Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Πασοκ..."Οχι στις κοινωνικες υπηρεσιες για τους Ελληνες που δημιουργει η Χρυση Αυγη!!!



Έντονη ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ για την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, για τη σύσταση της ομάδας «Γιατροί με Σύνορα»! Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι :
 «Η Ιατρική, κατά τον όρκο του Ιπποκράτη, παρέχεται στον άνθρωπο ισότιμα, ανεξάρτητα φυλής, χρώματος ή θρησκείας. Αλίμονο αν υπάρξουν γιατροί πάνω στη γη που θα αρνηθούν να
εξετάσουν ή να θεραπεύσουν οποιονδήποτε άνθρωπο, γιατί απλούστατα δεν θα είναι άνθρωποι οι ίδιοι οι γιατροί. Άλλωστε γι’ αυτό υπάρχουν και οι Γιατροί χωρίς σύνορα. Οι γιατροί με σύνορα δεν είναι γιατροί. Είναι αδιανόητο σήμερα, πολιτικά κόμματα να δημιουργούν "Γιατρούς με σύνορα" και μάλιστα να τους διαφημίζουν. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα δυστυχώς η Χρυσή Αυγή». 

Νωρίτερα η Χρυσή Αυγή προανήγγειλε τη σύσταση των "Γιατρών με Σύνορα". Όπως τόνισαν σε ανακοίνωσή τους, «μετά τις διανομές τροφίμων, την Τράπεζα Αίματος και την Εργασία για Έλληνες, ακολουθεί το κοινωνικό έργο σε θέματα Υγείας και Περίθαλψης της Χρυσής Αυγής» 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σχολιο elnews.... O MEΓΑΣ Ιπποκράτης(460-377) ήταν όντως ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ(με τα σημερινά κριτήρια) και δεν γιάτρευε ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ!!!Ο βιογράφος του Σωρανός αναφέρει το εξής εκπληκτικό για τον ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ: 

Ο Βασιλεύς των Περσών,Αρταξέρξης τον κάλεσε στην αυλή του στέλνοντας πρέσβεις με πολύτιμα δώρα,προκειμένου να γιατρεύσει υπηκόους του από ένα φοβερό λοιμό που είχε ενσκύψει τότε...ΟΜΕΓΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ αρνήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Πέρσες έναντι οποιουδήποτε ανταλλάγματος και απάντησε στον Αρταξέρξη ότι δεν μπορει να βοηθήσει τον ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ!!! 

Τόσο Ελληνόψυχοι ήταν οι μεγάλοι άνδρες της αρχαίας Ελλάδος γι'αυτό δημιουργήθηκε το Ελληνικό Θαύμα!!! Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ήταν απείρως πιο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ απ'τα παιδιά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!! 

απ'το άρθρο του Θ.Χατζηγώγου και την εφ.ΣΤΟΧΟΣ της πέμπτης 17 Μαίου


Read more:http://elnewsgr.blogspot.com/2012/12/blog-post_9130.html#ixzz2EBrn9s65

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...