Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 6-2-2014.

Η υγεία τού Έθνους είναι υπόθεση τού Αληθινού Έλληνα που έχει αξίες, πόθους, όραμα και σχέδιο για την Πατρίδα και τα παιδιά του. Είναι δηλαδή υπόθεση τού Εθνικιστή. Του Έλληνα που τιμάει το Θεό του, τη Φυλή του, τούς Ήρωες του.

Το Ελληνικό Έθνος λοιπόν είναι υπόθεση για κείνους τούς Έλληνες που έχουν καρδιά, ψυχή και ατσάλινη αποφασιστικότητα για δίκαια και μεγάλα έργα, όλα καθάρια ελληνικά. Αφορά εκείνους που βγάζουν με τα χέρια και τον ιδρώτα τους το ψωμί τής οικογένειας, εκείνους που προστατεύουν με μια τεράστια αγκαλιά τα παιδιά τους, εκείνους που πολεμάνε και νικάνε τούς εχθρούς Θεού και Πατρίδος.

Μέχρι σήμερα δεν είμαστε ελεύθεροι και δεν κρατούμε τις αποφάσεις που μάς αφορούν στα χέρια. Δεν μάς έχουν αφήσει την Πίστη, παρά μονάχα αυτήν την άθλια ψεύτικη πίστη στους τοκογλύφους τού σιωνιστικού νεοταξισμού που σακατεύει ψυχές και αξιοπρέπεια. Είναι τα δεσμά τής παγκοσμιοποιημένης δουλείας πως πρέπει να πετάξουμε την θρησκευτική και την εθνική ταυτότητα στα σκουπίδια για να ζήσουμε σ’ ένα νόθο και μεταλλαγμένο μόρφωμα που το ονομάζουν με θράσος δήθεν Ελλάδα.

Μια πλέρια ξενοκρατία σε όλους τούς τομείς τής εθνικής και τής κοινωνικής μας ζωής είναι τούτο που ζούμε μέχρι τις μέρες μας. Έπρεπε μάλιστα να ζήσουμε την τελική επίθεση τού ψευτοπεριούσιου εμποράκου των εθνών για να καταλάβουμε ποια ψευτορωμέϊκα φερέφωνα τού μισελληνισμού είχαμε δίπλα μας. Τώρα μπορούμε να καταλάβουμε καλά γιατί έλεγε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός μεταξύ των προφητικών του λόγων πως με άλλους θα κοιμηθούμε και με άλλους θα ξυπνήσουμε.

Ακούσαμε τούς ψευτοευρωπαίους ελεγκτές των παρανομιών τής τρόικα, εκείνης που την βρίσκουν ταυτόχρονα απαραίτητη και σωστική(!), να ξεμπροστιάζουν τις κουβέντες, τις συμφωνίες και τούς όρκους των συριζαίων για την συμπεφωνημένη συνέχεια τής μνημονιακής σκλαβιάς. Είδαμε τούς φιλελεύθερους να παρίστανται στην σύναξη των ψευτοπεριούσιων στις Βρυξέλλες και να λένε δια τού πρωθυπουργεύοντος ότι «πολεμάμε τούς Έλληνες Εθνικιστές στη χώρα και το εξωτερικό»!

Τι σημαίνουν όλα τούτα σε απλά ελληνικά; Μα πως όλες οι ενέργειες των ριψάσπηδων προδοτών τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας ξεκινούν και πραγματώνονται από πηγή και με σκοπό μακρινό από τα ελληνικά δίκαια και συμφέροντα. Σημαίνει πως οι γραικύλοι και ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες μιλούν και ενεργούν ξεκάθαρα και συνειδητά σε απόλυτη συνάρτηση με τον εντολέα και αδερφό τους εμποράκο των εθνών.

