Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑ


ΑΘΗΝΑ 8-10-2013.

Υπέταξαν οι παγκόσμιοι επικυρίαρχοι τα έθνη, αναθέτοντας τις τύχες τους σε χέρια ανόμων. Ενέδυσαν την ανάθεση τής δοτής πολιτικής εξουσίας με πολίτευμα που το ονόμασαν υποκριτικά δημοκρατία, από την κατευθυνόμενη ψήφο που δικοί τους άνθρωποι ελέγχουν και πλάθουν.

Φόρτωσαν στις πλάτες των λαών τούς πολέμους τούς δικούς τους με την ενοχοποίηση τού Εθνικισμού και έκαμαν τούς συμμαχικούς σχηματισμούς τους για να καταργήσουν τα έθνη με την βρώμικη εξουσία τής παγκοσμιοποίησης.


Ενοχοποίησαν το Εθνικό Συναίσθημα με πλαστές και κατευθυνόμενες αιτιάσεις με το πέρας τού τελευταίου μεγάλου πολέμου και έστησαν όλες τις αδερφικές τάχα έριδες στην Πατρίδα που μισούν περισσότερο όλων των άλλων, την Ελλάδα.

Στρέψανε διεθνιστικά και βαρβαρικά όπλα για να στερήσουν την εθνική αποκατάσταση στο Έθνος των νικητών που το κυβέρνησαν και το κυβερνούν ίσαμε τώρα κατά πλειοψηφία ηττημένοι και προδότες. Όμως το Έθνος ζει ακόμη. Και η Ελλάδα υπάρχει έστω και ματωμένη.

Ωστόσο ο ψευτοπεριούσιος Νεοταξισμός θέλει να φτάσει στο θρόνο τής Παγκοσμιοποίησης. Θέλει να αρπάξει παγκόσμια εξουσία ενώνοντας τα έθνη και φέρνοντας τις φυλές σε κοινή κοινωνία και τέλεια επιμειξία. Αυτή είναι η αποστολή των διεθνών ειρηνευτικών και διαμεσολαβητικών οργανισμών. Να μην χυθεί τάχα αίμα αλλά να υπάρξει παγκόσμια συμπόρευση.

Και έρχονται οι ευρωπαϊκοί λαοί κοντά. Και έρχονται λαθραίοι επιβήτορες στα ευρωπαϊκά έθνη με πρώτο θύμα το δικό μας. Και ήρθαν κοινά νομίσματα, νέα σύνορα, νέες «χώρες», νέα «ιστορία», διαθρησκευτικοί διάλογοι. Όμως το αίμα συνέχισε να ρέει. Μονάχα που τούτη τη φορά το είπαν αποκατάσταση δημοκρατίας.

Στην Πατρίδα μας εμφανίστηκαν όλα τα συμπτώματα τής Παγκοσμιοποίησης. Το κράτος, όπως και πολλά άλλα κράτη, απέτυχε στα δημοσιονομικά και την ανάπτυξη για να μπει στην προστασία και τη δούλεψη τού διεθνή τοκογλύφου. Εκείνου τού μοχθηρού τύπου που ανταλλάσσει τον βρώμικο παρά με σάρκα. Με τη διαφορά ότι η «αποτυχία» είναι στην πραγματικότητα η επιτυχία των γραικύλων πολιτικάντηδων που φάγανε και τρώνε τον πλούτο τού Έθνους.

Ήρθαν ακόμη στα μέρη μας και στρατοί παλαιότερα και διαμεσολαβητές στις μέρες μας και ταραχές στημένες από κατσαπλιάδες. Με αποτέλεσμα να χάσουμε εθνικά εδάφη από αυτούς τούς ψευτοσύμμαχους και τούς βάρβαρους γείτονες που μάς ζητούν σήμερα να τούς δώσουμε και τα εναπομείναντα εδάφη μας. Να το κάνουμε γιατί έχουν και οι Σκοπιανοί εθνικές τάχα ευαισθησίες και για να λυθούν οι διαφορές «ειρηνικά».

