Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ



ΑΘΗΝΑ 15-1-2014.

Βρισκόμαστε στο κομβικότερο σημείο τής ιστορίας τού Μεγάλου Ελληνικού Έθνους. Βρισκόμαστε στο σημείο που θα γενούμε και πάλι αληθινά λεύτεροι σε μια μεγάλη πατρίδα, ανατρέποντας τη δυσώδη σαπίλα που μάς έχει προ πολλού ζώσει. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση να είστε σίγουροι πως με όσα δεινά μάς βρήκαν, θα έπρεπε ήδη να έχουμε αφανιστεί.


Η πολιτική κατάσταση στην Πατρίδα μας ομοιάζει με όλες εκείνες τις περιπτώσεις όπου η σαπίλα, λίγο προ τού ελεεινού και δίκαιου τέλους της, έχει φτάσει στο απόγειο. Η Ελλάς οδεύει για την τυπική διαβίβασή της στα χέρια των εισβολέων που έχουν παρεισφρύσει ως «διασώστες» τοκογλύφοι στην εξουσία και ως λαθροεποικιστές στην κοινωνία. Οι υβριστές τής Πίστης μας συνομιλούν με τον εχθρό που αποδέχονται σε βάρος τού λαού που τάχα υπερασπίζονται. Και οι ψευτοεπαναστάτες ζητούν καταδίκες εθνικιστών και ετοιμάζουν την ψευτοεπανάστασή τους.

Ένα τεράστιο μπάχαλο το ψευτορωμέϊκο, μέσα στο οποίο κυβερνούν κατά κυριολεξία τα άλαλα και τα μπάλαλα, κατά πως έλεγε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός. Κι ακόμη τα παράλογα και τα ανήθικα εκτοπίζουν τα λογικά και τα ηθικά. Τώρα λοιπόν ο ένας και αληθινός εχθρός μας με τα πολλά προσωπεία, ο σιωνιστικός νεοταξισμός, θα βάλει τούς ρέμπελους να κυνηγήσουν εκτός από οικονομικά και στρατιωτικά και τρομοκρατικά τούς Έλληνες. Τούς Έλληνες που θα επιχειρήσουν οι μισέλληνες από την μια να τούς στριμώξουν τρεις οικογένειες σ’ ένα σπίτι και από την άλλη θα μάς επιτεθούν να πετσοκόψουν όσα εδάφη δεν έχουν αγοράσει.

Δικοί του οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες, όχι μόνο οι εξαγορασθέντες που πουλήσανε το αίμα τους για τη χλιδή, μα και οι άλλοι, αυτοί που βρίσκονται ανάμεσά μας με ελληνικό όνομα δίχως να είναι Έλληνες. Αυτούς που κατέδειξε ο τραγικός φιλόσοφος Σωκράτης ως συμφορά τού Γένους. Δικοί τους οι κατακτητές που παρουσιάστηκαν με όλες τις μορφές έως την Τουρκία και τούς πραματευτάδες εμποράκους. Οι ίδιοι οι Παγκοσμιοποιητές Τύραννοι που τόσες φορές έχουμε αναφέρει.

Όμως τώρα το απόστημα σπάει. Η αχλή τού ψευτορωμέϊκου παραμυθιού που είχαν πλάσει διαλύεται. Το φαρμάκι που πότισαν τον ελληνικό λαό οι μισητές τού Ελληνικού Έθνους και διώκτες τού Λαϊκού Εθνικισμού θα ποτίσει τώρα τις μισερές υπάρξεις τους μέχρι τέλους. Τόσο που δεν θα μάς ξαναενοχλήσουν πια. Και οι ψευτοδυνατοί τού καιρού θα γίνουν τόσο αδύναμοι, που μέχρι να βρουν τον εαυτό τους θα σκεφτούν πολύ αν θα μάς ξαναενοχλήσουν. Μα για να πάρουμε την λευτεριά μας πρέπει να χτυπήσουμε ανελέητα τον εχθρό. Και για να τον κρατήσουμε μόνιμα μακριά μας, πρέπει να γίνουμε μεγάλοι και δυνατοί με όπλο την Πίστη και την Πατρίδα μας.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες υπάκουσαν στους διεθνείς τοκογλύφους στο θέμα τού ελληνικού σπιτιού. Κάνετε τούς πλειστηριασμούς, είπανε τα ξένα αφεντικά, κι ύστερα βρείτε καταλύματα για τούς άστεγους. Κι ευθύς οι προδότες πάνε να εισάγουν τον «ευρωπαϊκό» θεσμό λέει τής κοινωνικής κατοικίας. Έρχονται κατ’ αρχήν οι τοκογλύφοι τής Παγκοσμιοποίησης, αγοράζουν από τις ελληνόφωνες τράπεζες τα δάνεια που δεν μπορούν να πληρώσουν τούς ληστρικούς τόκους οι Έλληνες και ύστερα οι πολιτικάντηδες θα βάλουνε το λαό που θα χάσει τις περιουσίες του σε κατοικίες με χαμηλό ή μηδαμινό ενοίκιο!!!

