Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΩ

ΑΘΗΝΑ 26-2-2014.

Τα καθεστωτικά υποπόδια τού νεοταξικού κτήνους προχωρούν στην οδό τής αλλοιώσεως τού πνεύματος και τής εθνικής και θρησκευτικής μας φυσιογνωμίας. Επιχειρούν να απεκδύσουν τον Ελληνισμό μας από το φυσικό του οπλοστάσιο ψυχής και δημιουργίας, την ίδια ώρα που τα σκάνδαλα των γραικύλων προδοτών και οι αποκαλύψεις των συνομιλιών τους με τούς εχθρούς της Πατρίδος μας αποπνέουν μια πνιγερή και βρώμικη οσμή.


Μια τέτοια καθεστωτική μπόχα αναδύθηκε στο ζήτημα των βαλτών από τον σιωνιστικό νεοταξισμό Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που ναρκοθετούν και αλλοιώνουν το Φρόνημα και το Ήθος τής ελληνικής κοινωνίας. Είναι εκείνες οι ΜΚΟ που μιλούν για πολυπολιτισμικό «ανθρωπισμό», που μάχονται με μίσος την Ορθοδοξία, την Ελλάδα και τον Εθνικισμό μας.

Είναι εκείνοι που εγείρουν ψεύτικες, ξένες και ακριβοπληρωμένες επαναστάσεις. Επαναστάσεις σαν κι αυτές στη Συρία, στην Ουκρανία και αυτή που ονειρεύονται να στήσουν οι «αντιμνημονιακοί» και οι «συνταγματικοί» στην Ελλάδα μας. Σαν κι αυτήν που μάς φέρανε το 2008 και σαν τις αντιδιαδηλώσεις ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που σκαρώνουν με τη συμμετοχή Τούρκων κι άλλων μισελλήνων και διεκδικητών ελληνικής γης.

Στα σχολεία μας και στις τηλεοράσεις μας, καθηγητάδες και προπαγανδιστές τού ολέθρου διδάσκουν στα ελληνόπουλα και στους εξαθλιωμένους ραγιάδες πόσο ωραία θα περνούν και πως θα σωθούν, αν φέρουμε πίσω τις παλιές κατοχές και αν πετάξουμε την ελληνικότητά μας βορά στον Παγκοσμιοποιητή Τύραννο. Πάψτε να είστε Έλληνες, γίνετε μια ακόμη μάζα στην κιματομηχανή τής παγκόσμιας κυβέρνησης που σάς φέρνουμε, αφήστε μας να πάρουμε τη γη και το ύδωρ που συμφώνησαν να μάς δώσουν οι ψευτοεξουσιαστές σας και ίσως ζήσετε ως νεκροζώντανοι, μάς λέγουν.

Στο βιβλίο τής Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής τής Γ Γυμνασίου, στο εγχειρίδιο τής ραγιαδοποίησης που αποκαλούν «δημοκρατία», μιλούν στα ελληνόπουλα για τούς λαθραίους «συμπολίτες» και «συμμαθητές» που έρχονται να σπουδάσουν, να εργαστούν και να μείνουν στην Ελλάδα. Την Ελλάδα που οδηγούν, μέσω τής πείνας, στο ξεπούλημα τού πλούτου της και στον εδαφικό ακρωτηριασμό οι διεθνείς «διασώστες».

Μιλούν ακόμη στα παιδιά μας για τις μοντέρνες κοινωνίες που είναι πολυπολιτισμικές τάχα. Εκείνες τις κοινωνίες που επιδιώκουν να κάνουν πολυπολιτισμικές οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες, με τη νομιμοποίηση τής λαθρομετανάστευσης και τούς ανθελληνικούς δήθεν αντιρατσιστικούς νόμους.

Η ελληνική κοινωνία δεν αποφάσισε ποτέ να μεταλλαχθεί σε μια άχρωμη μάζα πολιτών τού παγκοσμιοποιημένου υπερκράτους. Δεν αποφασίσαμε να εγκαταλείψουμε την θεία γλώσσα μας και να εκμηδενίσουμε την Ελληνική Φυλή. Δεν αποφασίσαμε να γεμίσουμε οθωμανικά τζαμιά και να μπούμε στην δούλεψη τής Τουρκίας, όπως λέει σε συνέντευξή του ο ενταύθα Τούρκος πρέσβης.

