Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 12-12-2013.

Τα αποκαλυπτήρια των φθονούντων το Έθνος μας και η ατσάλινη θέληση τού Εθνικισμού μας φέρνουν τη δικαιοσύνη στα κοινωνικά και τα εθνικά μας ζητήματα. Είναι μια δικαιοσύνη που θα έρθει με σκληρό και αμείλικτο τρόπο να επιβληθεί επί των κεφαλών εκείνων που δημιούργησαν ρωγμές στον εθνικό μας κορμό και πληγές στο σώμα τής Ελληνικής Φυλής.

Η αλαζονεία πετάει τη σκούφια από πολλούς υποκριτές. Η αστική κοινοβουλευτική τυραννία ομολογεί δια πράξεων μα και δηλώσεων το απεχθές και ομοούσιο πρόσωπο που διαθέτει, ανεξαρτήτως των ψευδών ιδεολογικών διαφορών. Πληρώνουμε λίγο φόρο ως λαός και οι πολλοί σηκώνουνε τα βάρη των λίγων που δεν πληρώνουν. Και πρέπει να μείνουμε στην ασφαλή αγκαλιά τού νεοταξικού πύθωνα με τα ευρώ και τα μνημόνια.

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ διά των κυρίως πολιτικών τους εκφραστών συμφωνούν και ομονοούν βάζοντας τούς δήθεν εσωκομματικούς διαμαρτυρόμενους στην άκρη. Το κομματικό φλερτ οδεύει σ’ έναν κυβερνητικό «γάμο» με πολύ αίμα για τον ελληνικό λαό, πράμα που δεν θα τελεσφορήσει ωστόσο. Δικοί τους άνθρωποι οι πολιτικοί δολοφόνοι, δικοί τους άνθρωποι και οι μεγαλοοφειλέτες χορηγοί τού καθεστώτος. Κι όταν οι πολλοί αφήνονται να πληρώνουν ανύπαρκτα κρίματα, αυτό είναι πολιτικό έγκλημα και εσχάτη προδοσία.

Μάς λένε πως είναι ένοχοι. Κι εμείς λοιπόν θα τούς δικάσουμε και θα τούς καταδικάσουμε. Το λαϊκό και εθνικιστικό ποτάμι με την γεμάτη πάθος ορμή του θα καθαρίσει όλες τις βρωμιές που μάς περιβάλλουν και θα πνίξει εκείνους που βάζουν σε πλειστηριασμό την Πατρίδα. Η Δικαιοσύνη τού Έθνους θα επιβληθεί σε ολοκληρωτικό βαθμό, κλείνοντας τις οδούς διαφυγής αλλά και ανάκαμψης τού καθεστωτικού μισελληνισμού και τού παγκοσμιοποιητή τυράννου.

Έχουν βυθίσει στην απελπισία και στο σκοτάδι χιλιάδες ελληνικές οικογένειες. Έχουν γεμίσει την ελληνική κοινωνία εισβολείς με το ένδυμα τού γυρολόγου για στρατιωτική στολή. Κάνουν τα πάντα για να βρεθούμε έκθετοι στις λόγχες των γειτονικών βαρβάρων, όταν το πολεμικό προσκλητήριο των καιρών έχει φτάσει σε όλους τούς παραλήπτες του. Προσημειώνουν σπίτια και εδάφη για να μάς κάνουν ρακένδυτους και για να κάμουν διαμελισμό τής Πατρίδος τα ξένα αφεντικά των γραικύλων πολιτικάντηδων.

Όμως οι Έλληνες παραμένουν γερά δεμένοι με τις ρίζες τους. Είναι γεροί κορμοί που, αν και πληγωμένοι, στέκουν ακλόνητοι στη θέση τους. Στην Ορθή Πίστη ενάντια στα τουρκικά Τζαμιά. Στην Ιερή Πατρίδα ενάντια στους δοσατζήδες που έρχονται για να πάρουν το μερτικό από τούς πλούσιους χυμούς τής γης και των νερών μας.

