστικά» προγράμματα, το ψεύτικο ενδιαφέρον για την κοινωνική δικαιοσύνη, τα νέα κόμματα με την παλιά φορεσιά, όλα θα οδηγηθούν στον σκουπιδότοπο τής παγκοσμιοποίησης που γέννησε την αστική τους «δημοκρατία».

Τούς ξεμπροστιάζουν οι διεθνείς εκθέσεις τού πολιτικού τους εντολέα, τού εμποράκου των εθνών, που μιλάνε και πάλι για ανθρωπισμούς και για καταπολέμηση τού Λαϊκού Εθνικισμού μας. Όμως οι νεοταξικοί «ανθρωπισμοί» δεν βλέπουν την πείνα, την ανέχεια, τις αυτοκτονίες των Ελλήνων. Δεν βλέπουν τούς βανδαλισμούς σε βάρος τής Ορθοδοξίας Μας σε χώματα σκλαβωμένα και ελληνικά. Βλέπουν «κακοποιήσεις» λαθρομεταναστών, αντισημιτισμούς και διακρίσεις σε βάρος «ευπαθών».

Οι διακρίσεις στρέφονται κατά των γεννημάτων τής Ελληνικής Φυλής. Και στην Βόρειο Ήπειρο οι Αλβανοί καίνε και σπάνε ελληνικά ξωκλήσια. Όμως οι εκθέσεις των ψευτοσυμμάχων μιλάνε για «Μακεδόνες», «Τούρκους», Ρομά, Βλάχους, Αρβανίτες και λοιπούς «μη Έλληνες» που πρέπει να τούς αναγνωρίσει η Ελλάς, το ψευτορωμέϊκο δηλαδή, ως γλωσσικές και εθνικές μειονότητες!

Στα μνημόσυνα των σύγχρονων ηρώων τού Γένους μας που πέφτουν στο καθήκον για να μείνει η κοινωνία μας ασφαλής και ελληνική, οι πολιτικάντηδες προσέρχονται ως τιμητές τάχα, όταν η σπουδή τους για την μετατροπή τής Πατρίδος μας σε πολυφυλετική χωματερή είναι η αιτία τού κακού. Ταυτόχρονα όμως έχουν το θράσος να βάζουν τούς θεσμικούς τους βαστάζους να απομακρύνουν τούς Έλληνες που θέλουν την επιστροφή τής Αληθινής Ελλάδος των Αρίστων και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Μετατρέπουν τούς Φρουρούς τής Ασφάλειας τού Έθνους σε παρείες και νομίζουν πως θα τούς περάσει. Και το πράττουν αυτό οι ελληνόφωνοι κλέφτες τής ελληνικής ψυχής και πωλητές γης και περιουσιών ελληνικών, όταν οδηγούν στις φυλακές τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας υπερήλικες μαχητές τής ζωής με γεροντική άνοια, γιατί χρωστάνε λένε στο κράτος τής νεοταξικής κατοχής!

Υποκριτές δούλοι τής αντίχριστης νέας τάξης πραγμάτων των σταυρωτήδων. Εσείς που υπογράψατε το νέο μνημόνιο – επέκταση των προηγούμενων που χαρίζει εξουσίες, πλούτο και γεωστρατηγικά περάσματα, με έναν ακόμη πρόσθετο όρο.

Να φέρετε στην Ιερή Γη τού Θεού και τού Φωτός το χάραγμα τού βρωμερού βδελύγματος τής Αποκαλύψεως, με την υπαγωγή των αριθμών φορολογικού μητρώου, κοινωνικής ασφάλισης και αστυνομικής ταυτότητος στον ενιαίο μυστικό κωδικό. Αυτή είναι η νέα διαταγή που πήρατε από τον σιωνιστή εμποράκο τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Να φακελώσετε όλον τον Πιστό Ελληνικό Λαό και να τον οδηγήσετε στον διάβολο. Αλλά εκεί ανήκετε εσείς γόνοι τού Σκότους και όχι οι Έλληνες γιοι και κόρες τού Φωτός.

