Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΑΘΗΝΑ 22-1-2014.

Το σχέδιο τής αλλοτριώσεως τής Πατρίδος και τού αφανισμού τού λαού μας αποκαλύπτεται μέρα με τη μέρα σε όλες τις φρικιαστικές του λεπτομέρειες. Η αλαζονεία όμως των μισελλήνων και η Πίστη τού ελληνικού λαού στις αξίες και τα ιδανικά του θα το στείλουν στα σκουπίδια και τούς εμπνευστές μαζί με τούς συνεργάτες τους στα αζήτητα.

Θέλουν λένε οι κατήγοροι τού Λαϊκού Εθνικισμού να προστατεύσουν το λαό και τη δημοκρατία. Μιλάνε για δήθεν ανομίες εθνικιστικές όταν βγαίνουν στην επιφάνεια οι δικές τους ανομίες. Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, ότι δηλαδή επειδή εκείνοι αρπάζουν κρυφό και βρώμικο χρήμα, αρπάζουν και οι Φρουροί τού Έθνους. Την ίδια ακριβώς στιγμή ηλικιωμένοι Έλληνες καίγονται, γιατί τούς έχουν αφαιρέσει την ασφάλεια στη θέρμανση οι «προστάτες» τού λαού. Και η «δημοκρατία» τους προστατεύεται με το ξεπούλημα τής εθνικής περιουσίας στους εχθρούς τού Ελληνισμού!

Το κατοχικό πολιτικό σύστημα ξεφτιλίζεται από τα πορίσματα και τις αναφορές των θεσμικών του αρχών και των αληθινών συνταγματολόγων. Τα ενοχοποιητικά στοιχεία των ανύπαρκτων εθνικιστικών ενοχών είναι άφαντα. Χρηματοδότες, πλουτισμοί και όπλα βρίσκονται στο ίδιο σημείο, στη χώρα τής φαντασίας και τής σκευωρίας. Η δε δυνατότητα να τεθεί το Εθνικιστικό Κίνημα εκτός νόμου είναι παντελώς ανύπαρκτη.

Υπάρχουν όμως κάποια άλλα πράγματα που δεν είναι διόλου ανύπαρκτα και πάρα πολύ επικίνδυνα. Γεγονότα που ζούμε και ενέργειες που εξηγούν τη λύσσα των ντόπιων και διεθνών νεοταξιτών ενάντια στο Εθνικό Φρόνημα. Τα αμερικανικά φιλαράκια των δωσίλογων πολιτικάντηδων βγαίνουν σε ιστοσελίδες και αναφέρονται στον βάσει σχεδίου και προειλημμένων αποφάσεων πόνο που δίνει το ψευτορωμέϊκο στους πολίτες του. Για το στημένο θέατρο που παίζεται στην Ψευτοευρώπη και τον κίνδυνο που συνιστά η Ελλάδα για την Ευρωζώνη.

Οι ψευτοσύμμαχοι μιλήσανε ακόμη για συσχετισμούς καχυποψίας και δυσπιστίας ανάμεσα σε πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες, για μια αναμενόμενη πορεία σύγκρουσης και ακόμη για το κούρεμα τού «ελληνικού» χρέους. Ένα κούρεμα που σχεδιάζουν να κάνουν για να παρατείνουν την ομηρία τής Ελλάδος, μετά όμως τις Ευρωεκλογές υπό το φόβο λένε τής ανόδου των Ευρωσκεπτικιστών. Και φυσικά Ευρωσκεπτικιστές ονομάζουν οι Παγκοσμιοποιητές εμάς τούς Εθνικιστές που αγωνιζόμαστε υπέρ τού Εθνικού Λαϊκού Κράτους και ενάντια στην σιωνιστική παγκοσμιοποίηση και την κεφαλαιοκρατική της ασυδοσία.

