Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Νο 5

   
 Όταν ανακάλυψα τι πραγματικά μπορεί να κάνει αυτό το υπερόπλο που λέγεται HARRP, πραγματικά τρόμαξα.... και η πραγματικότητα είναι πως μπορεί να κάνει τρομερά πράγματα στον πλανήτη και στους ανθρώπους... το έχουν εγκαταστήσει σε πολλές περιοχές της γής ύπουλα χωρίς την δική μας έγκριση. 
Δηλαδή κάνουν οτι τους κατέβει και εμείς τρώμε στα μούτρα τις επιπτώσεις των τρελών σχεδίων της εποχής!!!!!!!!!!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, παίζοντας με εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές.


Ο Υποστράτηγος ε.α. K. Χ. Κωνσταντινίδης μιλάει για το HAARP.

Στον Αρκτικό Κύκλο , 450 χλμ. Ανατολικά του Ανκορέιτζ στην Αλάσκα το Πεντάγωνο έχει εγκαταστήσει ένα μετασχηματιστή –μαμούθ ικανό να παράγει ενέργεια πολλώνgigawatt(δισεκατομμύρια watt) και με αυτή να βομβαρδίζει τα ανώτερα στρώματα της ατμοσφαίρας(Ιονόσφαιρα). Το σχέδιο τούτο είναι γνωστόν ως HAARP(High-frequencyActiveAuroralResearchProgram) χρηματοδοτήθηκε με $30 εκατ. δολάρια και περιλαμβάνει τον μεγαλύτερο στον κόσμο «Ιονοσφαιρικό θερμαντήρα» Οι Αμερικανοί με το πρόγραμμα αυτό είναι σε θέση να παράγουν ενέργεια, να δημιουργούν σεισμούς, να επηρεάζουν τις επικοινωνίες μέχρι αποκοπής των, να επηρεάζουν τις καιρικές συνθήκες και το κλίμα, κ. α.
Τον Ιαν. 1978, ο Δρ. AndrijaPuharich, MD, LL.D εξέδωσε ένα ερευνητικό πόρισμα με τίτλο‘GlobalMagneticWarfare –ALayman‘sViewofCertainArtificiallyInducedUnusualEffectsonThePlanetEarthDuring1976 and 1977.’(Πλανητικός Μαγνητικός Πόλεμος- Μια Λαϊκή Άποψη ορισμένων Τεχνητά Προκαλουμένων Ασυνήθιστων Φαινομένων στον Πλανήτη Γη εντός των ετών 1976 και 1977 )Σ’ αυτό το πόρισμα ο Δρ. AndrijaPuharichδηλώνει : «Από τους μεγάλους σεισμούς του 1976, υπάρχει ένας που απαιτεί ειδική προσοχή-ο Σεισμός της 28 Ιουλίου 1976 στοTangshan της Κίνας » Μήπως ο ως άνω επιστήμων φοβάται ότι από ένα τόσο μεγάλο σεισμό μπορεί να τροφοδοτηθεί το φαινόμενο Τέσλα και να βάλει τη Γη σε μια αυτοκαταστροφική ταλάντωση;
   Οι δυνάστες της εποχής μας  παίζουν το δικό τους παιχνίδι... έχουν σχέδια για όλα.
Και ξέρετε ποιο είναι ένα από τα τελικά σχέδια για να διασφαλίσουν τα σχέδια της ΝΤΠ??

   Το μεγαλύτερο όλων. Μπορεί σε κάποιους από εσάς αρχικά να φανεί γελοίο αν είναι η πρώτη φορά που το ακούτε. Παρ' όλα αυτά σας συνιστώ να ερευνήσετε τις πληροφορίες που θα δείτε στην εκπομπή για να βελτιώσετε την αντίληψή σας με όλη την παραπληροφόρηση που σας έχουν ταΐσει.
   Το σχέδιο BLUE BEAM είναι μια στημένη επίθεση εξωγήινων στην γή.
Μας έχουν προετοιμάσει ψυχολογικά ό τα ΜΜΕ τις δύο περασμένες 10ετίες να δεχτούμε αργά αλλά σταθερά, την ύπαρξη εξωγήινων. Όσον αφορά τις εμφανίσεις UFO, μπορώ να σας πω ότι 99% όλων των γεγονότων που έχουν παρατηρηθεί στην πραγματικότητα δεν ήταν ΑΤΙΑ αλλά στρατιωτικές τεχνολογίες. (NASA  κλπ.) αφήνουμε το 1% για πάσα πιθανότητα.
Για να καταρρεύσουν οι θρησκείες σ' όλο τον πλανήτη θα πρέπει να τρομοκρατηθεί ο κόσμος για να πιστέψει στον νέο Μεσσία που θα έρθει για να τον σώσει. Έτσι πρώτον θα εμφανιστούν εξωγήινοι.
Θα απειληθεί ο πληθυσμός της γης από εισβολή εξωγήινων. Ο πανικός που θα δημιουργηθεί θα επιτρέψει στους κυβερνήτες να εξαπολύσουν στρατό κ αστυνομία και ψυχοτρονικά όπλα για τον έλεγχο των μαζών.

   Για να υποταχθούν όλοι οι λαοί στην νέα παγκόσμια κυβέρνηση και θρησκεία που θα είναι η ''σωτηρία'' τους.......
Αυτό το καλά οργανωμένο σχέδιο που λέγεται blue beam... προωθείται από τους ROTHCHILD, ROCKFELER, SWIFT, MORGAN KOLLINS... και άλλους..
Οι 13 οικογένειες των illuminati που συμμετέχουν στο παγκόσμιο σχέδιο για την σφράγιση της ανθρωπότητας.....
Θα προβληθούν ολογράμματα στον ουρανό... οι άνθρωποι ανάλογα με την θρησκεία τους θα δούνε τον δικό τους προφήτη. ''Ακόμα και οι εκλεκτοί θα πλανηθούν''.
Δείγματα τέτοιων ολογραμμάτων βλέπουμε με την μορφή ΑΤΙΑ...
δείτε στην εκπομπή όλα τα στάδιο του σατανικού σχεδίου.

Αυτήν λοιπόν την τεχνική θέλουν να εφαρμόσουν στους λαούς οι κυβερνώντες της νέας τάξης πραγμάτων....
Αυτό που θέλω να πω τελειώνοντας είναι ότι ........ τους χαλάει πολύ τα σχέδια η ΓΝΩΣΗ......
Θα πρέπει να βρούνε καινούργια σχέδια γιατί αυτό πάλιωσε το ξέρουμε....



Δείτε για να καταλάβετε....
Η πέμπτη εκπομπή της σειράς ''ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ''
που επιμελείται και παρουσιάζει η Ζαφείρα στην Όλυμπος τηλεόραση.

 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΛΥΜΠΟΣ - live streaming video powered by Livestream



 http://www.youtube.com/watch?v=tPF_zLA9k5s

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...