Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ, ΤΟ ΔΕ ΕΘΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ



ΑΘΗΝΑ 20-1-2014.

Το καθεστώς τής σήψης και τής προδοσίας απασφάλισε την χειροβομβίδα που έχει προ πολλού θέσει στα θεμέλια τής Πατρίδος μας. Ο ασκός τού Αιόλου πλέον άνοιξε, αλλά ο μανιασμένος αέρας του θα σκορπίσει τούς δωσίλογους τυράννους τής Ελλάδος μας στους τέσσερις ανέμους, αφανίζοντας τους κατά το πνεύμα τής αληθούς δικαιοσύνης δια παντός.


Ξιφουλκεί η προδοσία κατά τού πατριωτισμού. Η δυσωδία τού νεοταξισμού σε βάρος της καθαρότητος τού Εθνικισμού. Η ανηθικότητα, η αρπαγή και η προδοσία σε βάρος τής ηθικής, τής τιμιότητας και τής φιλοπατρίας. Η κοινωνική αναλγησία σε βάρος τής κοινωνικής αλληλεγγύης. Οι υπέρμαχοι τής παγκοσμιοποίησης και τού πολυφυλετισμού σε βάρος τής Ελληνικής Φυλής και τής Εθνικής Συνοχής και Ακεραιότητας.

Αυτή είναι η καθαρή αλήθεια που πολεμούν οι ψεύτες τον Λαϊκό Εθνικισμό μας, προκειμένου κρύβοντάς την να φτάσουν στο θάνατο τού Ελληνικού Έθνους. Θέλουν να φτάσουν στον βρώμικο σκοπό τους δίχως τα σήμαντρα και τούς προμαχώνες τού Ελληνισμού. Να εξοντώσουν τούς μαχητές τής Ελληνικής Φυλής άβρεχτοι, ώστε να εισπράξουν τα κέρδη τους μαζί με τον εντολέα τους, τον Παγκοσμιοποιητή Τύραννο.

Τα λόγια τελειώνουν μαζί με τον χρόνο των γραικύλων πολιτικάντηδων. Θέλω να πιστεύω πως από εδώ και μπρος, στις γραμμές τής ελληνικής καρδιάς μου που καταγράφω, θα δω το χαρμόσυνο νέο. Πως ολάκερος ο λαός μας επιτυγχάνουμε την πτώση τού μισελληνισμού και την συνοπτική και πραγματικά δίκαιη δίκη και καταδίκη των ενόχων τής εσχάτης προδοσίας.

Να καθαρίσουν οι θεσμοί τής εξουσίας, τής οικονομίας, τής δικαιοσύνης, όλοι οι θεσμοί αποφάσεων και δράσεων με την ανάληψη των θέσεων ευθύνης από Αληθινούς Έλληνες, Πατριώτες και Εθνικιστές. Και οι ένοχοι να τύχουν τής δέουσας ανεπίστρεπτης σκληρής ποινής που τούς αρμόζει.

Η αστική κοινοβουλευτική τυραννία πάσης καθεστωτικής αποχρώσεως αφήνει ασύδοτους τούς κλέφτες και τούς προδότες, τον ίδιο της τον εαυτό δηλαδή, με χρηματικές εγγυήσεις, θάψιμο φακέλων και σφυρίγματα αδιαφορίας. Την ίδια στιγμή βάζει στη φυλακή τούς Εθνικιστές επειδή θέλουν Καθαρή, Ελεύθερη και Μεγάλη Ελλάδα! Πυροβολούν με όλα τα μέσα το Εθνικό Φρόνημα και την Εθνική Υπερηφάνεια για να σκύψει το κεφάλι ο ελληνικός λαός.

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, νομομαθείς, πλουτοκράτες και μιζαδόροι, όλοι μια αγκαλιά στο έγκλημα σε βάρος τού Έθνους. Πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό αυτό. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στα πράματα ελληνική πολιτεία. Υπάρχει ένα ξενοκίνητο μόρφωμα που κωλυσιεργεί μπρος στις λαδιές του για να εκμεταλλευτεί τις χρονικές προθεσμίες και τούς παράνομους νόμους για τα δικά του «παιδιά». Και έχει το θράσος να δηλώνει ότι τα λαδώματα βγαίνουν στη φόρα, γιατί είναι το ίδιο τάχα υπέρ τής νομιμότητας!

