Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ



ΑΘΗΝΑ 20-9-2013.

Σκέτο θανατικό θυμίζει το ανάπηρο κράτος τού ψευτορωμέϊκου. Ένας διαρκής εμβολιασμός με ανθελληνισμό και μικρότητες από ένα καθεστώς που διαλύει εθνικές υποδομές και κρατάει τα μέγαρα υποκουλτούρας των χρηματοδοτών του. Τι Εθνική Άμυνα, τι Στρατόπεδα και Ναυπηγεία! Τα μέγαρα τής μουσικής τους να είναι καλά! Και εκεί ενδιάμεσα έρχεται το ξεπούλημα τής Πατρίδος με τον διαφαινόμενο ακρωτηριασμό της.

Ψευτοσύμμαχοι και γραικύλοι πολιτικάντηδες ονειρεύονται το σβήσιμο τής Πατρίδος μας από τον χάρτη. Μα δεν θα προλάβουν. Ανοίγουν με βιασύνη περισσή όλα τα εθνικά μας θέματα προσχωρώντας στις εχθρικές διεκδικήσεις. Μάς ήρθε ο γνωστός «περιούσιος» διαμεσολαβητής Νίμιτς για να μάς θυμίσει την πρόταση – εντολή προς τα ελληνόφωνα δουλικά περί «Άνω Δημοκρατίας τής Μακεδονίας». Κοινά αποδεκτή λύση και εθνική υπόθεση και για τους δύο μάς είπε. Αλλά Έθνος υπάρχει μονάχα ένα. Και Μακεδονία μία. Η Ελλάς και η Ελληνική Μακεδονία και η Βόρειος Μακεδονία που κι αυτή θα γίνει εκ νέου Ελληνική.

Βιάζονται λένε οι ψευτοευρωπαίοι και ο λοιπός νεοταξικός συρφετός να «λύσει» και το ζήτημα τής Κύπρου Μας. Να πάνε στην γνωστή ομοσπονδιακή τουρκοποίηση με την υποκριτική παραχώρηση εδαφών στην κεντρική διοίκηση τής Κύπρου και την παραχώρηση εξουσιών στην Τουρκία.

Κάνανε τη Στρογγύλη αρχαιολογικό χώρο αφαιρώντας της ζωτικό εθνικό χώρο και ΑΟΖ υπέρ τής Τουρκίας. Σκαρφίζονται την γεωπολιτική ακύρωση τού Καστελόριζου και στη Λάρισα μάς φέρανε στη θέση τού Σκοπιανού Τούρκο διοικητή για την εκεί νοτιοανατολική ευρωπαϊκή στρατιωτική ταξιαρχία.

Περνάνε όλα τούτα τα μισερά και ολέθρια άνθρωποι που δεν έχουν ίχνος φιλότιμου και εθνικής συνείδησης. Άνθρωποι που έχουν μάθει να περπατούν πάντα σκυφτοί και δεν έχουν υπηρετήσει στον Ένδοξο Ελληνικό Στρατό. Προδότες κι όχι Έλληνες. Γιατί ο προδότης και ο διεθνιστής δεν είναι σε καμία περίπτωση Έλληνας.

Εμείς όμως οι Έλληνες Εθνικιστές, αναπόσπαστο κομμάτι και σάρκα εκ τής σαρκός τού ελληνικού λαού, έχουμε γαλουχηθεί στα νάματα και την αποστολή τού Στρατού μας. Έχουμε υπηρετήσει σε κάποια παραμεθόριο περιοχή τής Πατρίδος μας και έχουμε γευτεί την ανείπωτη χαρά να ξημερωθούμε στην σκοπιά ατενίζοντας απέναντι την Ιωνία. Δεν πρόκειται ποτέ να βγάλω από το μυαλό μου την άγια εικόνα, τότε που υπηρέτησα την Ελλάδα μας στις μαύρες ημέρες των Ιμίων, όταν στην Λέσβο βρέθηκα στο σημείο εκείνο που αντικρίζεις πεντακάθαρα την καθ’ ημάς Ελληνίδα Ανατολή!

