Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ



ΑΘΗΝΑ 10-10-2013.

Η Ελλάς δεν διοικείται από Έλληνες. Η ελληνική κοινωνία δεν ανήκει στους Έλληνες. Η δημόσια ασφάλεια αφαιρείται από τις ελληνικές αρχές ασφαλείας και παραδίδεται σε ξένους ιδιωτικούς στρατούς. Οι μισέλληνες εισβάλλουν με μέτρα αρπαγής στα ελληνικά σπίτια. Τα εθνικά ζητήματα και επομένως η εθνική μας γη έχουν πουληθεί στους νεοταξικούς εισβολείς. Και οι πολιτικάντηδες διασπούν το λαό μας.

Είναι ηλίου φαεινότερο λοιπόν ότι αυτό που πλήττεται είναι η ελληνικότητα σε όλα τα επίπεδα. Στην ιστορία μας, στα εθνικά μας δίκαια, στην ενότητα τού ελληνικού λαού, στην κοινωνική συνοχή. Οι φύλακες τού νεοταξισμού συλλάβανε τις προάλλες Έλληνες Εθνικιστές λέγοντας την «ελληνική» φράση lets go! Το σύμπαν όλο βοά για την φύλαξη τής «ελληνικής» Βουλής από την Blackwater. Και από την άλλη πλευρά γηροκομεία εκκενώνονται για να στεγαστούν ξένοι εργάτες και δημοτικά βρεφοκομεία δωρίζονται σε γυρολογικά συμφέροντα.

Για ποια Ελλάδα λοιπόν και για ποιας χώρας την ανάπτυξη μάς ομιλούν οι «συνταγματικοί» καθεστωτικοί; Γι’ αυτήν τη χώρα που περπατάς στην πόλη που γεννήθηκες και βλέπεις από την μια πλευρά κλειστά ελληνικά καταστήματα αμέτρητα και λαθροεισβολείς με τα κινητά τηλέφωνα στα χέρια; Δεν μπορείς να μιλάς για ανάπτυξη σε μια χώρα που οι πολίτες της τρώνε από τα σκουπίδια και οι τράπεζες μαζί με τα ενεχυροδανειστήρια, οι βασιλείς των πιστώσεων δηλαδή, είναι τα μόνα καταστήματα που υπάρχουν ανοικτά.

Στο κάτω – κάτω τής γραφής σε κάθε κατοχή οι τοκογλύφοι μονάχα ευημερούν. Όμως το μεγάλο ζητούμενο σε μια Πατρίδα που δυστυχεί είναι να αντιμετωπίσει τα αίτια τής συμφοράς και να διώξει τη δυστυχία έχοντας το λαό ενωμένο σαν μια γροθιά. Μέλημα τού Έθνους που θέλει να ζήσει είναι να πορευτεί σε μια πανστρατιά των πολιτών του με γνώμονα την εργατικότητα, την μαχητικότητα και τον πατριωτισμό τους. Επομένως αυτό το αληθινά Εθνικό Κράτος στηρίζεται στον Αιμάτινο Δεσμό και την Πίστη τού λαού σε Φυλή, Ιδανικά και Αξιοσύνη.

Όμως Εθνικό Κράτος δεν έχουμε. Μια ελληνόφωνη εξουσιαστική συμμορία έχουμε που υπακούει σε μια άλλη παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία. Υπάρχει πάνω στον τράχηλο τού Ελληνικού Έθνους ένας ξενοκίνητος ζυγός που διώκει το Εθνικιστικό Κίνημα, όχι γιατί υπάρχει κανένα συλλογικό παράπτωμα βέβαια όπως λέγουνε οι παρίες τής πολιτικής μας ζωής. Διώκονται οι Έλληνες Εθνικιστές διότι θέλουν οι μισέλληνες, ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι, να μάς φορτώσουν μια ψεύτικη εθνική συλλογική ευθύνη και για να κάμουν να συγκρουστούμε Έλληνες αναμεταξύ μας ώστε να χαθούμε ως Γένος.