Βέβαια το ευρώ έχει ήδη επιτελέσει την αποστολή τής διασποράς τού ελέγχου των οικονομιών και τής στημένης κρίσης με τις «δημιουργικές» λογιστικές και τα δάνεια ανάμεσα σε διεθνείς και ντόπιους νεοταξίτες που βαφτίζονται εθνικά τάχα χρέη. Αυτό που γίνεται για μια ακόμη φορά φανερό είναι αυτό που φωνάζουμε εμείς οι «κακοί» Εθνικιστές. Ότι δηλαδή οι Έλληνες δολοφονούνται και η Ελλάς ξεπουλιέται οδηγούμενη στον ακρωτηριασμό για να μείνει όρθιο το διεθνές άντρο τού σιωνιστικού νεοταξισμού που το αποκαλούν ψευδώς Ευρώπη, για να μάς αρπάξουν εθνικό πλούτο και εδάφη και για να αφανίσουν οι διεθνείς και ντόπιοι συμμορίτες τής Παγκοσμιοποίησης τη Φυλή μας από τις εστίες της.

Ακούσαμε πρόσφατα τον υπουργό οικονομικών να μάς λέει ότι η Ελλάς δεν έχει πετρέλαια όπως έχει η Νορβηγία. Την ίδια όμως στιγμή η γνωστή BP αγόρασε τα πιο παλιά πετρελαϊκά κοιτάσματα, αυτά που πήγε να εξάγει ο Εθνάρχης Παπαδόπουλος και τον έριξαν οι αμερικανοσιωνιστές μαζί με τούς ψευτοδημοκράτες, τα γνωστά πολυτεχνεία και την Κύπρο που κειτόταν τάχα μακράν. Οι δε διαδικασίες ανάθεσης για τον γεωφυσικό πλούτο στο Ιόνιο, νότια τής Κρήτης και στο Αιγαίο προχωρούν κανονικά.

Η νομή γίνεται ανάμεσα στον νεοταξίτη και την Τουρκία που ασκεί ρόλο δικού του χωροφύλακα από την πρώτη στιγμή που πάτησε το βρώμικο ποδάρι της στην περιοχή τής Αγίας Ελληνικής Αυτοκρατορίας. Οι εκπαιδευτικές βολές και οι ασκήσεις εισβολής ειδικών δυνάμεων πάνω από τη Σάμο είναι το επισκεπτήριο τού Τούρκου κατακτητή που ετοιμάζεται να μάς επιτεθεί μήπως πάρει από το αφεντικό του περισσότερο μερίδιο και γίνει ο ίδιος αφεντικό.

Κατά τ’ άλλα δεν ισχύει τάχα η καταγγελία Έλληνα λιμενικού πως υπάρχει εντολή να αφήνουν τούς Τούρκους ελεύθερους πέριξ τής Ζουράφας που έχει πολύ και επιφανειακό πετρέλαιο. Όπως ακριβώς όλος ο Ελληνικός Βοράς που μάς ζητούν, βρίθει ορυκτού πλούτου.

Οι προδότες λοιπόν τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας διαλύουν την Ελλάδα συνειδητά. Πουλάνε ακόμη και τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στη Λιβύη! Μάς ξαρματώνουν και μάς φτωχοποιούν ταυτόχρονα.

Όμως η μεγάλη αντεπίθεση των Ελλήνων έχει αρχίσει. Δεν θα αφήσουμε τοκογλύφους, προδότες και βάρβαρους να αφανίσουν το λαό και την Πατρίδα μας. Η λύση υπάρχει και είναι μια. Είναι λύση Λαϊκή και Εθνικιστική. Είναι η απελευθέρωση και η Νίκη τού Ελληνικού Έθνους με την ισχυροποίησή του.

Αντεπίθεση τού Ελληνισμού σε όλα τα μέτωπα από μια Καθαρή Ελλάδα. Απομάκρυνση τής ξενοκρατίας και τού διεθνισμού από το κράτος, την κοινωνία και τις συμμαχίες μας δραστικά, κατά την βούληση τού ελληνικού λαού. Άνοδος Εθνικής, Λαϊκής και Φυλετικής Εξουσίας.

Εθνικοποίηση όλων των οικονομικών, πλουτοπαραγωγικών, τραπεζικών και εργασιακών υποδομών. Ενσωμάτωση των στρατηγικών ζωνών και των σκλάβων ελληνικών πατρίδων. Στρατηγική συμμαχία με τη Ρωσία με απόλυτη αποδοχή απ’ αυτή των ελληνικών στόχων. Μεγάλη Ελλάς Ελεύθερων Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...