Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

«Ο δήμος μας απαγόρευσε να μοιράσουμε τρόφιμα στο Σύνταγμα»


Με Καμίνη, Κουβέλη και αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. τα βάζει η Χρυσή Αυγή

Με το δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, τα βάζει η Χρυσή Αυγή. Κι αυτό διότι, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της, το πρωί τους απαγόρευσαν να μοιράσουν τα τρόφιμα στην πλατεία Συντάγματος. Ωστόσο, βουλευτές της ΧΑ, μέλη και εθελοντές μοίρασαν στους Έλληνες πολίτες τρόφιμα χωρίς να υπακούσουν στις εντολές του δήμου Αθηναίων που ήταν να πάνε σε κάποιο άλλο μέρος. 



Η Χρυσή Αυγή με επίσημη ανακοίνωσή της επισημαίνει: «Ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών Καμίνης, κάτοπιν εντολής του πολιτικού του προϊστάμενου κ. Κουβέλη της συγκυβέρνησης του μνημονίου, εξέδωσε μία άθλια διαταγή απαγόρευσης της σημερινής διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής. 

Η απάντησή μας δόθηκε μέσα απ' τα στόματα χιλιάδων Ελλήνων που παρέλαβαν σήμερα τόνους ελληνικών τροφίμων δωρεάν και ταυτόχρονα αποδοκίμασαν έντονα τη δημοτική αρχή. Ο συνήγορος του λαθρομετανάστη δεν έχει πρόβλημα όταν ξεφτιλίζεται η ιστορική πόλη των Αθηνών από παρελάσεις ξεβράκωτων και από το παρεμπόριο των λαθρομεταναστών.

Ακόμη πιο θλιβερή ήταν η στάση του Α-50 (αρχηγού της αστυνομίας Παπαγιαννόπουλου) που ενοχλήθηκε από τα οχήματα με τα τρόφιμα, δεν ενοχλείται όμως από τα χιλιάδες κλεμμένα καροτσάκια των Πακιστανών. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να γράφει τις "απαγορεύσεις" των κάθε λογής καμίνηδων, εκεί που γράφει ο ελληνικός λαός ολόκληρο το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...