Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ – ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ



ΑΘΗΝΑ 19-10-2013.

Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τού κατοχικού καθεστώτος δείχνουν καθημερινά το αληθινό τους πρόσωπο τεκμηριώνοντας το χαρακτηρισμό που τούς αποδίδουμε. Ζουν για το παγκόσμιο υπερκράτος που επιδιώκουν να φέρουν έως την πατρίδα μας και ενεργούν κατά τις εντολές των νεοταξιτών, προκειμένου να μετατρέψουν το κράτος σε νεκροταφείο Ελλήνων.

Μάς μιλούν για την υπεράσπιση τής ψευδεπίγραφης «δημοκρατίας» τους και για τις μαζικές συλλήψεις των εχθρών της αυτοί που κατέλυσαν εν καιρώ ειρήνης το αληθινό ελληνικό κράτος και το εκχώρησαν στους εχθρούς μας. Το εκχώρησαν στον μισέλληνα εμποράκο των εθνών δια των τόκων και τής παραδόσεως εθνικής κυριαρχίας, εξουσιών και γεωφυσικού πλούτου. Και στους γειτονικούς βαρβάρους με τη λαθρομετανάστευση και την αποδοχή τής προπαγάνδας και των διεκδικήσεων αυτών επί ελεύθερης ελληνικής γης.


Ζούμε έναν διαρκή εφιάλτη δια χειρών των πολιτικών απογόνων τού Εφιάλτη από τον καιρό των Ιμίων έως τα μνημόνια τής νεότερης σκλαβιάς μας που κρατάει από εγκαθιδρύσεως τού κατοχικού καθεστώτος πολλά χρόνια πίσω. Αυτοί που κραδαίνουν την εξαφάνιση τού Ελληνικού Εθνικισμού και μιλάνε για θύματα τον καιρό τού μεγάλου πολέμου, ξεχνούν ηθελημένα πως Έλληνες Εθνικιστές σηκώσανε την Τιμή τής Πατρίδος ψηλά με επικεφαλής τον Εθνάρχη Μεταξά όταν ήρθαν τότε οι εισβολείς. Ενώ οι ξενοκίνητοι «συνταγματικοί» με την ανύπαρκτη ελληνικότητα κάνουν την Ελλάδα συντρίμμια και επιδιώκουν να την κάνουν νεκροταφείο Ελλήνων λέγοντας το Ναι τού Εφιάλτη στους ίδιους εισβολείς σήμερα.

Ο Έλληνας ζει και αναπνέει για το Έθνος του. Αντικρίζει καθημερινά το Ελληνικό Έθνος στο πρόσωπο των παιδιών του, στην εργασία του όταν αυτή υπάρχει και στο σχεδιασμό τού οικογενειακού προγραμματισμού, στην ανεξαρτησία και την ισχύ τής Πατρίδος του, στην υπεράσπιση των Ιερών και των Οσίων τού Γένους μας. Βλέπει τον Ελληνισμό στον ήλιο που βγαίνει και λούζει την ελληνική γη, στην θάλασσα που μάς αγκαλιάζει με στοργή. Αυτός ο Έλληνας ζει για το αληθινό ελληνικό κράτος που θα αρθεί στα αληθινά πολιτικά και φυσικά του όρια σύμφωνα με τα δίκαια τού λαού και τού Έθνους μας.

Ζω για το Έθνος μου σημαίνει πως είμαι Εθνικιστής. Γνωρίζω πολύ καλά την ταυτότητα, την προέλευση και την αποστολή μου. Κι έτσι φροντίζω να θεριέψω τη θέληση των συναγωνιστών μου για την κατανίκηση των μισελλήνων και για την ανάπτυξη τής Ελλάδος με βάση τις ρίζες της και τα χαρίσματα των ανθρώπων της. Βάζω σε εφαρμογή ελληνικό στρατηγικό σχεδιασμό που θα φέρει άμεσα αποτελέσματα τόσο σε καιρό ειρήνης όσο και σε καιρό χαλασμού πολεμικού. Και την ίδια στιγμή κάνω την Ελλάδα να βγάλει νέους Ελληνικούς Ανθούς γεμάτους υπερηφάνεια για τούς γονείς και ευθύνη δημιουργίας για τούς ίδιους.

