Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ Η ΦΥΛΗ ΜΟΥ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ


ΑΘΗΝΑ 6-12-2013.

Το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα μετουσιώνει σε απτές πράξεις τούς πραγματικούς πόθους τού ελληνικού λαού την ίδια στιγμή που τα ελληνικά βήματα ακολουθούν σύσσωμοι οι ευρωπαϊκοί λαοί. Ο μεγαλύτερος πόθος και το ιερότερο συνάμα χρέος τού ανθρώπου είναι να διατηρήσει τις παρακαταθήκες, την ταυτότητα και την ελευθερία τής Φυλής του. Κι αυτόν τον πόθο το Ελληνικό Έθνος το κάμει κυρίαρχη πράξη αντίστασης στην Παγκοσμιοποίηση και οδό ελεύσεως αληθινής Ελληνικής Εξουσίας.

Ο Έλλην είναι καμωμένος για να προικίσει διαρκώς το Έθνος του με νέα επιτεύγματα πνευματικής και πολιτικής δόξης στηριγμένος στο μόνο σίγουρο μα και απαραβίαστο μετερίζι του, την Φυλή του, με όπλο ανίκητο την Ελληνική Παράδοση. Στις δύσκολες λοιπόν στιγμές που το νεοταξικό κτήνος επιχειρεί να λαβώσει την καρδιά τού Ελληνισμού κάνοντας μόνιμη κατάληψη στο βιος μας και την Πατρίδα μας, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ενώνει τούς Έλληνες κάνοντας τούς εχθρούς τού Εθνικού Φρονήματος και τής Πατρίδος μας να το παραδέχονται έντρομοι.

Οι φυλλάδες και οι δημοσκοπήσεις εντός και εκτός των συνόρων μας, ακόμη και εκείνες τής Εσπερίας, ομολογούν την παταγώδη αποτυχία ανασχέσεως του χρυσού ξημερώματος Ελληνισμού και Εθνικισμού. Και μαζί μας ολάκεροι οι ευρωπαϊκοί λαοί δηλώνουν την αποφασιστικότητα να βαστήξουν στα χέρια τους τα Έθνη και τις πολιτικές τους αποφάσεις. Ο ορυμαγδός τής Παγκοσμιοποίησης που φτωχοποιεί το λαό, προσβάλλει την αξιοπρέπεια και ποινικοποιεί τον Πατριωτισμό ως δείγμα απειλής και σωφρονισμού δεν έχει πέραση στην Ελληνίδα Γη των Ηρώων και των Αγίων.

Οι δυνάμεις τής ανελευθερίας το έχουν προσπαθήσει κι άλλοτε να μάς κάνουν να σκύψουμε το κεφάλι στο χώμα με άπειρες κατοχές και ψεύτικους εμφυλίους. Τώρα έχουν αγριέψει πιο πολύ διότι βλέπουν ολοζώντανη την αποτυχία τους και ακόμη γιατί θέλουν να κυβερνήσουν τελειωμένους σκλάβους. Όμως με την Ελλάδα Όρθια, Χριστιανική και Εθνικιστική, Ελληνίδα Ηγεμόνισσα, δεν θα το καταφέρουν ποτέ. Αυτός είναι και ο λόγος που δεχόμαστε την αγριότερη επίθεση που έχει δεχτεί ποτέ άλλοτε λαός. Με συνδυασμένα και δομικά μάλιστα χτυπήματα. Και κατοχές και εμφυλιοπολεμικές τάσεις και μπαστάρδεμα τής Φυλής μας.