Μάς ζητούν νέα σύνορα, μάς φέρνουν νέους δωσιλογισμούς σε βάρος Μακεδονίας και Κύπρου, μάς φτιάχνουν ψεύτικη ιστορία στα σχολεία που καταργεί το Ελληνικό Έθνος, μάς βρίζουν την Ορθοδοξία. Ζητούν πολλοί επίορκοι Πατρίδος και Πίστης να βάλουμε τη Φυλή μας να μαλώσει με τον Ορθό Λόγο, όταν συνευρίσκονται πολιτικοί και θρησκευτικοί «άρχοντες» με συναδέρφους τους ξένων και μισελληνικών δογμάτων. Και για να είναι σίγουροι πως θα υποταχθούμε, πολεμούν το Εθνικιστικό Κίνημα και ζητούν νέο συμμοριτοπόλεμο.

Το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δεν πρόκειται να επιτρέψει τον αφανισμό τής Ελληνικής Φυλής δια τής απορροφήσεώς της από έναν κακώς εννοούμενο κοσμοπολιτισμό. Δεν θα ανταλλάξουμε τον λαό μας, τον πολιτισμό μας και την πατρίδα μας με μια κακοπλασία που εχθρεύεται τον Θεό, τον Άνθρωπο και τον Πολιτισμό.

Ο μεγάλος διανοητής τού Ελληνισμού Ίων Δραγούμης παρατηρούσε εύστοχα: «Ναι, το βλέπω πως η Ευρώπη ενώνεται, πως τα έθνη και οι φυλές ζυγώνουν η μία την άλλη. Αλλά εγώ είμαι ένας και εγώ θα ακουμπήσω επάνω στους γύρω μου ανθρώπους. Και αυτοί είναι οι Έλληνες».

Κανείς άνθρωπος δεν είναι ελεύθερος να έχει δική του βούληση αν δεν γνωρίζει την δική του πατρίδα και την ιστορία της. Κανείς άνθρωπος δεν είναι άνθρωπος και κανείς Έλληνας δεν είναι σωστός Έλληνας αν δεν σέβεται την Πίστη των Πατέρων του και δεν γνωρίζει τι σημαίνει Ελληνικό Αίμα.

Ο Έλληνας οφείλει να γνωρίζει ποιοι θυσιάστηκαν γι’ αυτόν ώστε να φύγουν από τα χώματα τα δικά του και των παιδιών του δουλείες αιώνων. Και ακόμη να γράψει βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό του πως πρέπει διαρκώς να διανοείται, να εργάζεται και να πολεμά ώστε όχι απλώς να μην συμβούν τα ίδια αλλά για να γίνει ο ίδιος Ισχυρός που θα επιβάλλει Δίκαιο Ελληνικό. Διότι κι αυτή ακόμη η ανάπτυξη που μάς λένε θέλει ρωμαλέο και αποφασιστικό τον Ελληνισμό. Αυτόβουλο και ακέραιο.

Η Ελληνική Φυλή έδωσε κανόνες συμπεριφοράς και κώδικες συνεννοήσεως στην παγκοσμιότητα. Δεν είμαστε εμείς που χρωστάμε στην Παγκόσμια Κοινότητα. Η Παγκόσμια Κοινότητα είναι αυτή που χρωστάει στην Ελληνική Φυλή. Το δε Ελληνικό Έθνος, όπως κάθε γερό έθνος, ορίζει τα εδάφη και την προσωπικότητά του στηριγμένο στις δικές του Παραδόσεις, στις δικές του Ικανότητες, στο Αίμα τής Ράτσας του που προσδιορίζει την δική του Μοναδικότητα και την Φυλετική του Συνέχεια.

Δεν τυγχάνουν όλα τα έθνη να έχουν την ίδια προσφορά και ευρωστία. Αλλά αν υπάρχουν έθνη που θέλουν να αυτοκτονήσουν με εσωτερικά μακελειά και μπασταρδέματα, η Ελλάς δεν θα το ανεχθεί και δεν θα το πράξει. Γιατί εμείς αποφασίσαμε να μείνουμε Πιστοί Έλληνες και να φτιάξουμε Μεγάλη και Εθνικοκοινωνική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...