Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ



ΑΘΗΝΑ 16-12-2013.

Κλέφτες και δολοφόνοι έχουν εισχωρήσει από χρόνους πολλούς μέσα στο Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής και μάς γυρεύουν να τούς δώσουμε ό,τι τυχόν έχει απομείνει ελληνικό. Να υπομείνουμε κιόλας το τέλος τού Ελληνισμού με βουβαμάρα και υποτέλεια.

Έτσι λοιπόν, μέσα σε μια βουβή και μοιραία Πολιτεία μάς δείχνουν οι κατακτητές ποιος διοικεί αυτήν, τις ζωές μας, τα υπάρχοντά μας, τα εδάφη μας. Όχι λένε, δεν σάς ανήκουν τα χώματα με τις μνήμες και τα αίματα που πατάτε. Ανήκουν στην νέα διοίκηση και τούς νέους πολίτες που σάς φέρνουμε. Δυστυχία, τρόμος και ακρωτηριασμός, το καθεστώς των μολυσμένων κτηνών τού νεοταξισμού, ελληνόφωνου και ξωμερίτικου.

Εμείς όμως, παιδιά δοξασμένων μα και δύσκολων καιρών, είμαστε βαθιά ποτισμένοι με τα Ιδανικά τού Αιώνιου Ελληνισμού. Με πρώτο απ’ όλα τα ιδανικά πως ο Θεός που μάς μοίρανε με μοίρα καλή να γεννηθούμε Έλληνες έπλασε τούς προγόνους μας που πήραν απόφαση να τιμούν τα Πάτρια. Η Πατρίδα μου λοιπόν ανήκει στα παιδιά της. Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες που τιμούν τη ζωή, το ψωμί και τη λευτεριά τους. Και ζωή μας είναι να βαστούμε Καθαρή και Ισχυρή την Ελλάδα και την αξιοπρέπειά μας.

Οι πολιτικές εξελίξεις έρχονται καθημερινά να πείσουν και τούς πλέον δύσπιστους για το ποιος διοικεί τη χώρα μας. Και την γλυκιά αγαπημένη Χώρα τού Φωτός τη διοικούν οι δυνάμεις τού σκότους, τρομολάγνοι γυρολόγοι που κινούν τούς προδότες τού κράτους και τού παρακράτους τής κατοχής. Με τις φυλλάδες τής Εσπερίας να διατάζουν τούς νεοκοτζαμπάσηδες να βγάλουν παράνομο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα πριν καταπέσει το ψεύτικο σε βάρος του κατηγορητήριο.

Να σου λοιπόν στο λεπτό πως ήρθαν οι έφοδοι στα σπίτια Εθνικιστών βουλευτών με τη γέννηση τού τρόμου για τις οικογένειές τους και την πλήρη έλλειψη σεβασμού ακόμη και στην αγέννητη ελληνική ψυχή. Επίθεση στον ελληνισμό μας ακόμη και μέσα από την κοιλιά τής μάνας του. Εδώ τα ελληνόπουλα πάνε νηστικά στα σχολεία και η θέρμανση δεν έχει ακόμη μπει σε λειτουργία μέσα στις αίθουσες που θα έπρεπε να ανθεί η αγάπη και η γνώση για Χριστό και Ελλάδα!

Ο φόβος επιστρατεύεται για να φυλάει τα έρημα. Και ο τρόμος για να «συνετίζει» τούς Μαχητές τής Πατρίδος και των Δικαίων της. Μάθαμε πως οι κουκούλες τού Συστήματος απειλούν με ανακοινώσεις και διαδίκτυα έναν δικηγόρο που τόλμησε να υπερασπιστεί έναν Εθνικιστή με δολοφονία. Το δε κυνήγι των μαγισσών σε βάρος τού Εθνικού Φρονήματος συνεχίζεται ασταμάτητα. Να μάς βάλουνε στις κατακόμβες τής Παγκοσμιοποίησης λοιπόν θέλουν, αυτό είναι το μέλημα μισελλήνων και ψευτοπροστατών.

