Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΑΘΗΝΑ 5-1-2014.

Κάποιοι άπληστοι άνθρωποι με μηδενικές αξίες και ακόρεστο τυχοδιωκτισμό βαλθήκανε να μαυρίσουνε τις ζωές τού υπερήφανου ελληνικού λαού. Η αλαζονεία των γραικύλων πολιτικάντηδων τούς οδηγεί μάλιστα στο σημείο να μιλάνε για την υπεράσπιση τής Πατρίδος, ακόμη κι όταν κάποιοι συνδαιτυμόνες τους και σύντροφοί τους στο μέγα φαγοπότι τής δοτής καθεστωτικής εξουσίας οδεύουν στα σίδερα τής φυλακής.


Δεν γνωρίζουν τι εστί εθνική υπερηφάνεια. Πολύ λογικό βέβαια αυτό, αφού αυτή η υπερηφάνεια δεν έχει σχέση με την αλαζονεία που δέρνει την αστική κοινοβουλευτική τυραννία. Είναι η αξιοπρέπεια, η τίμια εργασία, η αυτοσυντήρηση, η ευγνωμοσύνη προς το Θεό, η βούληση να κρατιέται ψηλά και δυνατή η Πατρίδα. Είναι ακόμη η αγάπη στην οικογένεια και το ζεστό χέρι στον πάσχοντα συνάνθρωπο. Αυτές είναι οι Αξίες των Αγωνιστών τού Έθνους.

Μα για να καταλάβεις τι εστί Ελληνισμός, πρέπει να πιστεύεις στο Έθνος και να ανήκεις στους ανθρώπους τής Φυλής σου. Να τιμάς τα περασμένα μα ανεξίτηλα γραμμένα χρυσά γράμματα τής καρδιάς και να πολεμάς δίχως όρια και ματαιοδοξίες για μια Ιδέα, μια Σημαία, μια Εθνική και Λαϊκή Κοινότητα. Να φροντίζεις το χωράφι και την εκκλησιά να μείνουν ελεύθερα και καθαρά από τη βεβήλωση τού μίσους. Στην εκκλησιά η Πατρική Ευχή. Και στο χωράφι η δύναμη δημιουργίας και η απαρχή τής Νέας Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος.

Απέναντί μας, αλίμονο, έχουμε ίσαμε τώρα τούς πιο στυγνούς κερδοσκόπους για ταγούς, να βαυκαλίζονται με θράσος για τη ψευτοδημοκρατία τους. Άνθρωποι κενοί και ανέστιοι που έχουν κλειστεί μέσα στους γυάλινους πύργους τους μαζί με τούς παρατρεχάμενους που τούς προστατεύουν. Καμώνονται τούς πολιτικούς άρχοντες, αλλά είναι σκλάβοι τού εμποράκου των εθνών και τής κοιλιάς τους.

Αντί για μυαλό έχουν στο κεφάλι ξένες εντολές που τις εκτελούν αδιακρίτως και ακρίτως σε βάρος τού ελληνικού λαού. Τα δε εθνικά θέματα τα έχουν βάλει κι αυτά επάνω στην προκρούστεια κλίνη τής Παγκοσμιοποίησης ως είδος ανταλλάξιμο των χρεών τους.  

Όλα μέσα στο σάπιο βασίλειο τής Δανιμαρκίας κινούνται με την μίζα τους. Οι στρατιωτικοί εξοπλισμοί ένα μέρος τού «δημοκρατικού» τζόγου κι αυτοί, καθορίζονται με το μέγεθος των χρημάτων που ζεσταίνουν τις άπληστες τσέπες. Δώσε μου τόσα Εσπερία για να μην πάω στον ανταγωνιστή σου τον Μόσκοβο. Την ίδια στιγμή φρόντισαν βέβαια να κλείσουν τις δικές μας εξοπλιστικές και οικονομικές πηγές για να πάει η Ελλάς σε ξένη δούλεψη. Να κλείσουν οι αμυντικές μας βιομηχανίες και να δοθεί η ελληνική ενέργεια στον σιωνιστικό νεοταξισμό.