Δεν θέλουμε την προπαγάνδα των τουρκικών σήριαλ. Δεν θέλουμε την τουρκοποίηση τής Κύπρου και τής Θράκης μας. Υπάρχουν Έλληνες κι όχι κάποιοι «Τούρκοι μουσουλμάνοι». Και φυσικά, δεν πρόκειται να δώσουμε τούς ενεργειακούς χυμούς και τα εδάφη μας και τα νερά μας στα κτήνη τού Βαρβαρισμού και τού Νεοταξισμού, στα αδέρφια τα φυσικά των τοποτηρητών τής Παγκοσμιοποίησης, άπληστων και ανθελλήνων τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας.

Κι όμως, ο Τούρκος πρέσβης αποκάλυψε ολόκληρο το σχέδιο τού μισελληνισμού. Μίλησε για τις διαπραγματεύσεις που κάνουν οι ριψάσπιδες με την Αίγυπτο και τις πλάτες που κάνουν όλοι τους στην Τουρκία, την επιχειρουμένη τουρκεμένη Κύπρο που με «τουρκοκύπριο» υπουργό θα ανοίξει το δρόμο τής Τουρκίας στην ψευτοευρώπη, για τούς «Τούρκους» τής Θράκης Μας που αναμένει να αναγνωρίσει το Ψευτορωμέϊκο. Και ακόμη, ότι θα λυθούν τα ζητήματα τού Αιγαίου, με την συνεκμετάλλευση προφανώς που έχουν κανονίσει με τούς Εφιάλτες.

Από την άλλη πάλι πλευρά, εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο επικίνδυνες προπαγάνδες υπέρ τής «αρβανίτικης δημοκρατίας», από αχρείους που θέλουν να οικειοποιηθούν τούς πέρα για πέρα Έλληνες Δωριείς Αρβανίτες που έχουμε πάρει το όνομά μας από τα Άρβανα τής Βορείου Ηπείρου Μας. Ζητούν δικαιώματα περί γλώσσας και εκπαίδευσης, όπως κάνουν στη Θράκη οι Τούρκοι και στη Μακεδονία οι Σκοπιανοί. Όμως τα παιδιά τού υιού τού Κάδμου Ιλλυριού έχουμε άλλη γνώμη και τούς λέμε πως εμείς θα πάρουμε πίσω τα εδάφη μας που βαστάει ο Αλβανός υπάλληλος τού Νεοταξισμού.

Έλληνας θα μείνω και Δυνατός θα γίνω. Τα φίδια τού μισελληνισμού θα πατήσω και από το Άγιο Βήμα, Ελλάδα Καθαρή και Μεγάλη θα φτιάξω. Αυτός είναι ο Λαϊκός και Φυλετικός Εθνικισμός μας. Το Απόρθητο Κάστρο τού Ελληνισμού, γεμάτο από ψυχωμένους πολεμιστές που είναι έτοιμοι να αποκαταστήσουν τη φυσιογνωμία και το μεγαλείο τού Ελληνισμού. Κι αυτό μονάχα μ’ έναν τρόπο γίνεται. Με την θωράκιση των Αξιών μας, την καθαρότητα τής Φυλής μας και την άνοδο τής Μεγάλης Ελλάδος μας επάνω στα ερείπια των εχθρών μας.

Κανένας δεν μπορεί να μπει στο σπίτι μας και να τεμαχίσει το Οικόπεδο τού Γένους. Κανείς δεν μπορεί να μάς απειλεί από γη ελληνική που έχει καταπατήσει. Και κανένας δεν μπορεί να προσποιηθεί το Θεό. Θα τούς το μάθουμε εμείς οι Έλληνες το μέγα αυτό μάθημα. Αποφασίσαμε να ζήσουμε, να εργαστούμε, να πολεμήσουμε και να κάνουμε την κοινωνία και την γειτονιά μας ελληνική. Αποφασίσαμε να σεβαστούμε Θεό και Φύση και σίγουρα έτσι θα γίνει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...