Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ



ΑΘΗΝΑ 23-9-2013.

Το σχέδιο τού ανθελληνικού κατοχικού καθεστώτος των μνημονίων, κατ’ εντολή των μισελλήνων τοκογλύφων τού νεοταξισμού, βαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Η κρίση ηθών που μάς έφερε την οικονομική διείσδυση τού εχθρού τής παγκοσμιοποίησης επιδιώκει στην κορύφωση των σχεδιασμών την πρόκληση εθνικού διχασμού και εμφυλίου πολέμου. Το πράττουν με ολέθρια συνέπεια οι σοσιαλφιλελεύθεροι και οι αριστεροί παρίες τής Φυλής μας.


Το σαράκι που κατατρέχει τον Ελληνισμό μας από τα πρώτα χρόνια τής επαφής μας με τον σιωνισμό και το διεθνιστικό μικρόβιο εισχωρεί εσχάτως σε πάσα εκδήλωση τής εθνικής και κοινωνικής μας ζωής. Στις επετείους των ηρωικότερων ελληνικών στιγμών, στα σχολεία με τις κινητοποιήσεις των δασκάλων, σε κάθε γωνιά τής μαρτυρικής ελληνικής γης. Οι ανθέλληνες θέλουν να καπελώσουν τις αντιδράσεις τού λαού μας, να βιάσουν την ιστορική μας μνήμη, να δημιουργήσουν νέα δεδομένα ανθελληνικά.

Τα τρωκτικά τής πολιτικής μας ζωής, γραικύλοι πολιτικάντηδες, επαγγελματίες εργατοπατέρες και θεσμικοί κολαούζοι τού ψευτορωμέϊκου, θέλουν να επιβάλλουν πολιτεία πόλωσης και διάλυσης τού Ελληνικού Έθνους. Να μάς οδηγήσουν αποδεκατισμένους στην αγκαλιά τής παγκόσμιας νεοταξικής συμμορίας όταν γειτονικοί βάρβαροι και ψευτοσύμμαχοι επενδύουν οικονομικά στα ερείπια λίγο πριν ανάψει η πολεμική φωτιά.

Ο τουρκικός Τύπος βρίθει αναφορών στην οικονομική διείσδυση των πρακτορικών κεφαλαίων τής Άγκυρας για την αγορά και κατάληψη γης ελληνικής. Στην δε κατεχόμενη  Πρωτεύουσα μας Κωνσταντινούπολη σχεδιάζουν πως θα μάς αρπάξουν την Ελεύθερη Θράκη Μας. Τα ίδια όνειρα κάνουν όλοι οι νεοταξικοί βαστάζοι που μάς περιβάλλουν.

Όμως στην πολιτικά κατεχόμενη Πατρίδα μας στήνονται προβοκάτσιες με δήθεν εθνικιστικές επιθέσεις σε αριστερούς συνδικαλιστές και στις επετείους τής μνήμης και αντίστασης στους κομμουνιστοσυμμορίτες οι τοπικοί άρχοντες τού πολιτικού συστήματος εξισώσανε θύτες και θύματα. Το είδαμε σε Πέραμα και Μελιγαλά.  

Το οικογενειακό άσυλο των Εθνικιστών καταπατείται για λόγους νομιμότητας τάχα και ασφάλειας. Ολάκερο το πολιτικό προσωπικό τού ντόπιου νεοταξισμού, κυβερνώντες και υποψήφιοι κυβερνώντες ψευτοαντιστασιακοί, επιτίθενται σε βάρος τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος σε κάθε βήμα του. Ζητούν διαρκώς καταδίκες και καταστολές. Οι αριστερές μαριονέτες προπηλακίζουν τούς Εθνικιστές ακόμη και στις επετείους τιμής και μνήμης όσων Ελλήνων πέσανε κατά τη διάρκεια τής γερμανικής κατοχής.

Είναι πασιφανές λοιπόν πως επιδίωξη των ανθελλήνων και αντιεθνικιστών είναι η κοινωνική μετωπική σύρραξη σε μια πολιτεία κατερειπωμένη. Μια Πολιτεία που οι δράσεις της περιστρέφονται γύρω από το ξεπούλημα τής Πατρίδος και τη φτωχοποίηση τού ελληνικού λαού με τα μέτρα και τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων.