Αυτή η Ελλάδα δεν γνωρίζει τι σημαίνει η έννοια προσκύνημα τού εχθρού. Γνωρίζει τι σημαίνει όρθιο ανάστημα και λευτεριά. Δεν θέλει να περιπλανηθεί ως κούφιος κοσμοπολίτης μέσα στα ερείπια μιας σιωνιστοπροσκύνητης παγκοσμιότητας αλλά να πορευθεί γαλήνια και νικηφόρα ως Κοινωνία Ελλήνων με Ήθος και Αρχές. Η δική μας Πατρίδα δεν έχει καμία σχέση με το ψευτορωμέϊκο που βασίζει την μίζερη και επικίνδυνη ζωούλα του στο ρουφιάνεμα Ελλήνων και την επίδειξη δίκην τροπαίων των κεφαλών τους στην αυλή τού παγκοσμιοποιητή. Δεν σκύβει να φιλήσει τα πόδια εκείνων που έχουν κάμει σκοπό τής εξουσίας τους τον αφανισμό τού Ελληνισμού.

Η δική μας Πατρίδα δεν είναι ο σταθμός αποθήκευσης λαθρομεταναστών που εν μέσω τής κατευθυνόμενης κρίσης εποικίζουν την πατρίδα μας αγοράζοντας ιθαγένειες, σπίτια και εργασίες με αιματοβαμμένο νεοταξικό χρήμα. Δεν αναγνωρίζουμε εκείνους που υποκρίνονται τούς σύγχρονους εξουσιαστές και τούς επαγγελματίες προστάτες των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» όταν είναι έτοιμοι να ανοίξουν τις πόρτες των κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών για να τους κάνουν ρυθμιστές μιας αφελληνισμένης Ελλάδος μαζί με το κατευθυνόμενο παρακράτος. Η δική μας Ελλάδα είναι μαζί με τον Έλληνα τού Αγίου Παντελεήμονα και κάθε γειτονιάς που ζητάει πίσω ελληνική πατρίδα και εργασία.

Η δική μας Εθνικιστική Ελλάς δεν ζητάει να πάρει κανένα ελληνικό κεφάλι αναλόγως των πολιτικών του πεποιθήσεων, όπως ζητούν οι έκπτωτοι στην συνείδηση τού ελληνικού λαού θεσμικοί εκφραστές τού ραγιαδισμού. Θεσμικοί εκφραστές που εξακολουθούν να κλέβουν με όλους τούς τρόπους το λαό μας και να παραβατούν ακόμη και με την συγκέντρωση υπαρκτού οπλισμού πλην όμως «δημοκρατικού».

Η δική μας Εθνικιστική Ελλάς είναι η Πατρίδα Όλων των Ελεύθερων Ελλήνων στο Πνεύμα, στην Ψυχή και στην Ατσάλινη Θέληση για αληθινή ζωή. Είναι η Πατρίδα που ανήκει μονάχα στα δικά της γεννήματα στο Αίμα που σκύβουν με ευλάβεια πάνω από τα άγια ελληνικά χώματα, βγάζοντας ενέργεια και ψωμί ελληνικό. Είναι η Ελλάδα που θωρακίζει το δικαίωμα των Ελλήνων να βιώνουν κοινωνική ασφάλεια, ευημερία και συνοχή, απομακρύνοντας τούς θύλακες ανομίας και βαρβαρισμού από τα σπλάχνα της. 

Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα δεν κατάσχει, αλλά διασφαλίζει το σπίτι τής ελληνικής οικογένειας. Δεν συρρικνώνει, αλλά μεγαλώνει την Ελλάδα. Προασπίζει την Πίστη ως πυλώνα τής Φυσικής Ελλάδος. Κι όταν οι ψευτορωμιοί ζητούν εμφύλιο και σταύρωση των Ελλήνων, εμείς δηλώνουμε πως ανασταίνουμε το Ελληνικό Έθνος βαδίζοντας στη Νίκη του.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...