Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΕΛΛΑΣ Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ

ΑΘΗΝΑ 18-2-2014.

Η ζωή τής Πατρίδος μας εναπόκειται στην ψυχή και στην ατσάλινη αποφασιστικότητα των παιδιών της. Εκείνων των Ελλήνων που η Πίστη και η Φυλή βρίσκονται μέσα σε κάθε σκέψη και πράξη τους. Διότι το νεοταξικό κτήνος και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί του συνεργάτες, αποφάσισαν να αλυσοδέσουν ισόβια και να σκυλεύσουν λαό και πατρίδα, αφήνοντας την κουφάρι άδειο.

Ο ένας στους δύο θα επιβιώσει σε μια μάχη δίχως αύριο. Ή εμείς οι Έλληνες ή οι ανθέλληνες. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ο ελληνικός λαός και ο ελληνικός στρατός καλούνται να φυλάξουν για μια ακόμη φορά Θερμοπύλες. Καλούμαστε να αναφωνήσουμε Ελλάς ή τάν ή επί τάς για μια ακόμη φορά στην μακραίωνη ιστορία μας. Μα τούτη τη φορά το σύνθημα που ισχύει παράλληλα είναι το Νίκη ή Θάνατος.

Βιάζεται να μας τελειώσει ο σιωνιστικός νεοταξισμός για να πάρει τα πρωτεία μέσα σ’ έναν κόσμο τής ανηθικότητας και τής υποταγής, με την ανθρωπότητα ομοιογενείς σκλάβους. Βιαζόμαστε για να τελειώσουμε με τούς Εφιάλτες και να συντρίψουμε απερίσπαστοι τον Παγκοσμιοποιητή Τύραννο για να επιστρέψουμε στον Θρόνο τής Ηθικής, τού Δικαίου και τής Ελληνικής Κυριαρχίας.

Μάς δένουν τα χέρια για να σβήσουν τον μόνο αντίπαλο τους, τον Ελληνισμό και τον Εθνικισμό. Θα σπάσουμε τα δεσμά για να θριαμβεύσει η Ελευθερία. Οι ελληνόφωνοι δωσίλογοι αποδέχτηκαν τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων για την παραμονή τού δικού τους χρέους που μάς φόρτωσαν ως δήθεν εθνικό, για τα επόμενα πενήντα τουλάχιστον χρόνια, μαζί με τις λεγόμενες «μεταρρυθμίσεις». Φέρνουν την επιμήκυνση τού χρέους, αναδιατάσσουν δημόσιο και φορολογία παραχωρώντας στον εμποράκο των εθνών δήμους και περιφέρειες, ξεπουλούν τον συνολικό γεωφυσικό πλούτο και πάσα κερδοφόρα υποδομή τής Ελλάδος μας.

Στην Μακεδονία Μας που ετοιμάζονται να παραχωρήσουν ιστορία και έδαφος στους σκοπιανούς υπηρέτες των νεοταξιτών, οι ψευτορωμιοί αρπάζουν από τούς κατοίκους καλλιέργειες και περνάνε μέσα από κατοικημένες περιοχές τον τουρκοδιερχόμενο αγωγό φυσικού αερίου των Αμερικανών. Αυτά καταγγέλλουν αγρότες των περιοχών τής Καβάλας και τής Δράμας που προέβησαν σε διαμαρτυρίες με τα τρακτέρ τους, ενώ ειδικοί καταγγέλλουν επιπλέον την επικείμενη υποχώρηση τής επιφάνειας τής γης που θα ξεθάψει τον αγωγό, με καταστρεπτικές συνέπειες σε καλλιέργειες και ασφάλεια.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες επέλεξαν έναν επιζήμιο και εθνικά ασύμφορο ταυτόχρονα ενεργειακό δρόμο που μάς καθιστά όμηρους τής Τουρκίας που ετοιμάζεται να μάς χτυπήσει στρατιωτικά, προκειμένου να μην βρουν οι ψευτοσύμμαχοι και οι βάρβαροι μπροστά τους μια δυνατή Ελλάδα και μια ελληνορωσική συμμαχία. Και την ίδια ακριβώς στιγμή ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών μάς απειλεί πως η τουρκοποίηση τής πολιτικής διοίκησης τής Κύπρου Μας είναι η τελευταία ευκαιρία για «λύση» πριν την διάσπαση τής Μεγαλονήσου σε ελληνική και «τουρκική»!

