Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ



ΑΘΗΝΑ 17-12-2013.

Τα ελληνόφωνα μαγαρισμένα κτήνη είναι οι χειρότεροι από όλους τούς εχθρούς Ελληνισμού και Εθνικισμού. Οι καλύτεροι συνεργάτες των εχθρών μας από καταβολής κόσμου και έως συντέλειας των αιώνων, οι πεμπτοφαλαγγίτες. Αυτοί που χαϊδεύουν πλάτες οι οποίες όταν γυρνούν μπροστά, τις καρφώνουν από πίσω. Εκείνοι που κάνουν τούς Πατριώτες ενώ είναι προδότες και εκείνοι που κάμουν τους Έλληνες ενώ είναι μισέλληνες και οι ψυχές τους μαύρες.

Θέλουν λέγουν οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες, οι αρχοντοραγιάδες υπηρέτες τού σιωνιστικού νεοταξισμού, να εξορίσουν από την ελληνική κοινωνία τη φωνή τού Λαϊκού Εθνικισμού μας. Βάζουν νόμους και παρανόμους, κάνουν βήματα για την υλοποίηση των εντολών που έχουν πάρει από τον εμποράκο των εθνών για προγραφές Εθνικιστών. Από την κατεχόμενη Ελλάδα μας έως ολάκερη την ομοίως κατεχόμενη Ευρώπη.

Μάς θέλουν ισοβίως εγκλωβισμένους στο ανήλιαγο κελί τής Παγκοσμιοποιημένης Φυλακής. Αμφισβητούν με θράσος τον Πατριωτισμό τού Εθνικοκοινωνισμού μας. Εκείνοι που ανακατεύονται μέσα στην ελληνική κοινωνία για να τη διχάσουν. Εκείνοι που βάζουν ρουφιάνους με φυλλάδες, με ανθρωπιστικούς τάχα φορείς, με αντιστασιακούς τής πλάκας που γλύφουν στο σκοτάδι τούς τυράννους και κάνουν τούς αντιστασιακούς στο φως τής ημέρας.

Στα κοινωνικά και στα εθνικά μας ζητήματα διαδραματίζεται μια μεγάλη τραγωδία. Ανθρωπιστική κρίση και τεμαχισμός τής Πατρίδος είναι τα ταυτόχρονα βόλια που πέφτουν στο Κορμί τής Ελληνικής Φυλής. Νέοι Άνθρωποι, ο Ανθός και η Παραγωγική Αιχμή τού ελληνικού δόρατος χάνονται από τις αυτοκτονίες. Υπερήφανοι Έλληνες που θέλουν να πάρουν την πέτρα για να τη στύψουν και δεν ανέχονται να ζουν σε βάρος των γονιών τους και των ονείρων τους. Δεν φεύγουν από τον τόπο τους. Μάχονται και κάποιοι πέφτουν σαν πληγωμένοι κορμοί.

Είναι τα θύματα μιας μάχης με ένα βρώμικο αποτέλεσμα για το οποίο θα λογοδοτήσουν οι προδότες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας. Όμως οι Πέτρες τής Ζωής δεν πρέπει να έχουν τον σκοπό τής αυτοκαταστροφής σε καμία περίπτωση, παρά μονάχα το γκρέμισμα τού σάπιου μισελληνισμού. Αυτού τού μισελληνισμού που απαρτίζεται από ανίερα οικόσιτα τής κατοχής τα οποία κατηγορούν τούς Έλληνες που χάνονται από τα μαγκάλια ότι φταίνε οι ίδιοι που πεθαίνουν, γιατί δεν έχουν υπευθυνότητα και δεν ξέρουν να τα χρησιμοποιήσουν!

Τέρατα τής κοινωνίας, πόσο μεγάλα λάθη κάνει καμία φορά η φύση που σάς φέρνει στο δρόμο μας. Πόσο άξιοι απόγονοι τού Εφιάλτη είσαστε. Εσείς που στερείτε από τον ελληνικό λαό το σπίτι, την εργασία και το ηλεκτρικό ρεύμα, γιατί αυτό διατάζουν τα αληθινά αφεντικά σας τής μιας και μόνης πατρίδας σας. Αφεντικά σας είναι οι διεθνείς δοσατζήδες και πατρίδα σας η Παγκοσμιοποίηση. Και αφού δεν έχετε το θάρρος να το ομολογήσετε, σάς βγάζουμε εμείς οι Εθνικιστές, οι Πρόμαχοι τού Αίματος και τής Φυλής, το σκουφάκι που έχετε κατεβάσει έως τα μάτια.

