Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ Ο Γ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ!

fa924e2c7312d74b1df9e9c730415b8a_LΚατηγορείται τόσο αυτός όσο και αρκετά άλλα στελέχη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ του Πανεπιστημίου για ατασθαλίες αρκετών εκατομμυρίων.

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων παραπέμπεται να δικαστεί αμετακλήτως και με βαριές κατηγορίες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ των υπαρχηγών του Αλέξη Τσίπρα Γιώργος Σταθάκης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Κυριακάτικης Δημοκρατίας!
Η υπόθεση αφορά ατασθαλίες εκατομμυρίων  στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο οποίο ο κ. Σταθάκης είναι καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας ενώ ήταν και αντιπρύτανης μέχρι την εκλογή του, τον Μάιο του 2012, ως βουλευτής Χανίων.

Όπως διαβάζουμε στο press-gr.blogspot.com η υπόθεση συνδέεται με τη διαχείριση κονδυλίων του Πανεπιστημίου Κρήτης σε διάφορες χρονικές φάσεις που απλώνονται από το 1996 έως το 2004. Αρχικώς η κατηγορία στρεφόταν κατά 19 συνολικά ατόμων αλλά στη συνέχεια η ποινική δίωξη έπαυσε για δύο εξ αυτών λόγω πλημμεληματικού χαρακτήρα των αδικημάτων τους.
Εκτός του κ. Σταθάκη κατηγορούμενοι είναι ο νυν πρύτανης του Πανεπιστημίου Ευρ. Στεφάνου καθώς και οι Χρ. Νικολάου, Αλ. Καλοκαιρινός, Παν. Κωνσταντόπουλος, Μιχ. Ταρουδάκης, Ι. Μιμίδης, Χαρ. Σαββάκης, Σκ. Παπαιωάννου, Βασ. Καρδάσης, Νικ. Φαράκλας, Νικ. Ανάγνος, Ι. Αντωνιάδης, Γ. Τζιρίτας. Δημ. Κυρτάτας, Νικ. Μοσχονάς και Δημ. Πλουμίδης.

Βλέπετε, δεν έφτασε η πατρίδα μας σε αυτό το χάλι γιατί ένας ανεγκέφαλος δολοφόνησε κάποιον! Αλλά γιατί κάποιοι έκλεψαν… Και έκλεψαν πολλά!  Αυτοί που τολμούν να λένε πως “δεν θα ανεχθούν τον φασισμό και θα τον τσακίσουν” (δημ(ι)οκρατικές διαδικασίες!) είναι εκείνοι που προκαλούν ή ανέχονται τόσα χρόνια την μπαχαλοποίηση των Πανεπιστημίων, των νοσοκομείων, της Παιδείας. Είναι εκείνοι που έκλεισαν εργοστάσια με τις διαρκείς απεργίες τους “για τα δικαιώματα των εργαζομένων”, όταν στις δικές τους επιχειρήσεις (ΚΚΕ – ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ κλπ) απολύουν με συνοπτικές διαδικασίες και εφαρμόζουν μισθούς πείνας και τρομοκρατία! Είναι οι ίδιοι που λένε να παραμείνουν οι λαθρομετανάστες στην χώρα για να δουλέψουν, δημιουργώντας ασφυκτικές πιέσεις των μισθών προς τα κάτω αφού υπάρχει ΥΠΕΡ – πληθώρα προσφοράς εργασίας και κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πως θέλει “φθηνά μεροκάματα για τους Έλληνες”…. ΕΛΕΟΣ! ΌΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ! Όλοι αυτοί δεν θα έπρεπε να μιλούν, αλλά να το βουλώνουν επιτέλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...