Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

OI ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο Φόβος είναι απλώς μια σκέψη που προκαλεί μια σημαντική αντίδραση. Οι λέξεις και η επιτυχημένη χρήση τους μπορούν να καταστρέψουν τα πάντα γύρω μας.
Ο θετικός διάλογος με τον εαυτό μας απελευθερώνει ενδορφίνες και σερατονίνη στον εγγέφαλό μας οι οποίες στη συνέχεια κυκλοφορούν σ ολόκληρο το σώμα και μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα. Όταν όμως κάνουμε αρνητικό διάλογο παύουν να εκρίνονται.
Για να έχουν αποτέλεσμα οι δηλώσεις μας πρέπει:
1. Να είναι θετικές
2. Να λέγονται με πάθος
3. Να λέγονται στον παρόντα χρόνο
4. Να είναι εφικτές και να τις πιστεύεις
5. Να έχουν προσωπικό χαρακτήρα
Οι θετικές δηλώσεις λειτουργούν με την επανάληψη και πρέπει καλύτερα να τις γράφουμε. Το μυστικό είναι ότι πρέπει να έχουμε τα κατάλληλα συναισθήματα. Όταν εξακολουθεί και το 2013 τα πράγματα να μην αλλάζουν, αυτό σημαίνει ότι ο τρόπος σκέψης μας εξακολουθεί να είναι ο ίδιος.'Οτι και αν έρχεται στη ζωή μας το προκαλούμε με τις σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας. Η ζωή μας είναι αυτό που σκεφτόμαστε. Ότι υπάρχει στο μυαλό μας αυτό προσελκύουμε.
'Οταν επιλέγεις μια συμπεριφορά γεμάτη αγάπη εξαφανίζεις τον φόβο.
Όπου και αν βρισκόμαστε σε ολόκληρο τον πλανήτη, λειτουργούμε με έναν νόμο. Τον νόμο του παρατηρητή. Είναι νόμος που τον θέτουμε σε λειτουργία και εφαρμογή. Η θετικότητα και η αγάπη φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...