Πολύ απλά λοιπόν, επιδιώκουν να διαλύσουν την Ενότητα των Ελλήνων για να κονιορτοποιήσουν την Ελληνικότητα. Γι’ αυτό και πανηγυρίζουν οι εχθροί μας για τα χάλια τής κατεχόμενης Ελλάδος. Γι’ αυτό μπαινοβγαίνουν τουρκικά πολεμικά μέσα και οι Τούρκοι κατάσκοποι σαν να κάμουν εκδρομή. Γι’ αυτό δίνουν αλβανικά ονόματα σε ελληνικές οδούς δήμαρχοι ξεπεσμένοι. Και ακόμη γι’ αυτό πουλάνε υποδομές εθνικής αμυντικής σημασίας και πουλάνε Μακεδονία και Κύπρο. Γιατί πιστεύουν πως θα μείνουμε διαιρεμένοι ακόμη και μπρος σε ξένες λόγχες.

Το Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κίνημα δεν πρόκειται να καμφθεί και δεν πρόκειται να σβήσει. Ο διχασμός θα ισοπεδωθεί. Η Ενότητα των Ελλήνων σμιλεύεται καθημερινά σε αυξανόμενα επίπεδα. Η Πατρίδα δεν σωπαίνει και δεν ποινικοποιείται. Και η Πατρίδα είναι η Ιδεολογία μας. Εθνικισμός σημαίνει να συνειδητοποιείς πως η Παράταξη των Ελλήνων είναι ολάκερη η Ελλάς. Και Εθνικιστής είναι ο Γνήσιος Έλλην που αποδέχεται την Ιδέα από την οποία εμφορείται επειδή αγαπάει όλους τούς Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή.

Η Εθνική μας Ταυτότητα και η Εθνοφυλετική μας Αλληλεγγύη συνιστούν ένα ακατάβλητο πολιτικό όπλο που δεν μπαίνει κάτω από κατοχές, δεν φυλακίζεται και δεν μεταλλάσσεται. Η Ελλάς είναι Αιώνια και Αθάνατη επειδή φέρει την Σφραγίδα τού Θεού και το Αίμα των Ηρώων της. Όλοι οι κατακτητές κάμανε το ίδιο σφάλμα. Πιστέψανε πως ο συνδυασμός βαρβαρότητας και δυνάμεως θα κάμψουνε την Πατρίδα μας. Αλλά όταν μπήκανε σε γη ελληνική γη, βγήκαν αποδεκατισμένοι.

Το ίδιο θα συμβεί και στις μέρες μας. Δεν υπάρχει κανείς φρόνιμος Έλλην. Όλοι οι Έλληνες βράζουν από θυμό και εξοπλίζονται με πλέριο Εθνικό Φρόνημα. Δεν υπάρχει κανείς ήσυχος Έλλην. Είμαστε όλοι ανήσυχοι Έλληνες Πολεμιστές. Θα ησυχάσουμε μονάχα όταν νικήσουμε την βαρβαρότητα και τον «φασισμό» τής «δημοκρατίας». Ο δικός μας «φασισμός» είναι η αληθινή δημοκρατία, αφού δεν υπάρχει νόμιμο πολίτευμα που να εξοντώνει τούς πολίτες του.

Ο Εθνικοκοινωνισμός μας, ο Λαϊκός Εθνικισμός μας είναι ο μοναδικός συνδετικός κρίκος που σχηματοποιεί την Ανίκητη Φάλαγγα των Ελλήνων. Μπορεί οι ντόπιοι και οι ξωμερίτες ανθέλληνες να μάς ετεροπροσδιορίζουν. Όμως οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά την αληθινή μας ταυτότητα. Γνωρίζουν πολύ καλά οι Έλληνες ποιοι είναι αυτοί που θέλουν κοινωνία ασφαλή και εργώδη. Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν το Έθνος θωρακισμένο και μεγάλο.

Είναι το Αλύγιστο Εθνικοκοινωνικό Κίνημα που θέλει την Ελλάδα Συμπαγή και Ελληνική. Αυτή είναι η Ελλάδα που έκαμε κοσμοκρατορίες. Αυτή είναι η Ελλάδα που έχτισε πολιτισμούς και τσάκισε σκλαβιές. Αυτή είναι η Ελλάδα που θα τσακίσει τις μισελληνικές συμμορίες καθιστάμενη Ηγέτιδα των Ελευθέρων Εθνών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...