Ακούσαμε πριν λίγες ημέρες τον πρώην βασιλιά Κωνσταντίνο να μάς λέει πως χαίρεται για την υποτιθέμενη καταβληθείσα προσπάθεια ανόδου τής ελληνικής οικονομίας, ενώ αναφερόμενος στις πρόσφατες δολοφονίες των Ελληνόπουλων είπε πως όποιος παρεκτρέπεται πρέπει να τίθεται εκτός κοινοβουλίου! Οι αυτοκτονίες των Ελλήνων, η ανεργία και η δέσμευση τής Πατρίδος μας στο άρμα των διεθνών τοκογλύφων για τα επόμενα πενήντα χρόνια τουλάχιστον, κατά τις δηλώσεις όσων επιχειρούν να λάβουν μεγαλύτερη μερίδα από την σάρκα τού έθνους μας, διαψεύδουν τον Κωνσταντίνο και ολάκερο το κατοχικό καθεστώς.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι η μόνη λύση για το ζωντάνεμα των Ελλήνων και την κυριαρχία τού Έθνους μας, τα δε άκρα είναι εκείνοι που έχουν συνάψει δεσμούς πάσης φύσεως με τον ψευτοπεριούσιο εμποράκο των εθνών. Ο δε Βασιλιάς που αρμόζει και ανήκει στους Έλληνες είναι μονάχα Εθνικιστής. Ανήκει μονάχα στο Ελληνικό Έθνος, δίδει λόγο μονάχα στον ελληνικό λαό και φροντίζει για την ευημερία και την ισχύ τού Ελληνισμού.

Στην Ελλάδα που καταρράκωσε το ψευτορωμέϊκο, τα σύνορα τής λογικής και τού έθνους δοκιμάζονται σκληρά. Ο Παγκοσμιοποιητής Τύραννος και η αστική κοινοβουλευτική συμμορία εξακολουθούν να βλέπουν τις υποτιθέμενες λύσεις στα ξένα χέρια, στα ξένα δόγματα, στις ξένες εξουσίες, στο κόντεμα τής Ελλάδος. Στους δρόμους, στις πόλεις, στα χωριά και τα νησιά μας οι λαθρομετανάστες αυξάνονται και μαζί τους καλπάζει η εγκληματικότητα. Οι νόμοι φτιάχνονται στα μέτρα τους και τα Τζαμιά οδεύουν στην νομιμοποίηση αυτών.

Οι τοκοφόροι άρπαγες τής Παγκοσμιοποίησης κραυγάζουν. Πουλήστε περιουσίες για να ξοφλήσετε. Οι πολυεθνικές και οι διεκδικητές ελληνικής γης έρχονται να μάς πετσοκόψουν. Πάρτε διαρθρωτικά μέτρα, κόψτε αποδοχές, αφήστε το λαό σας να πεινάσει, μάς λένε.

Να πεινάσει ο Έλληνας και να κατοικήσει ο αλλογενής εισβολέας γη ποτισμένη από ποτάμια ελληνικού αίματος. Και ενώ μάς βάζουν φόρους διαβίωσης, η Τουρκία προελαύνει στο ουδέτερο κυπριακό έδαφος και συνομιλεί παράλληλα με τούς αρχοντοραγιάδες. Και στην ελληνική μεγαλόνησο και στο Αιγαίο και στη Θράκη τα τουρκικά λάβαρα μπαινοβγαίνουνε όποτε θέλουν, γιατί οι «λύσεις» τού Νεοταξισμού και τού γραικυλισμού το υπαγορεύουν.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δεν πρόκειται να επιτρέψει ποτέ την επιστροφή των βαρβάρων στην γη από την οποία τούς έδιωξαν οι πρόγονοί μας. Η Ελλάς είναι η Πατρίδα τού Ανέσπερου Φωτός και είναι προορισμένη να δοξασθεί εκ νέου από τα δικά της και μόνον παιδιά. Τα Ελληνικά Κάστρα δεν καταλαμβάνονται. Επεκτείνονται με την αξιοποίηση τού πλούτου και τής γεωπολιτικής τους αξίας. Και οι Έλληνες, Μαχητές τής Ζωής και τής Τιμής χτίζουν διαρκώς Ελληνικούς Πολιτισμούς και Εκκλησιές.

Τα χωράφια τής Πατρίδος και η Αγία Σοφία έχουν ένα μεγάλο κοινό σημείο. Είναι και τα δύο ελληνικές χρυσόπορτες που ανοίγουν μονάχα με ελληνικά κλειδιά. Στο ένα χέρι το κλειδί το λένε εργαλείο και στο άλλο το λένε σπαθί. Και τα δύο τα κατευθύνουν λεβέντες Έλληνες με καρδιά γενναία και αποφασιστικότητα στερεή να κάμουν Λεύτερη και Αυτοκρατορική την Ελλάδα μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...