Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Η Αμερική προετοιμάζεται για τον οικονομικό αρμαγεδδών που έρχεται


Η Αμερική προετοιμάζεται για τον οικονομικό αρμαγεδδών που έρχεται
Ίσως η ώρα είναι πιο κοντά απ΄ότι πιστεύουμε...
Ιnfowars και Pravda Η παρακάτω είδηση προέρχεται σύμφωνα με δημοσίευμα του συντάκτη του Infowars, Paul Joseph Watson.


Πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Μάρτιο του 2012, ανακοινώθηκε από το αμερικανικό Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας ότι δεν πρόκειται να προβεί σε αγορά που να υπερβαίνει τα 450 εκατομμύρια σφαίρες μέσα σε 4 χρόνια. Ωστόσο, εν τω μεταξύ, η ποσότητα των πυρομαχικών πουέχει ήδη αγοραστεί σε δέκα μήνες υπερβαίνει σημαντικά το ποσό στο οποίο αναφέρθηκε το υπουργείο.
Το αμερικανικό Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας έχει αγοράσει πυρομαχικά αξίας 21,6 εκατ. δολαρίων, χώρια από τα 1,6 δισεκατομμύρια σφαίρες που απέκτησε κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 μηνών.
Μόνο τον Σεπτέμβριο του 2012, το υπουργείο αγόρασε 7.000 όπλα, τα οποία χαρακτηρίστηκαν ως "όπλα αυτοάμυνας".
Οι ποσότητες αυτές επαρκούν για πόλεμο 30 χρόνων! Τι έκανε την αμερικάνικη κυβέρνηση και άλλαξε την προμήθεια των σφαιρών;;;
Οι πληροφορίες αυτές δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα FedBid, η οποία ασχολείται με θέματα παροχής διαφόρων προϊόντων σε κυβερνητικές υπηρεσίες. Τα όπλα και πυρομαχικά φέρεται ότι θα χρησιμοποιηθούν σε κέντρο κατάρτισης αστυνομικών στην πόλη Artesia της πολιτείας τουΝέου Μεξικού.
Οι αρχές των ΗΠΑ καταβάλλουν προσπάθειες να τροποποιήσουν προς το αυστηρότερο τη νομοθεσία που αφορά την οπλοχρησία από απλούς πολίτες. Ωστόσο, παράλληλα, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε το Infowars, το αμερικανικό κράτος προχώρησε σε αγορά απίστευτης ποσότητας πυρομαχικών για κυβερνητικές υπηρεσίες.
Εικάζεται από ορισμένους αναλυτές ότι δεν πρέπει να αποκλείεται η πιθανότητα ότι οι αρχές προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο εσωτερικών κοινωνικών ταραχών.
Για προσαρμογή Ελληνικών υποτίτλων πατήστε cc.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...