Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ο ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ



ΑΘΗΝΑ 9-10-2013.

Η αστική κοινοβουλευτική «δημοκρατία» έκαμε επίθεση λάσπης διαρκείας ενάντια στο Εθνικιστικό Κίνημα με σκοτεινές μαρτυρίες και μεγάλα ξηλώματα θεσμικών θεματοφυλάκων τής Πολιτείας. Πυροβόλησε πολιτικά το Ελληνικό Εθνόσημο και την Ελληνική Σημαία. Νομοθετεί την ποινικοποίηση τού Φυλετικού Συναισθήματος και τής Εθνικής Συνείδησης. Καταδικάζει τον υποτιθέμενο ένοχο άνευ βήματος απαντήσεως αυτού.


Αυτή η ανίερη και εξόχως αντεθνική συμπεριφορά είναι ο ορισμός τής μαύρης προπαγάνδας. Είναι η κατάχρηση εξουσίας και η μονομερής χρήση των επικοινωνιακών μέσων για τη σαθρή «ενημέρωση» τού λαού και τη διαστρέβλωση τής πραγματικής αλήθειας. Αλλά από τη στιγμή που τα μέσα επαφής Πολιτείας και Πολιτών έχουν καταληφθεί από τούς εχθρούς των Ελλήνων Πολιτών, είναι προφανές ότι οι εκλογές είναι αχρείαστες, κακόγουστο αστείο και όπλο τού νεοταξικού μισελληνισμού.

Κι όμως, οι ντόπιες θεραπαινίδες τής ψευτοπεριούσιας παγκοσμιοποίησης, ενώ διαδίδουν κατά διαστήματα πως θέλουν εκλογές, τις ναρκοθετούν για να μην μπορούν οι Έλληνες Εθνικιστές να προκαλέσουν προσφυγή στο λαό είτε δια παραιτήσεων είτε άλλως πως. Κι αυτό είναι σημείο τής ελεεινής μαύρης προπαγάνδας, αφού τις εκλογές τής δυτικόστροφης δημοκρατίας τους και δεν τις θέλουν και τις φοβούνται. Επιπλέον δεν τις θέλουν και για έναν ακόμη λόγο. Διότι έχουν διαταχθεί από τον σιωνιστικό νεοταξισμό να διαλύσουν πρώτα την Ελλάδα και μετά να πάνε σε εκλογές δίχως τούς Εθνικιστές.

Ποιοι είναι άραγε αυτοί που χάρηκαν για την δίωξη τού Εθνικισμού και επομένως τού Ελληνισμού; Σιωνιστές και Ψευτοευρωπαίοι και Τούρκοι και Σκοπιανοί και Αλβανοί και ολάκερη η παγκόσμια νεοταξική συμμορία μαζί με την συμμορία τού «συνταγματικού» τόξου. Και ποια είναι τα μέτρα που προωθούνται στην οικονομία και οι προοπτικές στα εθνικά μας ζητήματα; Αυξήσεις φωτιά σε ΔΕΚΟ και Μεταφορές, νέα χαράτσια, νέες μειώσεις αποδοχών, νέο δυσμενές ασφαλιστικό, νέοι φόροι στα ακίνητα, χαράτσι στο εμφιαλωμένο νερό. Ατελείωτο ξεπούλημα Ενέργειας, λιμανιών, αεροδρομίων, νησιών, δημόσιων έργων, δημόσιων υπηρεσιών.

Και στα εθνικά ζητήματα έχουμε διαρκείς υποχωρήσεις και εχθρικές εισχωρήσεις. Τούρκοι πράκτορες εισέρχονται σε απαγορευμένες περιοχές ύψιστης σημασίας για την Εθνική μας Άμυνα και οι Σκοπιανοί ζητούν από κοινού με τούς Οηέδες ψευτοσυμμάχους γρήγορη μακεδονοποίηση των Σκοπίων. Στην Κύπρο το ψευτορωμέϊκο αναγνωρίζει τουρκικά δικαιώματα και κοινότητες στην Κύπρο μας. Και τα προσκυνήματα στο παγκόσμιο αφεντικό τού κατοχικού καθεστώτος πάνε και έρχονται.

