Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 3-12-2013.

Λύσσαξαν οι ελληνόφωνοι υπηρέτες τού νεοταξισμού. Δίνουν τα πάντα στον εχθρό τής Παγκοσμιοποίησης. Απλώνουν χειμώνα λιμού στο λαό μας, διαλύουν τον κοινωνικό ιστό, εμπορευματοποιούν το Έθνος. Αλλά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να κάμουν τον Έλληνα να στρατευθεί κάτω από την παγκόσμια εγκληματική συμμορία που υπηρετεί ολάκερη η αστική και κατοχική κοινοβουλευτική τυραννία.


Κι έτσι, μέσα στον τεράστιο καημό που έχουν ακόμη κι όταν σκύβουν για να περάσουν τις αυλές των κατακτητών μας, αποφάσισαν να διαστρέψουν κι άλλο τη φύση και την αποστολή τού Ελληνικού Έθνους. Αποφάσισαν να αποκολλήσουν βιαίως και παρανόμως την κοινή και αδιαίρετη παρουσία μέσα στο Σώμα τού Ελληνισμού που έχουν η Εθνική και η Στρατιωτική Ιδέα. Να μάς δείξουν πως δεν έχουν τάχα και δεν πρέπει να αποκτήσουν κοινές ρίζες και σκοπούς ο Ελληνικός Εθνικισμός και ο Ελληνικός Στρατός.

Είδαμε πριν λίγες ημέρες την εμπλοκή των αστυνομικών αρχών τού υπουργού Προστασίας τού Πολίτη, αλλά όχι τού Έλληνα, στη σύλληψη ενός ανώτερου αξιωματικού των Πεζοναυτών στο Βόλο. Και το «έγκλημα» τού εν λόγου αξιωματικού διοικητού τού τοπικού Λόχου Στρατηγείου ήταν πως είχε δύο νόμιμα κυνηγετικά όπλα των οποίων είχε λήξει η άδεια και υλικό ποικίλης ύλης, από κούπες έως αναπτήρες, τής Χρυσής Αυγής!

Από πότε άραγε ένας στρατιωτικός και οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης υποχρεούται να υποστηρίζει κάθε ανθελληνικό κόμμα αλλά να μην είναι Εθνικιστής και να μην στηρίζει εθνικιστικό κόμμα; Φτάσανε στο σημείο να μάς πουν πως ο ανωτέρω αξιωματικός είχε στο σπίτι του υλικό και τής 21ης Απριλίου. Προφανώς διότι το Εθνικό Φρόνημα και το Επαναστατικό Πνεύμα μέσα στο πολιτικό σύστημα τού ραγιαδισμού θα συντρίψει τις αλυσίδες τής εσωτερικής γενοκτονίας, τής ανηθικότητας και τής αποκόλλησης εθνικού εδάφους που κουβαλούν κατακτητές και δωσίλογοι στο δρόμο που κινούνται.

Το μήνυμα είναι σαφές και η σκοπιμότητα ξεκάθαρη. Η οσμή τής βρωμιάς και τής προβοκάτσιας είναι άλλωστε παντού μέσα στο ψευτορωμέϊκο δυσώδης. Θέλουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες να αλώσουν το απελευθερωτικό κάστρο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και να περιθωριοποιήσουν τον Ελληνικό Εθνικισμό προκειμένου να ανακοπεί η πορεία προς την ελευθερία τού λαού και την ισχύ τού Έθνους. Να στερήσουν από την Ελλάδα μας, μετά από το όραμα τής Μεγάλης Ιδέας, την δυνατότητα να αναπτύσσεται και να δίδει λόγο μονάχα στους Έλληνες.

