Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής για την πρόταση κατάργησης της χρηματοδότησης. «Σαμαράς και Βενιζέλος θα πάνε αμέσως φυλακή»

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής για την πρόταση κατάργησης της χρηματοδότησης«Αν καταργήσουν την χρηματοδότηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, Σαμαράς και Βενιζέλος θα πάνε αμέσως φυλακή λόγω χρεών προς τις τράπεζες», αναφέρει το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής στην απάντηση του κόμματος για το σχέδιο νόμου περί κατάργησης «της χρηματοδότησης του Λαϊκού Συνδέσμου.

«Για την Χρυσή Αυγή όμως, που δεν στηρίχτηκε ποτέ στο κρατικό χρήμα», συνεχίζει η ανακοίνωση, «δεν θα υπάρξει καμία επίπτωση πέρα από το πολύπλευρο κοινωνικό της έργο, τα συσσίτια και τις δωρεές χρημάτων για κοινωφελείς σκοπούς». 

«Ίσως αυτός είναι ο άμεσος στόχος των υπαλλήλων της Μέρκελ. Αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο Σαμαράς και ο Δένδιας με τις αστυνομικές απαγορεύσεις στις διανομές τροφίμων, θα το κάνουν τώρα μέσω διακοπής της χρηματοδότησης του κόμματος... Τα χρήματα αυτά, που η Χρυσή Αυγή επιστρέφει στον ελληνικό λαό, τώρα θα μένουν στα κρατικά ταμεία και θα χαρίζονται ως παράνομα τοκοχρεολύσια στους τοκογλύφους δανειστές», καταλήγει η Χρυσή Αυγή. 

Υπενθυμίζεται πως ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας απέστειλε στον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη πρόταση για την αναστολή της χρηματοδότησης σε κόμματα των οποίων οι αρχηγοί ή κρίσιμος αριθμός βουλευτών ή μελών του κεντρικού οργάνου διοίκησής του παραπέμπονται για αδικήματα των άρθρων 187 ή 187Α ή 187Γ ή για κακούργημα που επισύρει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...