Τα αφεντικά των ανάξιων, προδοτών και ανήθικων ψευτορωμιών μάς πάνε στον παγκόσμιο πόλεμο προκειμένου να θέσουν τα ελεύθερα έθνη σε μια πλέον ζώνη επιρροής. Αυτό προβλέπει η νέα Γιάλτα που θα υπογράψουν, αφού οδηγήσουν την ανθρωπότητα στο λουτρό αίματος τού παγκόσμιου πυρηνικού ολέθρου.

Εκείθε σκοπεύει η νεοταξική παρέμβαση και ψευτοεπανάσταση στην Ουκρανία. Εκείθε σκοπεύει ο χαλασμός στη Συρία. Εκείθε σκόπευαν οι προηγούμενοι χαλασμοί και οι τερατογενέσεις ψεύτικων κρατών στα σκλαβωμένα ελληνικά χώματα. Εκείθε σκοπεύει η επιθετικότητα των Τούρκων σε βάρος τής Ελλάδος, η λαθρομετανάστευση, η δήθεν χρεοκοπία μας, οι αμερικανομαρξιστικές πλάτες στους διεκδικητές γης ελληνικής και συγγραφής ανθελληνικών εκθέσεων. Αυτός είναι ο σκοπός ύπαρξης τής ξενοκίνητης αστικής «δημοκρατίας».

Όποιος ακολουθεί το νεοταξικό κτήνος και τα υποπόδιά του, Έλληνας δεν είναι και δεν λογίζεται. Αδερφικός χαλασμός και εθνικός ακρωτηριασμός δεν θα γενεί στην Γη τής Παλικαροσύνης. Ήρθε ο καιρός να επιστρέψει στην Πατρίδα που την γέννησε η Εθνικιστική Αριστοκρατία. Το Εθνικό και Πατριωτικό Καθεστώς που δίδει την εξουσία στους Άριστους τής Φυλής στις Δεξιότητες, το Ήθος και την Πίστη διά των ενεργειών και τής βουλήσεως των Δικαίων τού Ελληνικού Έθνους που πιστεύουν στις ίδιες Αξίες. Έλληνες για τούς Έλληνες στο Αίμα και στο Πνεύμα.

Δεν είχαμε από πάντα στην Πατρίδα μας συντάγματα. Είχαμε όμως πάντοτε κανόνες ορθής κρίσης που οι δικοί μας πρόγονοι τούς ονόμασαν Νόμους. Δεν είχαμε πάντοτε τείχη, γιατί είχαμε πάντοτε τις πλέον αποτελεσματικές ακροπόλεις τού κόσμου, τα ελληνικά κορμιά που γυμνάζονταν και πολεμούσαν, μαθαίνοντας από τα μικρά τους πως αγιοτέρα παντός άλλου εγκόσμιου αγαθού είναι η Πατρίδα. Και είχαμε ανέκαθεν ανθρωπισμό και ισότητα στις λαϊκές μας κοινότητες, γιατί αυτές στηρίζονται στο όμαιμο, στο ομόφυλο, στο ομόγλωσσο, στο ομόθρησκο και στο ομότροπο.

Εθνικής Ισχύς και Κοινωνική Δικαιοσύνη για το Ηρωικό Ελληνικό Έθνος είναι τα αγαθά που θα φέρουμε πίσω. Αυτογνωσία τής Ελληνικής Φυλής και την Ορθή Πίστη των Πατέρων μας θα απλώσουμε σε σχολεία και κοινωνία. Εργασία για όλους τούς Έλληνες, Πολιτισμό Εθνικό και Λαϊκό και Στρατηγικό Σχέδιο. Σχέδιο και συμμαχία και πόλεμο ιερό για να πάει η γαλανόλευκη σημαία σε όλες τις ελληνικές πατρίδες.

Η Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς των Αρίστων θα δομήσει τις Τοπικές Κοινότητες επάνω στις λαϊκές συνελεύσεις. Και όλες μαζί οι Κοινότητες θα φτιάξουν την Μία και Ελληνική Ελλάδα ως Μεγάλη Δύναμη. Με τον ελληνικό λαό, με τον ελληνικό στρατό και τον ελληνικό εθνικισμό. Ένα Έθνος, Μια Εθνική και Λαϊκή Εξουσία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...