Οι μισέλληνες απεχθάνονται την αλήθεια πως ο Έλληνας είναι πάνω απ’ όλα Στρατιώτης τού Έθνους του. Είναι δηλαδή μαχητής τής προκοπής και τής δυναμικής παρουσίας τής Ελληνικής Φυλής σε όλα τα επίπεδα. Στο σπίτι του, στην κοινωνία και στο Πεδίο τής Τιμής. Ο Έλληνας είναι μια ελεύθερη και δημιουργική προσωπικότητα με ισχυρή πίστη που τιμάει τις Ελληνικές Αξίες τόσο στον καιρό τής ειρήνης όσο και στον καιρό τού πολέμου. Άρχων τής ζωής του, προσωπικής και συλλογικής, κι όχι αρχόμενος ξένων υπάρξεων και σκοπών.

Το Ελληνικό Έθνος και ο Ελληνικός Στρατός δεν είναι για εμάς τούς Εθνικοκοινωνιστές εμπορεύσιμες αξίες. Δεν ανταλλάσσουμε γη, λαό και εθνική άμυνα με κανένα υλικό ή άλλου είδους ψεύτικο αγαθό στον κόσμο. Το Έθνος και ο Στρατός μας είναι οι βασικοί βραχίονες τής Φυλής μας και οι βασικοί πυλώνες τής βιοθεωρίας και τής κοσμοθεωρίας τού Λαϊκού Εθνικισμού μας από το λυκαυγές τής παρουσίας και τής ιστορίας μας στην ανθρωπότητα. Η γη μεγαλώνει και μάς θρέφει, ο λαός μας έχει μονάχα ελληνικό αίμα και ψυχή και η Εθνική μας Άμυνα διοικείται μονάχα από γενναίους και πατριώτες, μονάχα από Αληθινούς Έλληνες.

Τουναντίον, στο ψευτορωμέϊκο τής σήψης και τής υποταγής η γη μας με τούς πλούσιους πόρους της δίδεται στους Βαρβάρους Ανατολής και Εσπερίας, ο λαός μας πεινάει, η λαθρομετανάστευση ανθεί, οι ψευτοπεριούσιοι τόκοι διοικούν αντί των Ελλήνων και στην οικονομική διοίκηση τού Στρατού μας βάζουν ιδιώτες! Το δόγμα δίνουμε εθνική κυριαρχία για να μην ματώσουμε βεβηλώνει το Αίμα των Ηρώων μας και προσβάλλει το λαό μας που χύνει το αίμα του για να υπηρετηθεί η παγκοσμιοποίηση που τον λεηλατεί και τον οδηγεί σε εμφύλιο και κόντεμα τής Πατρίδος.

Είμαστε Στρατιώτες τού Έθνους! Είμαστε πολλοί, είμαστε Εθνικιστές και είμαστε παντού. Οι Έλληνες δεν διώκονται, αλλά διώκουν τούς ανθέλληνες. Οι Έλληνες δεν προσκυνούν τούς ψευτοθεούς τής κατοχής, γιατί έχουν Πίστη Αληθινού Θεού ακατάρριπτη.

Οι Έλληνες δεν είναι μόρφωμα ραγιάδων, αλλά Έθνος Αυτοκρατορικό. Πάνε τα πατρικά χώματα όπου υπάρχουν οστά μαρτυρικών Ελλήνων και τιμούν μνήμες λευτερώνοντας πατρίδες. Οι Έλληνες μοχθούν, ιδρώνουν και δίδουν πάσα ικμάδα για να φτιάξουν δίκαια ελληνική πολιτεία, αυτάρκη και αυτοδιοίκητη που δίνει ψωμί στα ελληνόπουλα και Δύναμη στο Έθνος.

Είμαστε οι ίδιοι Εργάτες και Στρατιώτες τού Έθνους μέσα σε μια στιγμή. Απόστολοι Χριστού και Ελλάδος. Δεν έχουμε αναπαμό. Είμαστε πάντα έτοιμοι για τη νέα γέννα, για το νέο κτίσιμο και σαν παραστεί κίνδυνος για χαλασμό τού εισβολέα. Τού κάθε εισβολέα, με όποιο πρόσωπο και λαλιά πάει να πάρει τον κόσμο μας. Με τον πύρινο λόγο, με τα έντιμα χέρια μας και με το πολεμικό ατσάλι θα αναστήσουμε Κραταιά και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...