Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΡΕΤΗ


ΑΘΗΝΑ 16-9-2013.

Θέλουν να μάς κάνουν δειλούς. Να μάς οδηγήσουν σε κοινωνικό αλληλοσπαραγμό χρησιμοποιώντας τις διεθνιστικές παραδουλεύτρες τους και τα λαθραία πιόνια τους. Να ανεχόμαστε τις προκλήσεις των γειτονικών βαρβάρων σε χώμα ελληνικό, λεύτερο και αλύτρωτο, για τις νέες διεκδικήσεις τους. Να αποδεχτούμε την εξαθλίωση τού λαού ως φυσιολογική και την εξουσία σοσιαλφιλελεύθερων και μαρξιστών ως αναγκαία όταν μάς οδηγούν σ’ ένα κοινωνικό χάος και στη διάλυση τού Έθνους μας.

Αυτή δεν είναι η δική μας Ελλάδα. Αυτό το προτεκτοράτο τής προδοσίας και τού ανθελληνικού μακελειού που μάς φτιάχνουν δεν είναι Ελλάδα Ελεύθερη. Οι Έλληνες δεν έδωσαν καμία εξουσιοδότηση σε κανέναν δωσίλογο για να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας στους διεθνείς τοκογλύφους.

Δεν άνοιξαν τα σπίτια τους για να μπουν μέσα οι ληστές των αιματηρών τόκων και φόρων με αντίτιμο γη και ψυχές. Και δεν πρόκειται να ανεχθούμε τούς φίλους των γραικύλων Τούρκους να μπαίνουν με τα βαρβαρικά ερευνητικά τους σκάφη και τα πολεμικά αεροσκάφη στα γαλανόλευκα νερά και τούς αιθέρες μας.

Η δική μας Καθαρή και Εθνικιστική Ελλάδα που έρχεται με την πλέρια βούληση τού λαού μας είναι η Πατρίδα που συνδιοικούν και άρχουν η Κοινωνική Δικαιοσύνη και η Πολεμική Αρετή. Είναι χαρίσματα που αναβλύζουν από την ψυχή και ανδρειώνουν την ελληνική ρώμη για να αποδώσουν το Έθνος σε κείνους που έχουν ταχθεί να βαστάνε Θερμοπύλες και να τρανώνουν το Γένος των Αγίων και των Ηρώων.

Είναι το σμίξιμο τής φιλοπονίας και τής φιλοπατρίας που θα αποδιώξει από την κοινωνία το άδικο και τον βαρβαρισμό. Και θα πνίξει στα νερά τού Αιγαίου Μας εκείνους που ζητάνε σάρκα και αίμα και τάφους ελληνικούς.

Σηκώσανε κεφάλι λένε οι Σκοπιανοί τώρα που πεινάει και ζητιανεύει η Ελλάδα και βγάζουν πινακίδες δρόμων και πανώ σε αθλητικούς αγώνες και μνημεία για τη Μακεδονίας «τους». Οι Τούρκοι εξερευνούν και «βομβαρδίζουν» εικονικά τα νησιά μας. Και οι τοκογλύφοι ζητάνε να τούς δώσουμε νησάκια και εκκλησιές για να βγάλουμε το χρέος.

Μόνον που τα κεφάλια αυτά δεν σηκωθήκανε μόνα τους. Τα σήκωσε ο νεοταξίτης αφέντης τους και συνομιλούν μαζί τους οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που εξακολουθούν να καλοτρώνε αυτοί και οι θεσμικοί και λαϊκοί τους ακόλουθοι όταν ο Έλληνας τού μόχθου μένει άνεργος και τρώει στα συσσίτια.

Δεν θα χαθεί η Ελλάς και δεν θα σβήσει η Πίστη μας όπως λυσσομανάνε τα ενταύθα πολιτικά οικόσιτα τής παγκοσμιοποίησης. Δεν προσκυνούμε μήτε Αγαρηνό μήτε ψευτοπεριούσιο που έχουν εισχωρήσει ανάμεσά μας σαν τον πύθωνα. Και οι καλοφαγάδες τού καθεστώτος θα ξηλωθούν από την αληθινή Ελληνική Πολιτεία τού Εθνικοκοινωνισμού. Θα γενεί πλήρης κάθαρση και στους μηχανισμούς ασφάλειας και στις στρατιωτικές δομές και στην κοινωνία ολάκερη.