Ιδού λοιπόν πως θα γενεί ο Έλληνας από κύρης νοικάρης στον τόπο του. Οι δε ληστρικοί φόροι τού προγράμματος τής ψευτοδιάσωσης – αρπαγής τής Πατρίδος θα αυξηθούν σε αριθμούς και σε ποσά. Οι παλιοί βαρύτεροι και οι νέοι συντροφιά στους παλιούς φόρους.

Πως όμως γίνεται η διάσωση τής Πατρίδος μας σωστή και κανονική; Πετάμε τούς κλέφτες στη φυλακή και ευθεία στο Γουδί. Διώχνουμε τούς τοκογλύφους και σχίζουμε τις συμφωνίες τής προδοσίας. Αρνιόμαστε τα ψεύτικα χρέη. Τακτοποιούμε τούς λογαριασμούς μας και χτίζουμε το κράτος με τα χέρια μας και το γεωφυσικό μας πλούτο. Εθνικοποιούμε το χρήμα και τα ιδρύματά του.

Τι σε λένε τότε; «Κακό» Εθνικιστή. Φυσικά και είμαστε Εθνικιστές, διότι έχουμε βγάλει οριστική απόφαση να παραμείνουμε Έθνος και να γίνουμε Μεγάλη Δύναμη. Να μείνουμε Ελλάς ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση και Ορθόδοξοι ενάντια στην Πανθρησκεία. Διότι Ελλάς σημαίνει Πίστη και Εθνική Κυριαρχία. Σημαίνει Μεγάλη Ελλάς. Και Μεγάλη Ελλάς, Κυρίαρχη Ελλάς, Ορθόδοξη Ελλάς σημαίνει Λαϊκός Εθνικισμός.

Τότε ακριβώς το πολιτικό σύστημα τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας μαζί με το ψευτοπεριούσιο αφεντικό του τρελαίνονται. Οι αμερικανοκομμουνιστές ζητούν γρήγορες καταδίκες των Εθνικιστών και παράνομο το Εθνικό Φρόνημα. Μα αυτό ζητούν όλοι οι οχτροί μας!

Βολευτάδες μαρξιστές κάνουν τούς παπάδες σε καρναβάλια και ευλογούν τάχα τούς σοσιαλφιλελεύθερους συνεταίρους τους. Οι συνομιλίες για την τουρκοποίηση τής Θράκης συνεχίζονται με την παρουσία τουρκόψυχων βολευτών σε τουρκοσυνάξεις. Τρομοκράτες αφήνονται λεύτεροι και οι Αμερικανοί παραδέχονται πως η τουρκοφερμένη λαθρομετανάστευση μάς έχει γεμίσει ισλαμιστές τρομοκράτες. Αυτούς που αγκαλιάζει το Σύστημα.

Ο Θεός μάς δείχνει το δρόμο. Ελεύθεροι και Επαναστάτες. Απόστολοι τής Πίστης μας και Απελευθερωτές τού Ελληνισμού μας. Ανατρέπουμε τη σαπίλα, παίρνουμε τα ηνία στα χέρια. Διοικούμε την Πατρίδα μας με το λαό μας συναγωνιστή και πολεμούμε με τον ίδιο λαό συμπολεμιστή για μια Μεγάλη, Λαϊκή, Εθνικιστική και Ελληνική Ελλάδα!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...