Είδαμε την Ιταλία να ζητάει από την χαϊδεμένη των ψευτοσυμμάχων Τουρκία να συμμαζευτεί στα ανοικτά τής Κύπρου. Και τον Ρώσο να ετοιμάζεται να φέρει επισκευές πολεμικών σκαφών και πολεμικό στόλο στα ναυπηγεία και το Αιγαίο μας.

Ο Άγιος Θεό μας είναι πάντα Ζωντανός και Παρών στις εξελίξεις και τον Γολγοθά που τραβάει η αγαπημένη Του Ελλάδα. Και οι δικές μας πιστές καρδιές είναι ορθάνοικτες. Το προσκλητήρι έχει φτάσει και στα δικά μας χέρια. Η θέλησή μας ατσάλινη.

Η χαρά που πλημμυρίζει τα στήθη μας άγρια. Η προετοιμασία ιεροπρεπής. Ετοιμοπόλεμοι να πετάξουμε τα ανθελληνικά όρνεα από τον θρόνο τής Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος που έχουν σφετεριστεί. Αυτή την αληθινή σταυροφορία τής Κραταιάς Ελλάδος θα την κάνουμε όλοι μαζί. Γιατί η Βασίλισσα είναι μονάχα μία και την λένε Ελλάδα.

Η κοινωνική αλληλεγγύη θα ξεσχίσει την αλαζονεία και ο πατριωτισμός την προδοσία. Εκεί που ξεφύτρωσαν η απιστία και η βαρβαρότητα θα αναγεννηθούν τα προσκυνήματα και τα Κάστρα τής Φυλής που έως σήμερα μάς κοιτάζανε με προσμονή και νοσταλγία. Τα εγκαταλελειμμένα εργοστάσια και τα χωράφια θα βάλουν μπρος τις μηχανές τους και θα είναι μονάχα ελληνικές. Και εκεί που τα ελληνικά όπλα αμύνονται παθητικά, θα δώσουν πολύ πόνο και φωτιά στους κλέφτες των ελληνικών πατρίδων.

Είναι η δική μας Φυσική Ελλάς που έρχεται. Εκείνη η Αληθινή Πατρίδα που την ονοματίζουν τα πολιτικά μαντρόσκυλα τής Παγκοσμιοποίησης «ακραία» και «εγκληματική». Ποιος Έλληνας μωρέ με λεβέντικη ψυχή και αγάπη για τον Άγιο Τόπο μας δεν θέλει να δει τα ποθούμενα να παίρνουν σάρκα και οστά; Ποιος Έλληνας θέλει να τού πετσοκόβουν σάρκα και γη; Η Ελλάς λοιπόν ανήκει σε κείνους που κάμουν τα όνειρά τους και την αποστολή τού Γένους μας στρατηγικό σχέδιο και πράξη. Η δική μας Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς δεν έχει θέση για τούς μακελάρηδες τής Φυλής μας.

Ερχόμαστε με πάθος ορμητικό και γαλήνια ελληνική ψυχή. Είμαστε η Φωνή των Πατέρων μας. Είμαστε το Κοφτερό και Αλύγιστο Σπαθί των Ηρώων μας. Είμαστε Κατακτητές τής Ζωής μας. Και η Ζωή μας είναι η Τίμια, η Ηθική, η Επαναστάτισσα και Πλέρια Μεγάλη Ελλάδα. Η Αγία και Νικήτρια Ελλάς στο Εργαστήρι και στο Πεδίο τής Τιμής. Είμαστε Ελεύθεροι, είμαστε Εθνικιστές, είμαστε Έλληνες Πολεμιστές. Δεν παζαρεύουμε τίποτα και ήρθαμε να πάρουμε τα πάντα.

Δεσμωτήρια και προσωρινά σύνορα θα καούν. Και μέσα στην ιερή πυρά θα καεί και η σαπίλα. Έλληνες στο τιμόνι τής Φυλής και μέγα ποθούμενο στα νερά μας. Ζήτω ο Άγιος Θεός μας. Ζήτω η Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...