Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 7-2-2014.

Τα καρφώματα των εραστών και εκφραστών τής παγκοσμιοποίησης δίδουν το έναυσμα για να λυθούν στόματα και να δοθούν οι αποδείξεις των ενοχών και των προθέσεων σε βάρος τού Ελληνικού Έθνους. Η δε χρονική συγκυρία τής κορύφωσης τής τραγωδίας γίνεται μέσα σ’ ένα πλαίσιο ευρύτατων κοινωνικών αναταραχών και συμμαχικών ανακατατάξεων σε ολάκερη την Ευρώπη.


Η κάθε τραγωδία αργά ή γρήγορα βρίσκει τη λύση της. Τα σημεία των καιρών είναι σαφή και μάς λέγουν ως Φωνή τού Θεού ότι οι δυνάστες θα συντριβούν από τις Δυνάμεις τής Πίστης και τής Ελευθερίας. Θα ποδοπατηθούν από την προέλαση τού Έθνους, σε μια μάχη που η Ελλάς, αναγεννημένη από τον Λαϊκό Εθνικισμό, τον Ελληνικό Λαό και τον Ελληνικό Στρατό, πρέπει και θα είναι παρούσα και πρωταγωνίστρια.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας, μεθυσμένοι από την έπαρση και την συμπόρευση προδοσίας και ψευτοεξουσίας, ανοίγουν το δρόμο για την συγκυβέρνηση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Για να γίνουν μάλιστα πιο πειστικοί για τις καλές και καθαρές τους τάχα προθέσεις, διαβαίνουν αυτόν τον δρόμο με διαρροές, νάζια, ομολογίες, διαψεύσεις και δήθεν ειρωνείες.

Βγήκε τις προάλλες ο Μ. Γλέζος και είπε στη Βουλή τής Κατοχής πως αν η κυβέρνηση αφήσει το δανεισμό και σταματήσει να δίδει το χρήμα τού λαού στις τράπεζες, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είχε καμία αντίρρηση να συγκυβερνήσει με τούς φιλελεύθερους και την παρέα τους. Δεν έχουν δηλαδή οι αμερικανοκομμουνιστές καμία πρόθεση να αντιταχθούν στις εντολές τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Συμφωνούν απόλυτα και θα συνταχθούν στην ευρεία κυβερνητική και ψευτοδημοκρατική συμμαχία ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και τον ελληνικό λαό.

Μα τι λέτε τώρα, δεν καταλαβαίνετε την ειρωνεία μου, είπε απορημένος ο κ. Γλέζος στους λοιπούς συνδαιτυμόνες. Καμία τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει, είπε και ο ΣΥΡΙΖΑ. Όμως τα ραντεβουδάκια στα σκοτεινά με τούς μεγαλοεκδότες νταβατζήδες τού κατοχικού καθεστώτος συνεχίζονται στα σπίτια των βαρόνων τής διαπλοκής.

Οι δε προσπάθειες συνενοχής που επικαλούνται οι αμερικανοκομμουνιστές δεν χρειάζονται, αφού η αποδοχή τού χρέους και η συμμετοχή τους στον θάνατο τού Έθνους μας είναι τεκμηριωμένες και ομολογημένες. Στο δήθεν εθνικό χρέος που φτιάξανε τοκογλύφοι και προσκυνημένοι λοιπόν τα βρήκαν, στην ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών και βοηθών τού παρακράτους τα βρήκαν πρωτύτερα και τα εθνικά μας ζητήματα τα έχουν πουλήσει πρώτα.

Ήρθε από την άλλη πλευρά η ίδια η ψευτοευρώπη και μάς είπε στο κοινοβούλιο τής ντροπής πως το αριστερό χέρι τού ντόπιου Νεοταξισμού συμφωνεί απόλυτα στις περισσότερες αρμοδιότητες σε συναλλαγές και διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Κραυγάζουν πάλι οι μαρξιστές. Αλλά η αλήθεια ήταν πάντα εδώ και βγαίνει στο φως. Οι ψευτοδημοκράτες είναι ίδιοι στο φαί και στις εντολές τού ψευτοπεριούσιου εντολέα τους.

