Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ



ΑΘΗΝΑ 7-10-2013.

Ζούμε σ’ έναν ευλογημένο τόπο με ιερή αποστολή και καταραμένους ταγούς στην εξουσία. Βιώνουμε την μεγαλύτερη ευτυχία τού να είσαι Έλλην, δηλαδή φωτισμένος άνθρωπος που μεταδίδει φιλότιμο, πολιτισμό και πίστη Θεού και Πατρίδος. Κι όμως, αντί να ευγνωμονούμε αυτήν την καλή μοίρα που έχουμε λάβει άνωθεν για να κρατήσουμε το μέτρο και την αρμονία στην πρώτη γραμμή τής πλάσης, έχουμε αφεθεί στην βαρβαρότητα εκείνων που ζουν μονάχα για να καταστρέψουν τη Φυλή μας.

Έλεγε ο σοφός Θαλής ο Μιλήσιος: «Ευγνωμονώ τοις Θεοίς διότι εγεννήθην Έλλην κι όχι βάρβαρος». Εννοούσε πως αισθανόταν την μέγιστη ευτυχία να γεννηθεί μέσα σ’ ένα Γένος που ποιούσε ήθος, αρχές, δημιουργικότητα, ζωντάνια και ασίγαστη φροντίδα για την υπεροχή τής κοινής Εθνικής Κοινότητος. Διότι ο Έλλην είναι ο μοναδικός λαός που ίσταται υπεράνω όλων των ελευθέρων εθνών με όπλο του τη Δύναμη μαζί με την Πίστη και το Δίκαιο. Ακμαίος Έλλην και Υψηλόφρων Άνθρωπος.

Όμως η ευτυχία που μάς δόθηκε τόσο απλόχερα από τον Πλάστη χρειάζεται καθημερινή φροντίδα και αυστηρότητα τηρήσεως των Νόμων τής Φυλής. Διότι όταν ένας ταγός παραβαίνει όρκους και αποστολή για να διχάσει το λαό, να διαφθείρει ψυχές και να ισοπεδώσει το Έθνος, η οφειλόμενη ποινή είναι να παύσει δια παντός να μοιράζεται κοινή μοίρα μαζί μας.

Αφανίσατε μέσα σε πνεύμα δικαίου μα και ατσάλινης αποφασιστικότητας τούς καταστροφείς. Και ευλογείτε τούς Μαχητές τού Έθνους, δίδοντας μαζί τους τον καλό αγώνα για λευτεριά και προκοπή.

Το μικρόβιο τού διχασμού και ο σαματάς διώξεως τού Εθνικισμού αποσκοπούν καθαρά στο να κρύψουν πίσω από τον κουρνιαχτό την έξωση τού Έλληνα από την ίδια την Πατρίδα του. Κι όταν διώκεις το Εθνικό Συναίσθημα κάποιου, τότε αυτό που επιδιώκεις είναι να τον μαχαιρώσεις πισώπλατα και να τον στείλεις στον θάνατο.

Ψυχολογικός πόλεμος φθοράς και κλίμα πολώσεως μεταξύ Ελλήνων είναι αυτό που ζούμε. Εισβολές τού ψευτορωμέϊκου μέσα σε αστυνομικά τμήματα για την ανακάλυψη των εθνικών μας συμβόλων που απειλούν το καθεστώς! Αντιρατσιστικά τάχα νομοσχέδια που στην πραγματικότητα είναι ανθελληνικά νομοσχέδια διωγμού των Ελλήνων και αντικατάσταση αυτών από λαθρομετανάστες και διεθνιστές. Καταγγελτήριοι λόγοι ψευτιάς από παραβάτες των συνόρων μας. Και από πίσω οι απαιτήσεις τής τρόικα σε τιμολόγια δημόσιων υπηρεσιών, εισιτηρίων μέσων μεταφοράς, κεφαλικών φόρων, πλειστηριασμών περιουσιών.

Θέλουν να μάς τσακίσουν το ηθικό. Να πιστέψουμε πως δεν υπάρχει διέξοδος διαφυγής από τα τεχνητά αδιέξοδα και πως είναι κακό πράμα να διαθέτεις Εθνική Υπερηφάνεια και Φρόνημα. Να κάτσουμε φρόνιμα και να στραφούμε ενάντια στον ίδιο μας τον εαυτό. Να ματαιώσουμε το σχέδιο αναμορφώσεως τής Πατρίδος.