Όμως η Πατρίδα μας χάνεται. Χάνεται όχι μόνο από τις πράξεις τού παγκοσμιοποιητή εμποράκου, αλλά και από τούς ελληνόφωνους πολιτικούς του αντιπροσώπους. Την αληθινή εγκληματική συμμορία τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας που καλωσορίζει το κακό.

Κι έτσι φτάνουμε στην αποτρόπαια εικόνα να καίγονται σπίτια αδελφών μας, γιατί έχουν αντικαταστήσει τη θέρμανση με κεριά και μαγκάλια ελλείψει ρεύματος. Φτάνουμε στο σημείο να αγανακτούν συμπατριώτες μας και να βγάζουν μαχαίρια έναντι τής καθεστωτικής αδιαφορίας. Φτάνουμε στο σημείο να πηγαίνουμε να ανάψουμε ένα κεράκι στην Εκκλησιά και να βλέπουμε σάρκα από τη σάρκα τής Φυλής μας να ζητά όντας άστεγος λίγα χρήματα για το ψωμί του.

Ματώνει η καρδιά. Θολώνει ο νους. Και η οργή γρήγορα κάνει παρέα στα πρώτα συναισθήματα. Βγήκε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός των νεοκομιτατζήδων σε φυλλάδα τής Εσπερίας κι αυτός για να ζητήσει λέει την επέμβαση των προσωρινών Μεγάλων Δυνάμεων, των αρχοντοδούλων τού Νεοταξισμού δηλαδή, προκειμένου να οδηγήσουν την Ελλάδα μας σε μια οδυνηρή ήττα. Να οδηγηθούμε στην αποδοχή μιας γρήγορης κοινής «λύσης» για το ιερό μας όνομα τής Μακεδονίας που πάνε να το κλέψουν μαζί με εδάφη μας οι κλέφτες ελληνικών εδαφών και σιωνιστικά αθύρματα.

Σάς γελάσανε λύκοι. Κι αν μπήκαν ως τσοπάνηδες μέσα στην Ιερή Μάνδρα κλέφτες ψυχών και συνειδήσεων, τώρα θα βγείτε όλοι μαζί κλοτσηδόν από το Ιερό Άβατο τού Ελληνισμού, από την Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα που πάλι Μεγάλη θα γενεί.

Πολύ Πίστη σε Θεό και Ελλάδα. Πολύ αλληλεγγύη στα αδέρφια μας, ένας ελληνικός λαός μια μεγάλη αγκαλιά. Μια Νέα Παλιγγενεσία φέρνουμε. Έλληνες με καρδιά Ανίκητου Πολεμιστή. Πορευόμαστε για τη δημιουργία μιας Καθαρής και Εθνικιστικής Ελλάδος. Μονάχα αυτά είναι που χρειαζόμαστε για να γενούμε Αυτάρκεις, Άνθρωποι, Δυνατοί, Έλληνες.

Πετούμε όλα τα ξωμερίτικα μακριά. Βαστούμε τις Παραδόσεις μας. Παίρνουμε στα χέρια μας τα κλειδιά που οδηγούν στις θύρες τής Φυλής μας. Αγαπούμε τον Έλληνα που προσπάθησαν να μάς κάνουν να πιστέψουμε πως δεν υπάρχει. Σκορπούμε φως και γνώση ελληνική που μάς φέρνει στα μονοπάτια τού Ελληνισμού. Σκάβουμε τη γη μας. Και το κάνουμε για δύο λόγους. Για να μάς θρέψει. Και για να πάμε τα σύρματα των συνόρων εκεί που στενάζει αδούλωτος Έλληνας.

Παίρνουμε πίσω την Πατρίδα μας Επαναστατικά και Ελληνικά. Το χρωστάμε στους Μεγάλους Νεκρούς μας και στους Αγέννητους Έλληνες. Κι εμείς οι Εθνικιστές δεν ξεχνούμε ποτέ τα χρέη μας στη Φυσική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...