Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ .‏


Το ελλαδικό κράτος του μνημονίου εξάντλησε την υπομονή του ελληνικού λαού και τις ψυχικές μα και σωματικές αντοχές του. Στην ουσία η μεθοδευμένη απασφάλιση της βόμβας του σάπιου καθεστώτος στα θεμέλια του έθνους μας για την οικονομική, ηθική και φυσική μας εξόντωση συντόμευσε το χρόνο της αντιπαράθεσης με τους ανθελληνικούς κύκλους του διεθνιστικού νεοταξισμού. Τώρα παρουσιάζεται για τη Φυλή μας η μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής της να απαλλαγεί από τους εντολοδόχους πολιτικάντηδες του ανθελληνισμού μες στην περιδίνηση που έφεραν οι ενέργειές τους για το δικό μας χαμό.

Ο διασυρμός της χώρας και οι ειρωνικές διαθέσεις των κίβδηλων συμμάχων και «Ευρωπαίων» τη στιγμή που οι ελληνόφωνοι υπάλληλοι της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας διαπραγματεύονται το άδειασμα των αποθεμάτων των νοικοκυριών μέχρι και τις παροχές υγείας στα διεθνή αφεντικά τους δεν έχει όριο. Οι άθλιοι που κατηγορούσαν ως ξενοκίνητη την Εθνική Στρατιωτική Επανάσταση της 21ης Απριλίου 1967 έχουν επιδοθεί στην απόλυτη παροχή κυβερνητικών εξουσιών στην αληθινή και πλέον εκτεταμένη ξενοκρατία που έχει ποτέ εμφανισθεί στον άγιο ετούτο τόπο Μαρτύρων και Ηρώων. Αλλά στην περίπτωση αυτή δεν έχουν άλλη πλέον αποστολή οι πολιτικάντηδες από την ανατροπή τους και την απόδοση ευθυνών.

Οι αυτοκτονίες συνεχίζονται αμείωτες ως το απόλυτο δείγμα της εθνικής μας τραγωδίας ακόμη και από νοικοκυραίους που δεν έχουν δύναμη να στηρίξουν τα παιδιά τους στη δημιουργία της δικής τους οικογένειας. Οι δολοφονίες των Ελλήνων από λαθραία εισαγόμενα ανθρωποειδή που έχουν για ζωή μονάχα το πλιάτσικο σοκάρουν τους έχοντες ανθρώπινο φιλότιμο και εθνική συνείδηση. Η επεκτατική διάθεση της Τουρκίας κάνει συνεχώς την εμφάνισή της είτε με την είσοδο φρεγατών σε ελληνικά ύδατα είτε δια «πολιτιστικών» ενώσεων ακόμη και στη Ρόδο. Και η ασθένεια απαγορεύεται έτσι και κοστίζει λόγω τρόικας.

Αρκετά κράτησε η ολέθρια παρέλαση των ριψάσπιδων πολιτικάντηδων στην ελληνική κοινωνία. Τώρα ήρθε η ώρα για την θριαμβευτική έλευση των φορέων εθνικής δικαιοσύνης και αποκατάστασης της Πατρίδος. Ήρθε η ώρα να ενεργήσει το Ελληνικό Αίμα που βράζει στις φλέβες μας και ο Πατριωτισμός που πλημμυρίζει τις καρδιές μας. Είναι ο Εθνικισμός που γαλούχησε τους Έλληνες από αιώνων στην κατάκτηση αμέτρητων νικών στα πεδία του πολιτισμού και των μαχών. Τώρα πλέον μέσα από τις οδούς της δυστυχίας και του πόνου έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να περάσει ο Στρατός της Ελλάδος ο Φρουρός ως απελευθερωτής και εγγυητής της αναγεννητικής πορείας για την Ελλάδα μας.