Τις ίδιες στιγμές λοιπόν που οι τοκογλύφοι δεσμεύουν τις περιουσίες των Ελλήνων και οι βάρβαροι γείτονες μαζί με τούς ερευνητές τού πλούτου και τούς στόλους τους βολτάρουν στα νερά μας, ελληνικές επιχειρήσεις κλείνουν ή φεύγουν εκτός ελληνικών συνόρων. Φεύγουν χρήμα και θέσεις εργασίας, μετακομίζοντας σε χώρες που έχουν κάθε όφελος να μάς κοντύνουν. Εκείθε, πέρα από τα βόρεια σύνορα. Κι όλα αυτά όταν οι φόροι των Ελλήνων αυξάνονται και οι αποδοχές μαζί με τα κοινωνικά επιδόματα πέφτουν υπό τού μηδενός.

Συμπολίτες μας πονεμένοι και οργισμένοι, κάτω από την απειλή να χάσουν δουλειά και σπίτι, τούς κόπους μιας ζωής, ξεσπούν στο προσωπικό εφοριών. Όμως το ψευτορωμέϊκο είναι απασχολημένο με τις δικές του, καθολικά ξένες προτεραιότητες.

Κυνηγούν τούς Εθνικιστές και επιδιώκουν να βγάλουν στην παρανομία το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και το Εθνικό Φρόνημα. Πουλάνε λιμάνια, υποδομές και δικαιώματα σε Ιόνιο, Κρήτη, Αιγαίο και Κύπρο, όπου τάχα δεν διαθέτουμε τίποτα, όταν ερευνητές και ψευτοσύμμαχοι κάνουν λόγο για μεγάλο θησαυρό. Ίδια συμπεριφορά για τούς ίδιους λόγους, από την Ήπειρο έως τη Θράκη.

Την ίδια στιγμή αποδεικνύεται στις ενέργειες τού παρακράτους, η εμπλοκή αλλοδαπών που έχουν μπει στη χώρα ως λαθρομετανάστες. Μιλάμε για ανθρώπους που συλλαμβάνονται, όπως σε μια περίπτωση στην Αλβανία, έχοντας στην κατοχή τους στρατιωτικό εξοπλισμό. Ανθρώπους βεβαρημένους με τρομοκρατικές ενέργειες και δολοφονίες Ελλήνων.

Οι δε Τούρκοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για στρατιωτική επίθεση και πόλεμο σε βάρος μας, με τη Ρωσία να έχει απλωθεί παράλληλα με βαρβάρους και Εσπερία στα νερά μας. Οι εξοπλισμοί και οι στρατιωτικές επιχειρήσεις μαζί με την προειδοποίηση των Ρώσων για εμπλοκή σε Ελλάδα και Κύπρο, μετά τα συμβάντα τής Ουκρανίας, δείχνουν καθαρά ότι η φτιαχτή κρίση έχει να κάνει με τις ελευθερίες και την γεωπολιτική επικράτηση ταυτόχρονα, ανάμεσα στην Εθνική Ιδέα και την Παγκοσμιοποίηση.

Η Ελλάς προκειμένου να αποκτήσει δική της βούληση και ελευθερία, πρέπει να εφαρμόσει δικό της εθνικό στρατηγικό σχέδιο. Να καθαρίσει τα διεθνιστικά σκουπίδια που βρωμίζουν την ελληνική κοινωνία και να κόψει πάσα σχέση με τον άξονα τής νεοταξικής Παγκοσμιοποίησης. Να τεθεί με το μέρος των Δυνάμεων τής Εθνικής Ιδέας και να πάρει επιπλέον κεφάλι στην συγκεκριμένη συμμαχία.

Δεν θα κάνουμε τον πόλεμο των άλλων δικό μας. Ούτε όμως θα παραδώσουμε έδαφος και ψυχές στον Άνομο και τα θνησιγενή του μορφώματα. Θα στηριχθούμε στις Αξίες μας για Πίστη, Πατρίδα και Τιμή.

Εξουσία, εργασία και κοινωνία μονάχα στους Έλληνες. Οικονομία καθαρά εθνική και λαϊκή. Χώρος δράσης και εταιρικές σχέσεις με τη Ρωσία, υπό την αποδοχή τού όρου ότι γεωφυσικός πλούτος και γειτονικά μορφώματα είναι προέκταση τής Φυσικής Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...