Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ... Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ


Το βράδυ της Παρασκευής που μας πέρασε, χιλιάδες προφίλ στοfacebook εθνικιστών και πατριωτών, όπως και site εθνικιστικού και πατριωτικού περιεχομένου, δέχθηκαν συντονισμένη διαδικτυακή επίθεση και έπεσαν.
Ο λόγος μέχρι στιγμής άγνωστος, αλλά όλοι γνωρίζουμε ποίοι περίπου κρύβουνται πίσω από αυτήν την ενέργεια και το μίσος που υπάρχει σε αυτήν την χώρα από μια μερίδα ανθρώπων που μισούν το κάθε τι Ελληνικό και χριστιανικό και προσπαθούν να επιβάλουν μια νέα τάξη πραγμάτων και να αφανίσουν ότι ιερό και όσιο μας έχουν παραδώσει οι ένδοξοι τιμημένοι προγονοί μας.
Δεν είναι τυχαίο ότι κανένα προφίλ στο facebook, γνωστών και μη αριστερών, αναρχικών, ψευτο-προδευτικών, θολοκουλτουριάρηδων, και κάθε αριστερού και ανθελληνικού περιεχομένου όπως και των αλλοδαπών συμπαραστατών τους δεν πειράχθηκε.
Τυχαίο θα σκεφτεί κάποιος, που ζει μέσα στον ψεύτικο ασφαλή κόσμο του και αρνείται να συνειδητοποίηση το τι συμβαίνει γύρω του.
Και όμως, δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό που συνέβη...
Αυτό αποδεικνύει και το επίπεδου της υποτιθέμενης δημοκρατίας, που θέλουν να πιστέψουμε ότι έχουμε, καθώς κάθε τι Ελληνικό, χριστιανικό και ότι αντιπροσωπεύει την πατρίδα μας, την φυλή μας, την θρησκεία μας και το έθνος μας πολεμείτα με μίσος και λύσσα από τους γνωστούς ανθελληνικούς κύκλους, ενώ κάθε τι αντεθνικό, νεοταξικό, ψευτο-προδευτικό και αντιχριστιανικό επιβραβεύεται και προωθείται, ειδικά από την αριστερά, ως κάτι φυσιολογικό και καινούργιο που πρέπει με το έτσι θέλω να επιβληθεί και να εφαρμοστεί.
Οι λέξεις πατρίδα, έθνος, θρησκεία και ότι άλλο συμβολίζει την Ελλάδα μας μόλις αναφερθούν σε μια συζήτηση κατευθείαν έρχεται και η γνωστή απάντηση και ταμπέλα, 'Είσαι φασίστας και μεσαιωνικός”.
Η αγάπη πια προς την πατρίδα, την σημαία μας και το έθνος μας θεωρείται “φασισμός και οπισθοδρόμηση” ενώ πρέπει, για να είμαστε μέσα στα πράγματα και να θεωρούμαστε μοντέρνοι, πρέπει να αποδεχόμαστε κάθε τι καινούργιο και ξένο που προσπαθούν να μας επιβάλουν, ειδικά από τον χώρο της <αριστεράς και της προόδου>, και να πετάξουμε στα σκουπίδια όλες εκείνες τις αξίες, τα ήθη και τα έθιμα που μας παράδωσαν με αιματηρούς αγώνες οι προηγούμενες γενιές.
Πλανώνται όμως οικτρά αν νομίζουν ότι θα καταφέρουν.
Όλοι εμείς, οι εθνικιστές, πατριώτες και όλοι οι συνειδητοποιημένοι που βλέπουν την πραγματικότητα της κατάστασης και αντιλαμβάνονται το τι πραγματικά συμβαίνει, είμαστε εδώ, δυνατοί, ενωμένοι, πιστοί, έτοιμοι να πολεμήσουμε, να θυσιαστούμε και να υπερασπιστούμε όλα εκείνα που μας παράδωσαν οι προγονοί μας και αρνούμαστε να παραδώσουμε όλα εκείνα τα ιερά και τα όσια που οφείλουμε και είμαστε υποχρεωμένοι να παραδώσουμε άθικτα στις επόμενες γενιές των Ελλήνων .
Όσο και αν προσπαθήσουν όλοι αυτοί να μας επιβληθούν και να μας κάνουν ίδιους και ομοίους τους και να αποδεχθούμε όλα εκείνα που δήθεν πρεσβεύουν δεν θα τα καταφέρουν.
Γιατί εμείς είμαστε απόγονοι των ένδοξων Αρχαίων Ελλήνων και σαν συνέχεια της φυλής και του έθνους μας θα πολεμήσουμε και θα νικήσουμε και θα ξαναφέρουμε την Ελλάδα μας και το έθνος μας στην θέση που του αξίζει.
Όσο η δημοκρατία τους και η υποτιθέμενη ελευθερία τους μας πολεμάει και προσπαθεί να μας φιμώσει και να μας επιβληθεί, τόσο εμείς, κάθε μέρα που περνάει, θα πεισμώνουμε και θα αντιστεκόμαστε και θα γινόμαστε πιο δυνατοί και πιο επικίνδυνοι, μέχρι που θα έρθει εκείνη η μέρα που θα νικήσουμε, και δεν είναι μακρυά, και που όλοι αυτοί οι ανθέλληνες και αντί-εθνικοί προδότες μαζί με τους δήθεν αριστερούς και ξένους εσωτερικούς και εξωτερικούς <φίλους τους> θα πάρουν αυτό που τους αξίζει.
Γιατί πάντα βγαίνουμε νικητές γιατί είμαστε Έλληνες και η Ελλάς προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει...


Γιώργος Καλαμάρης

http://monada-efedron-katadromon.blogspot.gr/2012/11/blog-post_12.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...