Βουλή και αποφάσεις τις παίρνουν από κοινού Λαός, Στρατός και Εθνικισμός. Θα πάρουμε το Κράτος στα χέρια μας δυναμικά και επαναστατικά για να επικρατήσουν οι Δίκαιοι και οι Πιστοί τής Ελληνικής Φυλής. Η ενότητα και η ατσαλένια θωριά τού Γένους είναι τα συστατικά στοιχεία τής Νέας Ελλάδος. Και τα Ιδανικά τού Ελληνισμού αποτελούν τα ασφαλή της θεμέλια.

Δεν είναι σωστά καμωμένα τα πράματα στο εσωτερικό τής χώρας και δεν είναι αληθινή η τοπογραφία στα σύνορα και το εξωτερικό μας περιβάλλον. Μέσα κάνουν κουμάντο τα ασπόνδυλα των διχασμών και έξω μάς απειλούν τα θρασίμια παίρνοντας μας για απόλεμους και δειλούς.   

Κρίμα και άδικο είναι να μένουν δίχως απαντήσεις όλοι τούτοι οι αχαμνοί. Όποια λαλιά κι αν έχουν, αξίζουν απαντήσεως. Και η Ελλάς χρειάζεται τούς Ανδρείους που θα φτιάξουν Ελλάδα με αυτοπεποίθηση και αξιώσεις. Κανείς Έλληνας στο Αίμα και την Ψυχή δεν περισσεύει.

Θέλουμε ένα Εθνικό, Εργατικό και Λαϊκό Κράτος που ξέρει να πολεμά για το ψωμί και για τη γη του. Θέλουμε την συνεργασία όλων των παραγωγικών δυνάμεων τού τόπου και ταυτόχρονα την κατανίκηση των μισελλήνων από ανίκητες ελληνικές φάλαγγες. Και το θέλει μαζί μας η συντριπτική πλειοψηφία τού ελληνικού λαού.

Οι κατήγοροι τού Εθνικοκοινωνισμού μάς κατηγορούν για αλλότρια ήθη, αλλά σπεύδουν να συνεργαστούν με τούς  αλλογενείς φορείς αυτών των ηθών. Πουλάνε ψεύτικο ανθρωπισμό με ξένα κόλλυβα, αλλά δεν βγάζουν άχνα όταν οι λαθραίοι φίλοι τους είναι θιασώτες των ισλαμικών ανοίξεων. Μιλάνε για άγνωστης προέλευσης χρήμα, αλλά εργάζονται για το γκρέμισμα τής πατρίδος με όλους τούς πλουτοκράτες τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Και αντιμετωπίζουν τις εξωτερικές προκλήσεις αποδεχόμενοι κουβέντες και μισελληνικές απαιτήσεις.

Εμείς οι Εθνικοκοινωνιστές αγωνιζόμαστε μονάχα για την Πατρίδα μας με τούς Έλληνες που θέλουν να μείνουν στον τόπο τους λεύτεροι και δημιουργικοί οι ίδιοι και τα παιδιά τους. Θέλουμε την Πατρίδα μας γεμάτη από Έλληνες που δίδουν πάσα ικμάδα με το απαράμιλλο ήθος τους για την Άνοιξη τής Μεγάλης Ελλάδος μας. Θα φέρουμε την ανάπτυξη που θα στηριχθεί σε ελληνικά χέρια και ελληνικό χρήμα που θα μείνει στον τόπο που το παρήγαγε. Και τις εξωτερικές προκλήσεις θα τις πολεμήσουμε και θα τις νικήσουμε.

Εθνικιστικός και καθάρια Ελληνικός Αγών λοιπόν έως την Νίκη. Έως την ανοικοδόμηση τής Φυσικής Ελλάδος των Άξιων Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...