Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Θρίλερ Ανοικτά Της Εύβοιας – Ρεσάλτο Του ΠΝ Σε Ύποπτο Καράβι

fregata Θρίλερ ανοικτά της Εύβοιας   Ρεσάλτο του ΠΝ σε ύποπτο καράβι
Σκηνές από επιχειρήσεις νηοψίας στον Κόλπο του Άντεν εκτυλίχτηκαν ανοικτά της Εύβοιας όταν από σήμα που εδόθη στο ΠΝ για ύποπτο φορτηγό πλοίο το οποίο ερχόταν από Λιβύη πραγματοποιήθηκε έφοδος αποσπάσματος της ΜΥΚ προκειμένου να διαπιστωθεί το φορτίο του.
23:38:03 Πιο συγκεκριμένα το φορτηγό σκάφος Σαλάχ Αλ Ντιμ με σημαία Σιέρα Λεόνε εντοπίστηκε από την φρεγάτα του ΠΝ «Αιγαίο» να πλέει ανοικτά της Ευβοίας.

Στο σκάφος που προερχόταν από τη Λιβύη και πιο συγκεκριμένα από την Βεγγάζη δόθηκε η εντολή από την φρεγάτα του ΠΝ η οποία έσπευσε στο σημείο να σταματήσει προκειμένου να υποστεί νηοψία καθώς υπήρχαν πληροφορίες – ήταν χαρακτηρισμένο από υπηρεσίες ως «ειδικού ενδιαφέροντος»- ότι μετέφερε παράνομο υλικό. Υλικό το οποίο μπορεί να ήταν είτε φορτίο όπλων είτε άλλο «ειδικό υλικό».
Το απόσπασμα της νηοψίας ανέβηκε στο καράβι από ταχύπλοο που έφυγε από τη Φρεγάτα και ερεύνησε σπιθαμή προς σπιθαμή όλο το φορτίο του πλοίου κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της φρεγάτας. Τελικά μετά τον ενδελεχή έλεγχο δεν βρέθηκε κάτι το επιλήψιμο και το πλοίο συνέχισε την πορεία του προς τη Ρουμανία.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...