Οι πρόθυμες θεραπαινίδες τού «περιούσιου» νεοταξισμού προσβάλλουν την ενότητα των Ελλήνων και αμφισβητούν την εθνική μας υπόσταση όταν εγκαταλείπουν τις εθνικές μας υποθέσεις στα χέρια των διεκδικητών ελληνικής γης. Αναφέρονται με μεγάλη αφοσίωση στους ιθύνοντες νόες τής Παγκοσμιοποίησης και δίδουν όρκους πως θα εξαλείψουν τον εθνικιστικό κίνδυνο για να εξαλείψουν τον Ελληνισμό. Φτύνουν στο Ιερό Ελληνικό Εθνόσημο και την Ιερή Ελληνική Σημαία. Ελέγχουν τον Στρατό και κάθε έντιμο Έλληνα που επιμένει απλά να είναι Έλληνας.

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δεν θα υποταχθεί στους ολετήρες που ζητούν την ενοχοποίηση τής ελληνικότητας και τού πατριωτισμού. Ο δικός μας πολιτικός αγώνας δίδεται για την αξιοπρέπεια και την ευημερία τού ελληνικού λαού. Δίδεται επιπλέον για την αυθυπαρξία και την ενδυνάμωση τού Ελληνικού Έθνους.

Η Φυλή μας είναι που μάς νοιάζει κι όχι τα κοινοβούλια και τα χαϊδέματα άπιστων και μισελλήνων. Να σηκώσουμε ψηλά την Ελληνική Σημαία και να ανάψουμε τούς πυρσούς τής ατσάλινης θέλησης των Ελλήνων. Να νοιώσουμε και πάλι μέσα μας την ευτυχία να είσαι Έλλην. Να πιάσουμε το εργαλείο, να δουλέψουμε τα εργοστάσια και τα χωράφια μας, να φτιάξουμε κοινωνίες ελληνικής ασφάλειας και αλληλεγγύης, να υψώσουμε τείχη εθνικής άμυνας αδιαπέραστα.

Φόβο και απογοήτευση μέσα μας δεν θα σπείρουν. Έχουμε μέσα μας μια ακατανίκητη έλξη που μάς προκαλεί ο γοητευτικός χαρακτήρας τού σκληροτράχηλου αγώνα που κάνουμε για τα Ιερά και τα Όσια τής Ελλάδος.

Όσα περισσότερα εμπόδια μάς βάζουν ριψάσπιδες και εισβολείς, τόσο με μεγαλύτερη ορμή και προσήλωση εκτελούμε την Θεία και Εθνική μας Αποστολή. Όσοι περισσότεροι παγκοσμιοποιητές εφορμούν σαν τις ακρίδες, τόσο περισσότεροι γινόμαστε, όπως ακριβώς απλώνεται η Ιερή Φλόγα από τον Ελληνικό Αγέρα.

Είμαστε ακριβώς αυτό που θέλουμε. Είμαστε αμετανόητοι Έλληνες. Κι αυτός είναι ο λόγος που είμαστε άκαμπτοι Εθνικοκοινωνιστές. Ευγνωμονούμε το Θεό και ζητούμε την ευλογία και τη συνδρομή να έρθουν ταχιά τα μελλούμενα για να τον δοξάσουμε με τη συντριβή τού Αιώνιου Γυρολόγου και την υπερίσχυση τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού.

Αποδιώκουμε τα ανακατώματα τού ψευδεπίγραφου κοσμοπολιτισμού και ανθρωπισμού. Το κάνουμε διότι ο κόσμος μας είναι η Μεγάλη Ελλάδα. Και ο ανθρωπισμός μας είναι μια τεράστια αγκάλη για αληθινά ελεύθερους Έλληνες σε πνεύμα και σώμα.

Σκοπός μας είναι να τιμούμε και να διδάσκουμε Ελλάδα. Και η μεγαλύτερη Τιμή προς τη Ράτσα μας είναι να φτάσουμε σε αίγλη τούς τιμώμενους προγόνους μας. Μια Ελλάδα ολότελα έργο δικό μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...