Τα δήθεν επενδυτικά σενάρια, συμπεριλαμβανόμενων των προερχόμενων από την Εσπερία, ακολουθούν την μορφή τού πλιάτσικου. Το ομογενειακό ΜΜΕ Καλάμι πρόσφατα έγραψε πως ανάμεσα στα εκλεκτά πρόσωπα των ΗΠΑ που θα επενδύσουν τάχα είναι και ένα εξέχον στέλεχος τού τουρκικού λόμπι!

Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα θα ανακόψει το μικρόβιο τού ανθελληνισμού και θα ανοικοδομήσει μια αληθινή Ελληνική Πολιτεία Εθνικής Δράσεως και Δημιουργίας. Ο Πατριωτισμός τού ελληνικού λαού είναι σταθερός και εδραίος. Το δε Ελληνικό Έθνος ξέρει να μοχθεί και να πολεμά, κατακτώντας πάντα στο τέλος προκοπή, νίκες και μεγαλοσύνη. Αυτό σημαίνει πως το δικό μας σχέδιο ανατάξεως τής Ελληνικής Φυλής απαρτίζεται από την Ενότητα, την Εργατικότητα και την Μαχητικότητα των Ελλήνων στο Αίμα και την Ψυχή.

Πρώτο μας βήμα είναι η πορεία με τον λαό για την επαναστατική ανακατάληψη τής εξουσίας από χέρια αποκλειστικά ελληνικά. Να πατάξουμε το διεθνιστικό μικρόβιο από πολιτική και κοινωνία. Να πετάξουμε τούς ψευτοσωτήρες και τούς ψευτοσυμμάχους έξω από Πατρίδα και Κοινωνία.

Όταν μιλάμε για Εθνική Δράση, εννοούμε πως με την πτώση των πλαστών κομματικών διαχωρισμών προχωράμε στην εθνική επάνδρωση τής Πολιτείας και την επανεκκίνηση τής παραγωγικότητας. Θα το πράξουμε με τις δικές μας δυνάμεις και τη δική μας γη. Με εθνικό στρατηγικό προσανατολισμό την εσωτερική μας αυτάρκεια και τη διεθνή ισχυροποίηση σε ενέργεια, τροφοδοσία και αγαθά.

Η δημιουργικότητα και η θωράκιση τού Ελληνικού Έθνους είναι ισχυροί παράγοντες που εξαλείφουν κάθε εστία εσωτερικών τριγμών και κάθε εξωτερική απειλή. Να υπάρχει εργασία για όλους τούς Έλληνες, εθνική αυτογνωσία για τα παιδιά μας και στρατιωτική υπεροχή για το Έθνος.

Ερχόμαστε για να δημιουργήσουμε Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα. Από την δυνατή πρωτογενή και βιομηχανική παραγωγή μέχρι τον γεωφυσικό πλούτο μας. Από τα σχολεία μας που θα γίνουν περισσότερα κι όχι λιγότερα μέχρι την καλαισθησία και την ελληνικότητα πόλεων και χωριών. Και φυσικά προωθώντας τα εθνικά δίκαια. Διείσδυση στην γεωπολιτική γειτονιά και Μεγάλη Ελλάδα κι όχι εισβολή λαθραίων, «συμμαχικών» και γειτονικών γυρολόγων.

Λαός, Στρατός και Εθνικισμός αντάμα είναι μια ζεστή αγκαλιά που δεν θα επιτρέψουν περαιτέρω σάπισμα και ράγισμα. Οι πληγές θα κλείσουν οριστικά και ο νέος διχασμός θα συντριβεί οριστικά κάτω από τα ερείπια τού ντόπιου κομματικού νεοταξισμού. Το ανθοβόλημα τής Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος θα στηριχθεί στα φυσικά χαρίσματα τού λαού μας. Στις Ικανότητες, την Πίστη και την βαθιά προσήλωση στην Υπεροχή της Φυλής μας.

Ο Έλληνας είναι γεννημένος Νικητής και αυτό ακριβώς το συναίσθημα θα τού δώσουμε πίσω. Νικητής τής ζωής και Πολεμιστής τού Έθνους. Ζήτω η Εθνικιστική Ελλάς τής δράσεως και τής δημιουργίας!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...