Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ : Όμηροι Έλληνες αθλητές στη Βουλγαρία!

elas-lyste.blogspot.gr

Πήραν τα διαβατήρια των αθλητών λόγω χρεών προς τη Βουλγάρικη Ομοσπονδία
-Υπέγραψαν συμφωνητικό εξόφλησης χρεών για να μην τους κρατήσουν όμηρους
-Κλείδωσαν για παραδειγματισμό πόρτες του ξενοδοχείου της Ελληνικής αποστολής για παραδειγματισμό
-Απούσα η Ελληνική Κυβέρνηση

Δείτε τη συγκλονιστική επιστολή που έστειλαν πριν λίγο στο tromaktiko από την Ελληνική Ομοσπονδία Κωφών, η οποία βρίσκεται στη Σόφια της Βουλγαρίας για τους Ολυμπιακούς αγώνες:

Αγαπητό tromaktiko,
Αυτά που μας συμβαίνουν εδώ, στη Σόφια της Βουλγαρίας, πιθανότατα να μην ξανασυμβούν ποτέ και πουθενά.

Ο εκβιασμός, οι απειλές, και το «μαχαίρι στο λαιμό», που βάζουν οι διοργανωτές στους Έλληνες, είναι άνευ προηγουμένου!

Εχτές η γυναικεία ομάδα μπάσκετ πέρασε στη τετράδα και διεκδικεί με αξιώσεις ένα μετάλλιο, που θα μας κάνει περήφανους. Τα πανηγύρια κράτησαν λίγο, αφού διέρρευσε η απειλή των διοργανωτών πως με ένα τηλεφώνημα από μεριά τους, θα κλειδώσουν οι πόρτες των δωματίων στο ξενοδοχείο και θα δε μπορέσει κάνεις να φύγει. Την περασμένη Δευτέρα, ο Αλέξανδρος Παπαδάτος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο και αν τον άφηναν οι Βούλγαροι διοργανωτές, θα έπαιρνε το χρυσό με ευκολία απέναντι στον Βούλγαρο αντίπαλό του.

Και τώρα;
Ποιος;
Κανείς;
Περιμένετε! Έχει κι άλλο!

Εχτές το μεσημέρι, στελέχη της ελληνικής αποστολής, επισκέφτηκαν τον διευθυντή οικονομικού της διοργάνωσης και υπέγραψαν «μνημόνιο» για την αποπληρωμή του υπόλοιπου χρέους. Αφού οι Έλληνες θερμοπαρακάλεσαν να μην κλειδωθούν τα δωμάτια κάτι το οποίο ουσιαστικά θεωρείται απαγωγή, υπεγράφη το συμφωνητικό αυτό.

Αφού αναχωρήσαμε από τα γραφεία, μας κάλεσαν επειγόντως και μας είπαν να ξαναπάμε στα γραφεία, καθώς έπρεπε να μπει η υπογραφή παρουσία κάποιας επίσημης αρχής αλλά και να θεωρηθεί το γνήσιο της υπογραφής του προέδρου, ο οποίος υπέγραψε. Εδώ μιλάμε για ανθρώπους, που εκτός από αδίστακτοι είναι και αμόρφωτοι.

Μέχρις ότου επιστρέψουμε στα γραφεία γι αυτή τη διαδικασία, κάποιες πόρτες στο ξενοδοχείο ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΑΝ για παραδειγματισμό!

Σήμερα το πρωί  2 Αυγούστου 2013, ο Ιλιάν Μπόζεφ, Οικονομικός διευθυντής της διοργάνωσης, επικοινώνησε εκ νέου με τα μέλη της αποστολής και ενημέρωσε ότι θα κρατήσει τα διαβατήρια του προέδρου Ιωάννη Στουφή και του αρχηγού αποστολής Δημήτρη Στεφανίδη μέχρι να μπει επιτέλους η επίσημη υπογραφή παρουσία συμβολαιογράφου και επίσημης αρχής.

Καλούνται  λοιπόν, οι αβέλτεροι πολιτικοί που υποστηρίζουν ότι κυβερνούν την Ελλάδα, να συνεχίσουν να αγνοούν το πρόβλημά μας και να συνεχίζουν να εγκαταλείπουν τους Έλληνες πολίτες. Βουλιάξατε τη χώρα, βυθίστε μας κι εμάς.

Να συνεχίσουν να μην δίνουν απολύτως καμία σημασία στον ΣΤΥΓΝΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ που υφίστανται τα μέλη της ελληνικής αποστολής στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Να μην ασχοληθούν καν μαζί μας, γιατί προφανώς, ο αθλητισμός των κωφών, δεν έχει λάμψη, δόξα, ψήφους, γκλαμουριά και την απαραίτητη ποσότητα φωτογραφικών φακών και φλας.

Κι αν τα λόγια κάνουν τον ιδρώτα να κυλά, έτσι όπως πάνε τα πράγματα εδώ, στις αποδείξεις θα χυθεί αίμα.

Ο Θεός να μας φυλάει.
Όχι μόνο από τους Βούλγαρους διοργανωτές, αλλά και από αυτούς που κωφεύουν προκλητικά μπροστά μας.

ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ:
-Που κάνει..."διακοπές" το κράτος;
-Η χώρα που δημιούργησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφήνει "ξεκρέμαστους" αθλητές μας, στα χέρια των αδίσκακτων Βούλγαρων;
-Ποια η τύχη τους από εδώ και πέρα αν δεν πληρωθεί το υπόλοιπο ποσό προς τον Διοργανωτή;
-Γιατί να ταλαιπωρούνται τόσα νέα παιδιά, που έχουν το σθένος, να αγωνίζονται για τη πατρίδα σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση;
-Γιατί ο αθλητισμός των Κωφών, δεν απασχολεί κανέναν με αποτέλεσμα να βρίσκονται όμηροι δεκάδες νέοι μας στη Βουλγαρία;


Oλόκληρη η επιστολή πιο κάτω όπως εστάλη:
picture17

picture18

http://elas-lyste.blogspot.gr/2013/08/blog-post_9641.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...