Δηλαδή όταν βγουν στη φόρα οι δωσιλογισμοί όλων, τι θα πουν; Ότι βγαίνουν τα εγκλήματα γιατί καρφώνει ο ένας εγκληματίας τον άλλον μήπως και σωθεί; Αφού η δωσιλογική κλεπτοκρατία είναι η ιδεολογία όλου τού αντισυνταγματικού τόξου και οι εντολές συνάμα τού εμποράκου των εθνών. Τού σιωνιστικού νεοταξισμού που διέταξε τον υφιστάμενο διωγμό τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος που γίνεται με χαλκευμένα «στοιχεία» και στημένους μάρτυρες επί ενός δήθεν εγκλήματος που οδηγεί σε προφυλακίσεις βουλευτών πριν καν ανακηρυχτεί από δικαστήριο νόμιμο η ύπαρξη ή μη αυτού!!!

Την ίδια ωστόσο στιγμή συμβαίνει και κάτι ακόμη σοβαρό που η πτώση τής πολιτειακής νομιμότητας και ομαλότητας κρύβει. Η Τουρκία μάς στέλνει ολάκερο τον στρατό της με το πρόσχημα των ασκήσεων προκειμένου να μάς επιτεθεί μόλις συμβεί ο κοινωνικός αναβρασμός που στήνουν ψευτορωμέϊκο και παρακράτος για να προλάβουν την δίκαιη επανάσταση τού φτωχοποιημένου ελληνικού λαού.

Τουρκικά πολεμικά ελικόπτερα, αεροσκάφη, αεροπλάνα ηλεκτρονικού πολέμου, πλοία επιφανείας και υποβρύχια αλωνίζουν το Αιγαίο, από τη Ζουράφα έως το Καστελόριζο. Ο πλέριος ελληνικός γεωφυσικός πλούτος και η αρπαγή του μαζί με αφαίρεση εθνικής επικράτειας είναι ο στόχος των εχθρών μας και των αφεντικών τους. Φυσικά η έκρηξη μιας πολεμικής εστίας όχι μόνο δεν ενοχλεί, αλλά τουναντίον βολεύει τον οικονομικό εισβολέα.

Από τα πυρά στον κόλπο τού Ξηρού, τού φυσικού κι όχι τού αλωνίζοντος τρομοκράτη, την υπέρπτηση πάνω από τη Σάμο, μέχρι τα δίχτυα των Τούρκων ψαράδων που θέσανε την τουρκική ακτοφυλακή ενάντια στην ελληνική. Όλα στη διάθεση τής φλόγας που έρχεται. Οι Τούρκοι που έχουν κι εκείνοι ζητήματα πολιτικής κρίσης, βρίσκουν χρόνο για την τελευταία υπηρεσία τους πριν τη διάλυσή τους μεταξύ Ρωσίας, Κούρδων και τής Αληθινής Ελλάδος που έρχεται.

Ποιος ευνοείται λοιπόν από τούς εσωτερικούς και τούς εξωτερικούς εχθρούς τής Φυλής μας; Μα φυσικά το κοινό τους αφεντικό, ο ψευτοπεριούσιος εμποράκος των Εθνών. Όμως η απιστία προς το Ελληνικό Έθνος και ο μισελληνισμός τιμωρούνται και μάλιστα με έναν και μόνο τρόπο. Επαναστατικά, ισοπεδωτικά και ολοκληρωτικά.

Δεν χρειαζόμαστε ψευτοδημοκρατία δίχως ελληνικό λαό και νόθα ψευτοπολιτεία. Ούτε γειτονιά με βάρβαρους που πατούν γη ελληνική. Χρειαζόμαστε Καθαρή Ελληνική Πολιτεία που θα ενώσει όλους τούς Έλληνες. Καμία κουβέντα με τούς τυράννους τής Πατρίδος μας. Καθολικός διωγμός τους. Και τότε ελεύθεροι και με στρατηγικό σχέδιο εθνικό θα μεγαλώσουμε την Πατρίδα μας. Οδός μονάχα μία. Θεός – Ελλάς – Στρατός – Λαϊκός Εθνικισμός!!!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...