Αυτά είναι τα ολέθρια αποτελέσματα τής ψευτοφιλίας και τής διαρκούς προδοσίας τής ψευτοδημοκρατίας που μάς φέρανε επάνω στο πτώμα τής Κύπρου Μας. Αυτά είναι τα αποτελέσματα εκείνων που πρόδωσαν και συνομίλησαν με τούς Αττίλες, όταν οι έντιμοι και προδομένοι Έλληνες Αξιωματικοί πέθαναν στην φυλακή.

Αυτά είναι τα ορατά αποτελέσματα, όταν οι διπλωματίες των σεισμών, η προδοσία των Ιμίων και οι κρυφές νομές τής συγκυριαρχίας και συνεκμετάλλευσης των θαλασσών μας που ζήτησε και πήρε ο εμποράκος, φέρνουν τα τουρκικά πλοία και τις σεισμικές έρευνες στα νερά μας. Και την ίδια στιγμή η Αίγυπτος κάνει τις πλάτες των εχθρών μας, όταν ανακοινώνει έρευνες σε δύο ελληνικά θαλάσσια οικόπεδα μεταξύ άλλων, ακυρώνοντας το Καστελόριζο και γειτνιάζοντας την δική της ΑΟΖ μ’ αυτήν τής Τουρκίας.  

Οι σοσιαλφιλελεύθεροι κυβερνώντες δίδουν γη και ύδωρ στους δυνάστες – δανειστές, ετοιμάζοντας νέες απολύσεις Ελλήνων και ξεπουλώντας γη, άνευ κέρδους οικονομικού για πατρίδα και λαό, ονομάζοντας επένδυση την εξαγορά και τον ακρωτηριασμό εθνικού εδάφους. Γιατί αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα. Οι δε συριζαίοι που έχουν πάρει ήδη την οδό τής συγκυβέρνησης με τούς δήθεν πολιτικούς αντιπάλους και αληθινούς συνεργάτες τους και έχουν ως δόγμα τους ούτως ή άλλως την μικρή Ελλάδα χωρίς Έλληνες ως λαθροχωνευτήρι, λαμβάνουν διαρκώς ψευτοπεριούσια συγχαρητήρια μαζί με ολάκερο το καθεστώς, επειδή συκοφαντούν και διώκουν τούς Εθνικιστές.

Η απόφαση είναι στα χέρια μας. Η Ελλάς ανήκει στα παιδιά της που πιστεύουν σε Θεό, Εθνική Ισχύ και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Πάνε να μάς καταργήσουν τις χριστιανικές εορτές, να μάς φέρουν την ανωμαλία και τώρα να μάς κλέψουν μαζί με ψυχή και γη. Αλλά αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, γιατί ο Έλληνας απαιτεί και ζητεί πίσω τον κόσμο του με τόκο.

Στις κάλπες, στους δρόμους και πάνω απ’ όλα μέσα στην ψυχή και την ατσάλινη θωριά, έχουμε πάρει την στράτα για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας. Να εναποθέσουμε το Έθνος μας στους υγιείς και ελληνικούς ώμους μας για να το κάνουμε Καθαρό και Δυνατό. Έχουμε πάρει απόφαση να ξεχερσώσουμε την βρωμιά τού νεοταξικού καθεστώτος και να σηκώσουμε επάνω του Κάστρα τού Ελληνισμού για τη νέα γέννα τής Ελληνικής Φυλής.

Δεν υπάρχει η μικρή και δήθεν έντιμη, δηλαδή σκλάβα ψευτορωμιά. Υπάρχει η Δίκαιη και Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα που μεγαλώνει σε εδάφη και ανήκει μονάχα σε Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...