Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Βεβήλωσαν το μνημείο της Γενοκτονίας των Ποντίων

Image
Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι μισούν τους Έλληνες, μισούν την ιστορία μας, τις παραδόσεις μας, τα ήθη και τα έθιμα μας. Έφτασαν ακόμη και στο σημείο να μισούν και τα μνημεία που έχουν χτίσει για να τιμήσουμε τους νεκρούς μας διότι πως αλλιώς θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τις πράξεις των χρήσιμων ηλίθιων που βεβήλωσαν το μνημείο της Γενοκτονίας των Ποντίων Ελλήνων στην Θεσσαλονίκη.
Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι μισούν τους Έλληνες, μισούν την ιστορία μας, τις παραδόσεις μας τα ήθη και τα έθιμα μας. Έφτασαν ακόμη και στο σημείο να μισούν και τα μνημεία που έχουν χτίσει για να τιμήσουμε τους νεκρούς μας διότι πως αλλιώς θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τις πράξεις των χρήσιμων ηλίθιων που βεβήλωσαν το μνημείο της Γενοκτονίας των Ποντίων Ελλήνων στην Θεσσαλονίκη.



Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία κάποιοι σε αυτή την χώρα πιστεύουν ότι βεβηλώνοντας ένα μνημείο σαν και αυτό που αγγίζει τις ψυχές εκατομμυρίων Ελλήνων που έχασαν δικούς τους ανθρώπους το 1922 πετυχαίνουν κάτι, αφού δεν έχουν άλλο τρόπο για να εκφράσουν το μίσος τους για εμάς τους Έλληνες. 
Αυτό όμως που είναι πιο εξοργιστικό από την πράξη αυτών των «εργολάβων» κατά του ελληνικού Έθνους είναι η ανυπαρξία οποιασδήποτε αντίδρασης από κάποιον φορέα από κάποια σημαντική προσωπικότητα ή κάποιο ΜΜΕ λες και η βεβήλωση αυτή ποτέ δεν υπήρξε λές και το μνημείο αυτό δεν αντιπροσωπεύει τίποτα από τις εκατοντάδες χιλιάδες Πόντιους που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους.

Και όμως όταν πριν από ένα χρόνο κάποιοι ανεγκέφαλοι βεβήλωσαν το Μνημείο Ολοκαυτώματος της Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Ελευθερίας που είναι αφιερωμένη στους 50.000 Εβραίους της Θεσσαλονίκης που εξοντώθηκαν κατά το Ολοκαύτωμα το σύμπαν σείσθηκε. Σχεδόν αμέσως και πολύ καλά έπραξαν φορείς παράγοντες της πόλης πολιτικά κόμματα ΜΜΕ εξέδωσαν ανακοινώσεις που πολύ ορθά καταδίκαζαν την αποτρόπαια αυτή πράξη.



Η τότε υπουργός παιδείας  Άννα Διαμαντοπούλου, το «ευαίσθητο» τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΝ ο   δημοτικός σύμβουλος των Οικολόγων – Πράσινων Χρήστος Μάτης, ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης,   η Άννα Φραγκιουδάκη, ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, το Κ.Ι.Σ.Ε. και η Ι.Κ. Θεσσαλονίκης, εξέδωσαν ανακοινώσεις για την απαράδεκτη αυτή πράξη.

Αυτό που οι περισσότεροι Έλληνες Πόντιοι θα περίμεναν αυτή την στιγμή από όλους τους παραπάνω ευαίσθητους πολιτικούς, φορείς κόμματα και ακαδημαϊκούς θα ήταν να ακούσουν μερικά λόγια καταδίκης αυτής της απαράδεκτης πράξης όπως αρμόζει σε κάθε πράξη που στρέφεται κατά της μνήμης ανθρώπων που σφαγιάστηκαν και βασανίστηκαν για αυτό ,που είναι για αυτό, που πίστευαν.

Δυστυχώς όμως όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν θα επιβεβαιωθεί ο κανόνας ότι οτιδήποτε στρέφεται κατά του ελληνισμού κατά του Χριστιανισμού δεν αξίζει ούτε κάν ένα έστω σχόλιο καταδίκης αυτών των πράξεων. Αυτό βλέπει ο Ελληνικός λαός αυτά βλέπουν οι Χριστιανοί και δεν έχουν άδικο που πιστεύουν ότι τελικά σερ αυτή την χώρα υπάρχει επιλεκτική ευαισθησία και ότι κάποιοι σοβαροφανείς παράγοντες της κοινωνίας μας βλέπουν την πλειονότητα του λαού ως πολίτες β’ κατηγορίας.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...