Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΟΚΡΑΤΙΑ



ΑΘΗΝΑ 27-12-2013.

Το κατοχικό καθεστώς τού ψεύδους και τής προδοσίας ψάχνει για εθνικιστικά όπλα και απαγορεύει τον πατριωτικό λόγο, όταν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες λειτουργούν ως τάγματα εφόδου των διεθνών τοκογλύφων. Νομοθετούν τις εφόδους στα σπίτια Ελλήνων δίχως παρουσία εισαγγελέα προκειμένου να εισπράξουν τούς κεφαλικούς φόρους. Και την ίδια στιγμή κουβεντιάζουν με τούς εχθρούς μας και προβάλλουν τα μνημεία κατοχής τους.


Χτυπούνε οι μισέλληνες το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα με τις εντολές τού σιωνιστικού νεοταξισμού και εχθρών τής Ορθοδοξίας μας. Προσπαθούν να βρουν τεκμήρια διεργασίας για την ανατροπή τού πολιτεύματος τής «δημοκρατίας». Ποιας δημοκρατίας; Που είναι ο σεβασμός τού ελληνικού λαού και τής βουλήσεώς του; Που είναι η υπηρέτηση των εθνικών μας δικαίων και συμφερόντων; Μήπως στις εφόδους στις κατοικίες Ελλήνων; Μήπως στο άνοιγμα τής Κερκόπορτας σε Κύπρο, Μακεδονία και Θράκη; Ή στα οθωμανικά Τζαμιά που θέλουν να φτιάξουν οι προσκυνημένοι;

Κραυγάζουν οι ύαινες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας πως εμείς οι Εθνικιστές υποστηρίζουμε ξένες πολιτικές δοξασίες και ηγέτες. Αναφέρουν, θέλοντας να τρομάξουν το λαό μας και κυρίως τούς μεγαλύτερους σε ηλικία, ότι η άνοδος τού Εθνικισμού θα φέρει στην εξουσία μισαλλόδοξους εγκληματίες! Όμως Εθνικοκοινωνισμός σημαίνει Ελληνοκρατία. Σημαίνει δηλαδή άμεση λαϊκή κυριαρχία στην κοινωνία, εθνοφυλετική συνοχή και ισχυρή Ελλάδα.

Εθνικοκοινωνισμός σημαίνει να έχεις φίλους, συμμάχους και συνεργάτες τούς ανθρώπους τής δικής σου Φυλής. Να προέρχεσαι από τα δικά τους σπλάχνα. Να μελετάς την Ιστορία τής Ελλάδος και να τη συνεχίζεις από εκεί που την πλήγωσαν λυσσασμένα θεριά. Να έχεις πλέρια Πίστη στο Θεό σου και να αντικρίζεις την Πατρίδα σου όχι στα σύνορα που σού φόρεσαν στην πλάτη δούλοι και ξένοι, αλλά να την αντικρίζεις εκεί που υπάρχουν μνημεία και Έλληνες που σε προσμένουν με το δάφνινο στεφάνι τής λευτεριάς στα χέρια. 

Ο Εθνικοκοινωνιστής ζει, δρα και αναπνέει για να κάνει την Πατρίδα του ομορφότερη και τρανότερη. Εργαστήρι μαθήσεως για τα παιδιά του και πολιτισμικής δημιουργίας για τα αδέρφια του. Μια Ελλάδα δώρο Θεού που οι εκκλησιές της θα ξεχειλίζουν Ελληνισμό και τα Κάστρα της θα εμπνέουν φόβο και σεβασμό σε εχθρούς και φίλους. Οι δε κατήγοροί μας τρέμουν στην ιδέα ότι θα αναστήσουμε όντως μια μεγάλη προσωπικότητα. Δεν τη λένε Χίτλερ. Την προσωπικότητα που θα αναστήσουμε τη λένε Ιωάννη Μεταξά. Την λένε ακόμη Μαρμαρωμένο Βασιλιά.