Ημέρες μαύρες τότε από την προδοσία των πολιτικάντηδων και την απώλεια των τριών παλικαριών και συμμαχητών μας. Ημέρες που μέλλει να τις λαμπρύνουμε εμείς, διαλύοντας τα σκοτάδια και τα ανθελληνικά σχέδια για να δικαιωθούν οι ψυχές εκατομμυρίων Ελλήνων και να σημάνει η λευτεριά έως την εσχατιά τού Γένους μας. Τις εικόνες εκείνες τις κρατάω πάντα κοντά μου ως πολυτίμητο φυλακτό και καθημερινό εγερτήριο ώστε να τις ζωντανέψω πλέον την ευλογημένη ώρα που θα μπουν οι Ιερές Ελληνικές Σημαίες και τα Καθαγιασμένα Ελληνικά Όπλα στην Αγία Ιωνία υπό τούς χαρμόσυνους ήχους από τις καμπάνες των εκκλησιών μας!

Στην θέση των διαμελισμών τής Βορείου Ελλάδος και τής αρπαγής των Νήσων μας, εμείς θα φέρουμε στην Εθνικοκοινωνική Ελλάδα την πάντα ζωντανή και νέα Μεγάλη Ιδέα τού Αυτοκρατορικού Ελληνισμού μας. Εκεί που οι «περιούσιοι» παγκοσμιοποιητές θέλουν να κλέψουν τη Θεσσαλονίκη Μας ως πρωτεύουσα τής νοσηρής τους εξουσίας και τού τυχοδιωκτισμού τους, εμείς θα σηκώσουμε Σημαία Ελληνική στο Μοναστήρι, στη Γευγελή, σε ολάκερη την ενιαία και ελληνική Μακεδονία. Η δε Θεσσαλονίκη θα γενεί και πάλι η Συμβασίλευσα τής Νέας Μεγάλης Ελλάδος, τής Νέας Ρωμανίας.

Θα στήσουμε λοιπόν την γέφυρα ώστε να σπάσουμε τα σύνορα και να μπούμε στην Τουρκία όπως λέγαμε στις στρατιωτικές μας ασκήσεις. Ένα, δύο, τρία, τα σύνορα θα σπάσουμε, θα μπούμε στην Τουρκία. Με τη διαφορά ότι θα είναι πλέον η δική μας Ιωνία, αυτή που ατενίζαμε πριν και τώρα θα τής βαστούμε το χέρι. Θα μάς δροσίζει ο λεύτερος αγέρας της και θα μάς χαριτώνει ο Θεός μέσα στις εκκλησίες της. Την Μεγάλη Αυτοκρατορική Εκκλησιά τής Αγίας Σοφίας στην Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη και έπειτα στην Τραπεζούντα τού Πόντου.

Τα Νησιά μας δεν θα γίνουν στρατώνας και αποθηκευτικός χώρος πλουτισμού των βαρβάρων αλλά οι βάσεις και τα αποβατικά από τα οποία θα εφορμήσουμε για να φτάσουμε στον Ιερό Σκοπό. Να πετάξουμε τούς εισβολείς από την Κύπρο, την Ίμβρο και την Τένεδο. Όλα για τον υπέρτατο σκοπό. Για το όνειρο που μάς στερήσανε οι πρόγονοι των σημερινών συνωστισμένων πολιτικάντηδων με τούς ίδιους ψευτοσυμμάχους. Στην Ήπειρο, την Κύπρο, την Σμύρνη και την Αγιά Σοφιά και ακόμη παραπέρα στην Κόκκινη Μηλιά!

Θέλουν δεν θέλουν, όλοι όσοι μάς γυροφέρνουν το Σχέδιο τού Θεού θα υπηρετήσουν. Σκοτεινιασμένοι νόες που θα παρασύρουν στη θάλασσα τής ανομίας τους εαυτούς και συμμάχους τους. Η Ελλάς η Μεγάλη θα αναστηθεί πιο δοξασμένη από πριν. Και η Χερσόνησος τού Αίμου έως την Ιωνία και τον Πόντο Γαλανόλευκο Ένδυμα θα φορέσουν. Θα βγάλουμε την ημισέληνο και κάθε άλλο σύμβολο κατοχής. Και στη θέση τους θα βάλουμε μια άλλη Σημαία, Γαλανόλευκη Μεγάλη με Σταυρό!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...