Ιδού λοιπόν το σκοτεινό πρόσωπο τής ανθελληνικής προπαγάνδας ενός κράτους που προσποιείται πως είναι ελληνικό, ενώ μισεί ξεκάθαρα το Ελληνικό Έθνος. Στην πολιτική η προπαγάνδα είναι αναπόσπαστο τμήμα τής όλης διεργασίας. Προπαγάνδα κάνουν οι πάντες. Οι πολιτικοί όταν βγάζουν λόγους και αποφάσεις. Οι δημοσιογράφοι όταν ενημερώνουν είτε ελεύθερα είτε σε διατεταγμένη αποστολή. Και άπαντες οι χρήστες τού γραπτού και προφορικού λόγου από την τεχνολογία και την κοινωνία έως τα σχολεία.

Το ζήτημα είναι αν αυτή η προπαγάνδα είναι λαϊκή ενημέρωση και λόγος αληθείας υπέρ τού έθνους και τού λαού ή αν είναι λαϊκή παραπληροφόρηση και λόγος ψεύδους για τον αφανισμό έθνους και λαού. Ο Εθνικιστής είναι ένας γνήσιος Προπαγανδιστής που εργάζεται αγόγγυστα και ακούραστα για να φτάσει ο λόγος τής Ελληνικής Φυλής σε κάθε γωνιά τής Ελληνικής Πατρίδος. Είναι εκείνος ο Αγωνιστής που διασπάει τα τείχη τής σιωπής και τής υποταγής και εξαπλώνει την Φωνή και την Έγερση τής μιας και μόνης Ιδέας, τής Ελληνικής Ιδέας.

Οι θέσεις τού Έλληνα Προπαγανδιστή δεν υπηρετούν τον ξένο παράγοντα, όποια στάση κι αν έχει αυτός ο παράγοντας έναντι τής Πατρίδος μας, αλλά την κοινωνία και το έθνος το ελληνικό. Μια Κοινωνία δικαίου, ηθικής και ανάπτυξης. Και ένα Έθνος ασφαλές, αμιγές και ισχυρό. Ο Εθνικιστής είναι η Φωνή τού απλού λαού που ανάβει την φλόγα τής Πίστης και σηκώνει ψηλά την Ελληνική Σημαία. Είναι ο σύντροφος, ο γονιός, ο εργάτης, ο πολεμιστής, ο αφηγητής τής πανώριας Ελλάδος που αποτελεί το ποίημα τής πλάσης στο διηνεκές.

Είμαστε λοιπόν κήρυκες και σαλπιστές μαζί τού καλού καιρού και τού χαλασμού. Εκείνοι που λέμε πως η προσήλωση στα νάματα και η πειθαρχία στις Εντολές τού Ελληνισμού είναι το ελιξίριο τής αιώνιας νεότητας τού Γένους μας και η ασφαλής οδός αυθυπαρξίας και ελευθερίας μας. Είμαστε τα ταξιδιάρικα πουλιά που λαλούν πως η Ελλάς θα υπάρχει όσο παραμένει Έθνος με δυνατές ορμές και πάθος να χρωματίζει με χρώμα ανεξίτηλα γαλανόλευκο κάθε γη που πατεί.

Ο Έλλην Εθνικιστής δίδει δυνατή μαρτυρία για το Έθνος του και το περιβάλλον που το γυροφέρνει ακόμη κι αν χρειαστεί να καταστεί ο ίδιος ένας ακόμη Εθνομάρτυρας στην μεγάλη στρατιά των Ηρώων τής Φυλής μας. Όταν ο Προπαγανδιστής τού Ελληνισμού κάμει την πορεία του προς το λαό, αναμειγνύεται μαζί του και αναβαπτίζεται, καθιστάμενος άνθρωπος πέραν τού φυσιολογικού.

Αποκτάει υπερφυσικές και μεταφυσικές διαστάσεις. Γιατί εκείνη τη στιγμή γίνεται Απόστολος Χριστού και Ελλάδος. Και γιατί η κλήση είναι σαφής. Να γράψουμε λαμπρή ιστορία. Να φτιάξουμε μια Νέα Ελλάδα. Να σπάσουμε τις φυλακές που σηκώσανε για να βάλουν μέσα Πατρίδα και Λαό. Να γίνει ο Έλλην νοικοκύρης στα υπάρχοντά του, στα δικά του χώματα. Και η Ελλάς κυρίαρχη πηγή ζωής στην οικουμένη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...