Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Νο 4

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ... ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Εντάξει μας ψεκάζουν αλλά γιατί, και τι μας ψεκάζουν???



   Σήμερα μας λένε οτι είναι καυσαέρια αεροπλάνων, ή για την υπερθέρμανση του πλανήτη, ή ακόμα και παγάκια !!!!!
Σύμφωνα με τον David Keith γεωμηχανική είναι η καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη (το μεγάλο παραμύθι κατ εμέ)...  μέσω τοποθέτησης χημικής σκόνης στην ατμόσφαιρα που αντανακλά την ακτινοβολία στο διάστημα. Είναι η σκόπιμη και μεγάλης κλίμακας παρέμβαση στο σύστημα της γής!!! Τοποθέτηση σωματιδίων αντανάκλασης γύρω απο την γή. Το αλουμίνιο έχει 4 φορές τον ογκομετρικό ρυθμό σε σχέση με το θειάφι, !!!! οπότε έχει 4 φορές την αντανακλαστική επιφάνεια.
Επίσης έχει 16 φορές μικρότερο συντελεστή συσσώρευσης. Γι' αυτό χρησιμοποιούμε μικρότερη μάζα σωματιδίων!!!!!!! ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!!
Μας ψεκάζουν σαν μύγες και μολύνουν τον αέρα που αναπνέουμε εμείς και τα παιδιά μας.
Συμπτώματα όπως η κεφαλαλγία, οι ισχιακοί και μυϊκοί πόνοι, οι ρινορραγίες, η ληθαργική τάση και η μελαγχολία ήταν τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα για τους κατοίκους περιοχών, στις οποίες παρατηρείται συχνά το φαινόμενο των αεροψεκασμών. Τις ανησυχίες αυτές ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα πρόσφατων αιματολογικών εξετάσεων ρουτίνας, οι οποίες έδειξαν καθαρά αύξηση των επιπέδων του αλουμινίου στο αίμα των Ελλήνων -γεγονός που ενισχύει τον προβληματισμό σχετικά με τους συχνούς αεροψεκασμούς, η σύνθεση των οποίων περιέχει αλουμίνιο.
Έχει παρατηρηθεί ότι το αλουμίνιο (αργίλιο ή Α1) ανήκει στην κατηγορία εκείνη των ιχνοστοιχείων, τα οποία, όταν υπερβαίνουν το φυσιολογικό τους επίπεδο στο αίμα, γίνονται τοξικά, δημιουργώντας πολλαπλά προβλήματα στο σώμα ανθρώπων και ζώων. Γενικότερα, το αλουμίνιο εμποδίζει την εκφόρτιση των ηλεκτρικών φορτίων μεταξύ των νευρικών κυττάρων, με αποτέλεσμα να μειώνεται η γενικότερη δραστηριότητα των νευρικών συστημάτων, ενώ λειτουργεί και ως ανασταλτικός παράγοντας στη λειτουργία δύο σημαντικών ενζύμων στον εγκέφαλο (Na+/K+-ATPase και εξοκινάση), τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε είδος ζωής (βακτήρια, φυτά, ζώα) για την απελευθέρωση της ενέργειας που σηματοδοτεί χημικές αντιδράσεις στον οργανισμό, κρίσιμης σημασίας για την ίδια τη φύση της ζωής.

Επιπλέον, το αλουμίνιο μπορεί να εμποδίσει τα νευρικά κύτταρα να προσλάβουν απαραίτητες γι’ αυτά χημικές ουσίες, όπως η ντοπαμίνη, η νοραδρεναλίνη και η υδροξυτρυπταμίνη (http:// www.rense.com/general11/chmmill.htm), ενώ η τοξίνωση με αλουμίνιο είναι δυνατόν να οδηγήσει σε άνοια και απώλεια μνήμης, διανοητική σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Περιορίζει επίσης την εντερική δραστηριότητα.Ωστόσο, η τοξικότητα από αλουμίνιο συσχετίζεται και με άλλες πρώιμες καταστάσεις, όπως ο μετεωρισμός, το φούσκωμα, οι κολικοί, η ξηροδερμία, οι πόνοι στα οστά, η πρόωρη οστεοπόρωση, οι έντονοι πονοκέφαλοι που ανακουφίζονται μόνο με το φαγητό, η καούρα, η αποστροφή για το κρέας κ.λ.π. (http://www. med.nyu.edu/patientcare/library/article.html?ChunkIID-16492)

Τέλος, η ασθένεια του Αλτσχάιμερ, ο υποπαραθυρεοειδισμός, η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση, η αναιμία, η νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια, η πορφυρία, οι νευρομυικές διαταραχές, η αιμόλυση, η ασθένεια Πάρκινσον, τα έλκη, οι πολφικές κοιλότητες στα δόντια κ.λπ. επίσης σχετίζονται, άμεσα ή έμμεσα, με τα υψηλά επίπεδα αλουμινίου στο αίμα. 
  
    Αν βάλουμε στην δολοφονική αυτή σούπα τα υπόλοιπα μέτταλα.. βάριο στρόντιο....και τα ανατριχιαστικά MORGELLONS..... τότε νομίζω πως.... ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥς ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....!!!
   Η νανοτεχνολογία στο μεγαλείο της.... πολυμερείς ίνες που το σώμα αναγνωρίζει σαν δικές του και τις αποροφά!!! 
Ευτυχώς κάπου υπάρχει και μια ελπίδα που έρχετε απο τους οργονοκατασκευαστές με την αιθερική ενέργεια που ονομάζεται οργόνη...
Ενα άλλο προιόν που αποτοξινώνει είναι και ο ζεόλιθος!!!! Με την χρήση του αποτοξινώνουμε τον οργανισμό μας και βοηθάμε στην εξάλειψη των βαρέων μετάλλων και τις ελεύθερες ρίζες απο το σώμα!!!!

Πληροφορίες και απο το eklimatikotita.gr

Η τέταρτη εκπομπή της σειράς "τα σχέδια της νέας

τάξης πραγμάτων"  που επιμελείται και παρουσιάζει η 

Ζαφείρα στην Ολυμπος tv για τα αποτελέσματα και τα

υλικά των ψεκασμών....

Και επειδή με καίει πολύ το θέμα, έψαξα να βρώ τις 

λύσεις..... δύσκολο!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...