Έχουν λυσσάξει οι εχθροί της Πατρίδας μας για την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος και δείχνουν αυτή τη λύσσα τους ανεχόμενοι πάσα μισελληνική πρόκληση και μειώνοντας τις δυνατότητες των δικών μας ανθρώπων. Κι αφού ο Ελληνισμός μας από κοινού με την Πίστη μας είναι υπό διωγμό μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας από μαρξιστικά και καπιταλιστικά ενεργούμενα του Συστήματος, η εθνική απαγκίστρωση από τους δυνάστες είναι άμεση υποχρέωση και καθήκον του λαού μας. Ο Ελληνικός Στρατός δεν έχει καμία υποχρέωση να βλέπει τις φλόγες να ζώνουν την χώρα άπραγος. Δεν έχει καν το δικαίωμα ή την πολυτέλεια να αδρανεί στην απειλή της ζωής του Ελληνικού Έθνους αφού κάτι τέτοιο αντίκειται της αποστολής του για την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της σωτηρίας της πατρίδος.

Η ένδοξη στολή του Έλληνα Στρατιώτη που κάποιοι πολιτικοί αντιρρησίες πάσης εθνικής συνείδησης θέλησαν να αποβάλλουν ακόμη και κατά την έξοδο από τα στρατόπεδα πρέπει να επανέλθει κυρίαρχη και υπερήφανη στην ελληνική κοινωνία. Το ζητάει ο λαός και το επιθυμεί με την ψυχή του. Δεν είναι οι Στρατιωτικοί που θα μπουν στην άκρη αλλά οι πολιτικάντηδες που θα αποβληθούν στα σκοτάδια της ανυποληψίας και της ανυπαρξίας που ετοίμαζαν για τη γενιά των αετών. Οι Έλληνες Στρατιωτικοί είναι η Φυσική Αριστοκρατία της Φυλής μας που θα φέρουν εκ νέου το φως της λευτεριάς σκορπίζοντας τους μισητές και αποκαθιστώντας την υγεία του έθνους μας στην πολιτική διοίκηση και στην εθνική ολοκλήρωση.

Ο Επαναστατικός Ελληνικός Εθνικισμός θα σταθεί στο ύψος του και θα επιτύχει στην ιερή αποστολή του βαδίζοντας στο πλευρό των στρατευμένων παιδιών του. Ελληνικός Στρατός και Ελληνικός Εθνικισμός μοιράζονται το κοινό Ιερό Καθήκον της Μεγάλης Ελλάδος των Ελεύθερων Ελλήνων. Είναι μια συνοδοιπορία που καταμαρτυρεί η ίδια η φύση. Ένα Θείο δώρο που αξίζει στο ένδοξο Ελληνικό Έθνος. Συνάμα η αναγεννητική παρουσία του Ελληνικού Στρατού είναι η απαραίτητη ενίσχυση της δυνάμεως που θα δώσει αίγλη και καταλυτική υπεροχή στην Εθνική Ιδέα και τον καθαρμό της Φυλής από τα φυτευτά δεινά.

Η λεηλασία του εθνικού πλούτου, η λαθρομετανάστευση, η είσοδος της προπαγάνδας των προσωρινών γειτόνων μας εντός συνόρων, οι τουρκικοί είσοδοι δια θαλάσσης και αέρος είναι ορισμένα περάσματα του προαιώνιου εμπόρου των εθνών που πρέπει να κλείσουν οριστικά και άμεσα. Ο Ελληνικός Στρατός δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψει τη μετατροπή της Ελλάδος σε τεκέ ναρκωμένων υπάρξεων και επαρχία του διεθνιστικού νεοταξισμού. Αποτελεί γενικό αίτημα η παλινόρθωση της Μεγάλης Ελλάδος των Εντίμων Ελλήνων. Περνάει ο Στρατός της Εθνικιστικής Ελλάδος ο Φρουρόςhttp://www.youtube.com/watch?v=2S7H0kc_kJY&feature=related. 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...