Ο Ιωάννης Μεταξάς λοιπόν, δειλοί ανθέλληνες, πολέμησε τον Χίτλερ, αδιαφορώντας για τις ιδεολογικές καταβολές του. Τον πολέμησε γιατί ήρθε να εισβάλλει και να κάμει εφόδους στη Γη των Αθανάτων Ηρώων και Αγίων. Εσείς, ω γιουσουφάκια τής ψευτοπεριούσιας Παγκοσμιοποίησης, εσείς που είσαστε ολόιδιοι με τούς κοτζαμπάσηδες τού Εικοσιένα και τούς κατοχικούς ελληνόφωνους δωσίλογους, είπατε ένα μεγάλο ναι στην βάρβαρη εισβολή εκεί που ο Εθνικοκοινωνιστής Μεταξάς είπε το τεράστιο Όχι που θα πει και η Ελλάς τού Λαϊκού Εθνικισμού.

Εσείς φτιάχνετε εν καιρώ ειρήνης ακόμη Άλωση, εκεί που εμείς θα φτιάξουμε Αυτοκρατορική Ελλάδα. Εσείς, εκεί που κάποτε μπουκάριζε ο κατακτητής με το όπλο στο χέρι, στέλνετε τις εισπρακτικές αρχές να βγάλουν από τα σπίτια τους Έλληνες νοικοκύρηδες με προσημειώσεις και κατασχέσεις ακόμη και για μη ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το ψευτορωμέϊκο. Κατάσχετε όνειρα και ζωές δηλαδή για «χρέη» προς τούς διεθνείς τοκογλύφους! Αυτό πως το λένε άραγε; Άλωση και προστυχιά το λένε.

Έλληνες αυτοκτονούν, γιατί μέσα στην ανεργία τους και την απώλεια τού σπιτιού τους δεν θέλουν να ζουν όπως λένε σε βάρος των φίλων τους. Φεύγουν από τη ζωή και παρακαλούν στα γράμματα που αφήνουν πίσω τους να τύχουν από την Εκκλησία χριστιανικής τελευτής. Το δε κυνήγι των μαγισσών σε βάρος Εθνικιστών στρατιωτικών που κατέχουν εθνικά σύμβολα συνεχίζεται αμείωτο με κρατήσεις και διωγμούς από τις μονάδες τους.

Την ίδια στιγμή μαθαίνουμε ότι σε ελληνικά σχολεία τής κατεχόμενης Αθήνας και όχι σε κάποιο τουρκικό σχολείο, πηγαίνουν τα ελληνόπουλα εκδρομή στη Θεσσαλονίκη μας στο μνημείο Κεμάλ Ατατούρκ τού Νταβούτογλου. Δεν τα αφήνουν να επισκεφτούν το Μακεδονικό Μουσείο την ώρα που ξεπουλούν την Μακεδονία στα σκοπιανά εξαπτέρυγα τού Νεοταξισμού, αλλά τα πηγαίνουν στο ψευτοσπίτι τού αρχισφαγέα Ελλήνων. Και τούτο όταν ο Ερντογάν θέλει τη Θεσσαλονίκη τουρκική και ο Νταβούτογλου μαζί με τον εκπρόσωπο τού ΟΗΕ Ντάουνερ συναντήθηκαν στον κατεχόμενο κυπριακό τομέα, συζητώντας την τουρκοποίηση τής Κύπρου μας!

Ούτε Τζαμιά συζητάμε ούτε ενεχυροδανειστήρια στη γη τής αγιοσύνης και τής παλικαροσύνης. Ούτε σπίτια ούτε δουλειές ούτε ναούς ούτε χώματα σάς δίνουμε. Εμείς μιλάμε μονάχα με τούς Έλληνες. Γινόμαστε η Φωνή των Σοφών και των Πολεμιστών Προγόνων μας. Είμαστε η Ιερή Ασπίδα των παιδιών μας. Είμαστε και το Ανίκητο Δόρυ τής Ελληνικής Φυλής.

Τώρα θα νιώσουν άπαντες οι μισεροί τι σημαίνει Εθνικοκοινωνισμός και ελληνοκρατία. Μια ακατανίκητη φλόγα που καταπίνει βαρβάρους και ριψάσπιδες και ανοίγει το δρόμο στους Γενναίους Έλληνες. Σημαίνει την ώρα των Πιστών Ελλήνων που θα φέρουν την Ανάσταση τού Ελληνικού Γένους στην πλούσια Ελληνίδα Γη που μάς θρέφει μα και στην αλύτρωτη που μάς προσμένει. Σημαίνει φως ελληνικό στα σχολεία, στην κοινωνία, στην γεωπολιτική αυλή μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...