Οι παραδουλεύτρες τού αντισυνταγματικού τόξου έχουν ακροβολιστεί και ρίχνουν πανταχόθεν τα δηλητηριώδη βέλη τους. Ανοίγουν κουβέντες με τούς διεκδικητές ελληνικής γης σε διμερείς και σε ψευτοσυμμαχικές συσκέψεις, όταν οι γενίτσαροι των Σκοπίων διαθέτουν ελληνόφωνο κόμμα στην ελληνική επικράτεια. Είναι αυτοί οι θρασείς τύποι που άφησαν πίσω τους οι κομιτατζήδες συνεργάτες των μαρξιστών για να μάς λένε πως η Ελλάς είναι ανύπαρκτο τάχα και φαντασιακό Έθνος. Πως δεν έχουμε τάχα σχέση με την Αρχαία Ελλάδα και πως μάς ελευθέρωσαν το Εικοσιένα οι ψευτοσύμμαχοι!

Αυτά τα ψεύδη δεν τα ακούμε πρώτη φορά. Είναι τα ίδια ψεύδη που διαδίδει η «κουλτούρα» τής ψευτοδιανόησης και οι γραικύλοι πολιτικάντηδες τής Αριστεράς και όχι μόνο σε πολιτικές συζητήσεις και ελληνικά σχολειά. Είναι όλοι μαζί οι συνωστισμένοι τής ψευτοδημοκρατίας που μέσα από τις επαφές τους σε Εσπερία και Γερμανία γυροφέρνουν τον ακρωτηριασμό τού Έθνους στις αυλές τού αιώνιου εχθρού. Σοσιαλφιλελεύθεροι με τις σύνθετες ονομασίες και τις συναλλαγές με τον εχθρό σε Κύπρο, Αιγαίο και Θράκη, μαζί με τα αριστερά τους εξαπτέρυγα.

Και έτσι οι λύκοι εισβάλλουν από παντού. Στα ελληνοαλβανικά σύνορα ως λαθρέμποροι τού λευκού θανάτου για να σκοτώσουν ελληνόπουλα και αμύντορες Έλληνες αστυνομικούς. Στα τραπεζιτικά φόρα που όταν δεν παίρνουν ελληνικά σπίτια, κάνουν μαζώξεις με καλεσμένους «Μακεδόνες» συναδέλφους τους. Στην Κύπρο όπου οι Τούρκοι εισέβαλλαν με τον πλεούμενο ερευνητικό τους Βάρβαρο και τον πολεμικό τους στόλο, ζητώντας πόλεμο για την αρπαγή μαζί με τον Νεοταξίτη τού Ευλογημένου Οικοπέδου Ελλάς.

Ισοπέδωση τής Πέμπτης Φάλαγγας. Ξεδόντιασμα των λύκων. Σπάσιμο των οικείων μα και των βαρβαρικών βελών που έρχονται. Διότι θα μείνουν στο δρόμο και θα παταχθούν ολοκληρωτικά. Είναι η Ενωμένη, Πιστή, Καθαρή, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα ετούτο το Θείο Δώρο που έρχεται για να πετύχει περιφανή νίκη.

Τα κελιά χάνονται από προσώπου γης και ο φωτεινός ήλιος τής Πατρίδος μας ξεχύνεται, δίνοντας ζωή στην κοινωνία και ορμή ασίγαστη στο Έθνος. Η εξουσία ανήκει στις επαναστατημένες εθνικιστικές συνειδήσεις και η γεωπολιτική μας αυλή κι αυτή Μεγάλη Ελλάδα είναι. Και ο Στρατός μας έτοιμος κι αυτός. Το χρυσοφόρο ξημέρωμα τού Ανέσπερου Εθνικισμού μας ροδαλίζει τον γαλανόλευκο ουρανό. Ζήτω η Νίκη!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...