Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Δούρου: «Ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας»

wpid dourou 748005495 Δούρου: Ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας
Τουλάχιστον δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ατυχήσει τελευταία με τη φρασεολογία που χρησιμοποιούν δημοσίως. Ο Πέτρος Τατσόπουλος έγινε ανέκδοτο με τη δήλωσή του «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα», ενώ αίσθηση προκαλεί δήλωση της βουλευτή Ρένας Δούρου που χρησιμοποιεί την ίδια λέξη. Η ξανθιά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή της στο αμερικανικό περιοδικό «GQ» με θέμα την ελληνική κρίση και την κινδυνολογία που αναπτύχθηκε γύρω από το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα και την εκλογική του άνοδο, δηλώνει: «Τα πράγματα έφτασαν να είναι πολύ γελοία. Το μοναδικό πράγμα που δεν είπαν ήταν ότι ο Τσίπρας θα πηδήξει τις γυναίκες σας».
Αυτό ακριβώς δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Ρένα Δούρου στον Κρις Χερθ, δημοσιογράφο του αμερικάνικου «GQ», ο οποίος της πήρε συνέντευξη στα πλαίσια θέματος με τίτλο «Ζωντανά στην τηλεόραση – Η πτώση της Ελλάδας».
Η κ. Δούρου ζήτησε συγγνώμη από τον δημοσιογράφο για τα αγγλικά της λέγοντας πως θυμίζουν ελληνικό… καμάκι, ενώ έδωσε και ένα παράδειγμα στον δημοσιογράφο για να καταλάβει τι εννοεί: «Π.χ.: ΟΚ! Εγώ, εσύ, όμορφη, πάμε στο κρεβάτι μαζί». Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξομολογήθηκε πως δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μεταφοράς αφού πολλοί την προσεγγίζουν είτε για να τη συγχαρούν είτε για να της επιτεθούν. «Ολα αυτά δεν συμβαίνουν εξαιτίας των πολιτικών μου προτάσεων, αλλά αυτού του βίντεο» αναφέρει και προσθέτει: «Το μοναδικό που με κάνει πραγματικά θυμωμένη είναι ότι για μέρες μετά αυτό το γ…ο κλιπάκι αναπαράχθηκε από τα media και τα social media. Ο τύπος πέταξε το νερό και το βίντεο κυκλοφόρησε μέχρι και στο Τόκιο».

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...