Να ζεσταθούν λοιπόν οι τσέπες των υλιστών πολιτικάντηδων, όταν οι Έλληνες ξεπαγιάζουν δίχως ρεύμα και προσπαθούν να βρουν οποιαδήποτε καύσιμη ύλη, λιγότερο ή περισσότερο επικίνδυνη για να ζεστάνουν το ταλαιπωρημένο κορμί τους. Κι ακόμη όταν οι άστεγοι πλημμυρίζουν τις πλατείες τής κατεχόμενης Αθήνας και των άλλων πόλεων, κάνοντας τα χαρτόκουτα σπίτια και κρεβάτια. Στις πλατείες που το καθεστώς τής αρπαχτής και τής προδοσίας απαγορεύει την παροχή αγαθών προς τούς Έλληνες από τούς Εθνικιστές.

Στα δε προσωρινά σύνορα τής Πατρίδος μας οι εχθροί παραβιάζουν την εθνική κυριαρχία που έχει απομείνει και τρομοκρατούν τούς ελληνικούς πληθυσμούς στις σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Στα γαλανά νερά τού Αιγαίου μας οι Τούρκοι εισέρχονται με πολεμικά αεροσκάφη οπλισμένα, θυμίζοντάς μας το μερτικό που έρχονται να πάρουν σε εδάφη και γεωφυσικό πλούτο. Και οι Αλβανοί που ενοχληθήκαν από τις ασκήσεις τού Στρατού μας στις Πρέσπες και μάς στέλνουν λαθροσυμμορίες, τρομοκρατούν τούς Βορειοηπειρώτες με τούς Τσάμηδες.

Τώρα όμως ήρθε ο καιρός τής Νεμέσεως και τής Δικαίωσης τού Ελληνικού Έθνους. Ήρθε ο καιρός τής Πίστης, τού Πατριωτισμού και τής Ενότητος των Ελλήνων. Είναι το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα που διακηρύττει προς πάσα κατεύθυνση πως η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες που την ποτίζουν με το αίμα τους και την καρπίζουν με τον ιδρώτα τους.

Και ο δικός μας θησαυρός είναι η Λευτεριά και η Μεγαλοσύνη τού Ελληνισμού. Το μοίρασμα των αγαθών που βγαίνουν από χέρια ελληνικά σ’ αυτά τα χέρια που τα παράγουν. Η οικογενειακή ζεστασιά και η θαλπωρή στο σπίτι που έκτισε ο μόχθος τού νοικοκύρη. Είναι ακόμη το ελληνικό σχολείο γεμάτο από γνώση ελληνική και ορθόδοξη και από παιδάκια που δεν πεινάνε. Οι εργασιακοί χώροι που ανοίγουν σε ολάκερη την επικράτεια, από την Αθήνα έως το πιο απομακρυσμένο χωριό, για να στύβουν την πέτρα με τη δουλειά τους τα ελληνόπουλα, μένοντας στον τόπο τους.

Κάθε Έλληνας και μια στέγη. Και την στέγη τού σπιτιού μα και τη στέγη τού Ελληνικού Έθνους. Κι αφού τιμωρήσουμε τούς κλέφτες τής ζωής μας ολοκληρωτικά, ευθύς αμέσως θα στραφούμε και στην εθνική μας ολοκλήρωση. Γιατί και οι βάρβαροι που μάς έχουν αφαιρέσει ελληνικά εδάφη ζητώντας κι άλλα, κλέφτες που αξίζουν σκληρή ποινή είναι κι αυτοί. Σπάζοντας λοιπόν τα δεσμά των τοκογλύφων, πρέπον είναι να σπάσουμε και τα δεσμά των αλύτρωτων αδερφών μας. Να τούς αγκαλιάσουμε φτιάχνοντας Μεγάλη Ελλάδα.

Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνικός Στρατός βαδίζουν εμπρός. Όλοι οι Έλληνες μια γροθιά. Ο Θεός χαμογελά και μας οδηγεί.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...