Την ίδια στιγμή η Ρωσία ξεσπαθώνει απέναντι στους «Ευρωπαίους» και τούς «Αμερικανούς». Μακριά τα χέρια από την Ουκρανία και τέρμα οι ψεύτικες επαναστάσεις κατά τού λαού της και τής νόμιμης κυβερνήσεως ή θα γίνει επέμβαση τής Ρωσίας τού Πούτιν στην Μητροπολιτική Ελλάδα και την Κύπρο που οδηγήθηκαν στην τεχνητή κρίση. Ρώσοι αξιωματούχοι θα κάνουν εδώ, ό,τι κάνουν νεοταξίτες στην Ουκρανία. Η αποστροφή τού σαφούς και έντονου λόγου τού προέδρου Πούτιν απευθύνεται ξεκάθαρα στον Παγκοσμιοποιητή Τύραννο και την σιωνιστική του τάξη πραγμάτων.

Οι αλλόθρησκες και αλλογενείς παρεμβάσεις και ταραχές είναι το όπλο με το οποίο ποδηγετούνται τα έθνη που διαθέτουν γεωπολιτικά χαρίσματα και περάσματα. Το ίδιο όπλο με το οποίο ασκούνται πιέσεις στους λαούς και τοποθετούνται ξένες προς το έθνος και την λαϊκή ψυχή ηγεσίες. Τα μνημόνια και οι πολεμικές εμπλοκές στοχεύουν ψηλά στην πυραμίδα τής Πολιτείας. Η λαθρομετανάστευση και ο διεθνισμός στοχεύουν στην κοινωνία, με τις ενσωματώσεις και τις ψευτοεπαναστάσεις. Και όλα αυτά μαζί που ζούμε στο μεγαλύτερο μέρος στην Πατρίδα μας, στοχεύουν στην Ελληνική Φυλή.

Η προέλαση τού Ελληνικού Έθνους ξεκίνησε και το γαλανόλευκο ποτάμι δεν σταματάει με τίποτα. Αυτό λέγουν οι Νόμοι τού Θεού, της Φύσης και της Φυλής. Οι συκοφαντίες σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικισμού και οι λεηλασίες σε βάρος των ψυχών και τής γης μας άνοιξαν το φρέαρ τής αβύσσου. Και εκεί μέσα θα πέσουν οι προδότες, οι τοκογλύφοι και οι βάρβαροι. Όποιος σκάβει το λάκκο τού άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα. Ο δε Θεός και το Έθνος αργούν ενίοτε, μα δεν λησμονούν.

Οι Έλληνες έχουν βγάλει καιρό τώρα την ετυμηγορία για την πτώση τής προδοσίας και τής αφροσύνης. Και η κάθαρση στην κοινωνία θα γίνει σαρωτικά για να ακολουθηθεί από την όμοιά της κάθαρση στα νερά και την ελληνική γεωπολιτική γειτονιά.

Ήρθε η ώρα των Αληθινών Ελλήνων. Η ώρα των Εθνικιστών. Είναι η ώρα τής Ενότητας και τής Πίστης. Η ώρα που οι ψυχές των Αγίων και των Ηρώων ενώνονται με τις ψυχές ολάκερου τού συγκαιρινού Ελληνισμού και ξεπλένουν τις ύβρεις αιώνων. Αυτό το ξέπλυμα γίνεται με έναν και μόνον τρόπο. Με την αποκατάσταση τής Κοινωνικής Δικαιοσύνης και τής Εθνικής Ολοκληρώσεως.

Καθαρτήρια Επανάσταση, Πόλεμος ολόγυρα, Ανάσταση τής Ελλάδος. Οι Γέροντες τής Πίστης επαληθεύονται και ο Ελληνισμός θα ξαναγυρίσει στην κορυφή των Λεύτερων Εθνών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...